Εισαγωγή στη λογοτεχνία και τον πολιτισμό: γραφικές αφηγήσεις και μαγικές πραγματικότητες

American College of Norway

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή στη λογοτεχνία και τον πολιτισμό: γραφικές αφηγήσεις και μαγικές πραγματικότητες

American College of Norway

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να εγγραφείτε ως φοιτητής πλήρους φοίτησης στο The American College της Νορβηγίας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σπουδάσετε 5 από τα μαθήματα μας (Totaling 15 credit). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε ποια από τα άλλα μας μαθήματα θα θέλατε να συμπεριλάβετε.

Το μάθημα θα εξερευνήσει Γραφικές αφηγήσεις Ως είδος, καλύπτοντας ευρεία θέματα Φαντασίας, Μαγικό ρεαλισμό, Και ο φεμινισμός.

Πρώτον, θα διερευνήσουμε τις διάφορες μορφές που παίρνουν οι γραφικές αφηγήσεις, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων και των κόμικς του διαδικτύου, μαζί με το πώς διαφέρουν από τα comics super-hero και τα ιαπωνικά manga. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συζητήσουμε επίσης πώς η ανάγνωση και ερμηνεία των εικόνων επηρεάζει την κατανόηση των κειμένων.

Αφού συζητήσουμε τα είδη γραφικών αφηγήσεων ως είδος, θα διαβάσουμε διάφορα παραδείγματα που αγγίζουν τα θέματα του φανταστικού και μαγικού ρεαλισμού, το καθένα με μια μοναδική και σαφώς θηλυκή προοπτική. Οι μαθητές θα εξετάσουν θέματα όπως το πώς η Φαντασία και ο Λαϊκός Πολιτισμός επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, πώς οι συγγραφείς απεικονίζουν τις γυναίκες σε αυτό το είδος και πώς το είδος των γραφικών αφηγήσεων ενημερώνει τις συνομιλίες μας και σκέφτεται αυτά τα θέματα.

Οι μαθητές αναμένεται να γράψουν αρκετές σύντομες απαντήσεις στις αναγνώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, μαζί με δύο έγγραφα διαφορετικού μήκους. Τα πιθανά κείμενα μπορεί να περιλαμβάνουν μια συλλογή σύντομων αναγνώσεις σχετικά με συναφή θέματα και βασικά κείμενα όπως Σταθείτε ακόμα, παραμείνετε σιωπηλοί. Nimona, Coraline. Στην πραγματική ζωή. και Το Φάντασμα της Anya.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Εξάμηνο
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Νορβηγία - Moss, Ostfold
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019, Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019, Αυγ. 2019
Νορβηγία - Moss, Ostfold
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών