Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τι είναι το Professional Coaching;

Με λίγα λόγια, η επαγγελματική καθοδήγηση είναι μια επαγγελματική συνεργασία που υποστηρίζει, εμπνέει και διδάσκει τον επιχειρηματικό ηγέτη ή διευθυντή για να μεγιστοποιήσει το επαγγελματικό δυναμικό του. Αναγνωρίζοντας ότι ένας ανώτερος ή κατώτερος επιχειρηματικός ηγέτης είναι ο πραγματικός εμπειρογνώμονας στον τομέα ή στον κλάδο του, ένας επαγγελματίας προπονητής παρέχει έναν εξωτερικό, εκπαιδευμένο επαγγελματία που μπορεί να βοηθήσει τους συναδέλφους τους να διευκρινίσουν τους στόχους, να προωθήσουν την ανακάλυψη, να αναπτύξουν στρατηγικές στο χώρο εργασίας και λύσεις σε προκλήσεις κρατήστε το coachee υπεύθυνο για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και των αποτελεσμάτων.

Noble Manhattan Coaching Americas είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα επαγγελματικής καθοδήγησης που επικεντρώνεται στην προγύμναση στο χώρο εργασίας για να προωθήσει μια κουλτούρα καθοδήγησης τόσο για τη βραχυπρόθεσμη όσο και για τη μακροπρόθεσμη βελτίωση των επιδόσεων, την αύξηση της απόδοσης των επενδύσεων και την καλύτερη απόδοση των ιδίων κεφαλαίων.

Πρόγραμμα NMCA Coaching For Results

Το πρόγραμμα Coaching For Results που δημιουργήθηκε από την Noble Manhattan Coaching Americas έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ηγέτες του χώρου το προσχέδιο, την καθοδήγηση και την κατάρτιση που χρειάζονται για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση των εργαζομένων, την αυξημένη απόδοση επένδυσης (ROI) και την ισχυρότερη ROE. Αυτό το μάθημα δημιουργήθηκε λόγω της ζήτησης στο χώρο εργασίας ενός εργαλείου και ενός προγράμματος για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση, όπως η στασιμότητα των εργαζομένων, οι ομαδικές αποδόσεις και τα μοντέλα και οι στρατηγικές που τους επιτρέπουν να αναπτύξουν μια νοοτροπία προγύμνασης που θα τους μεταφέρει μέλλον με σκοπό και επιτυχία.

Στο NMCA καταλαβαίνουμε ότι η ανάπτυξη αναπτυξιακών στρατηγικών επιδόσεων και η αύξηση της παραγωγικότητας δεν είναι συχνά εύκολη ή ουσιαστικά κάθε επιχείρηση θα ευδοκιμήσει. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντική η επαγγελματική προγύμναση από αναγνωρισμένους προπονητές με πρόσβαση σε τεχνικές, έρευνα και εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της εμπλοκής των εργαζομένων, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται οι ηγέτες στην επιχείρησή σας για να κάνουν το ίδιο. Διευκολύνοντας την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη που οδηγεί σε βελτιωμένες επιδόσεις, την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και γνώσεων καθώς και τη συνολική ανάπτυξη του coachee, οι επαγγελματίες προπονητές μας εξουσιοδοτούν τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Το μάθημα του Προγράμματος Προπονημάτων για Αποτελέσματα Οκτώ εβδομάδων είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε βιώσει στο περιβάλλον διαχείρισης προπονητών πριν. Χρησιμοποιώντας εκτενή έρευνα και συνεργατικό διάλογο με άλλους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, δημιουργήσαμε ένα μάθημα που είναι προκλητικό, προσαρμόσιμο και κυρίως σημαντικό για τους ηγέτες της εταιρείας σας. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οκτώ εβδομάδων, οι συνεργαζόμενοι υπάλληλοι συνεργάζονται κατά τη διάρκεια ενός ζευγαριού πολυήμερων ζωντανών σεμιναρίων κατάρτισης, που παρέχονται με άφθονη πρακτική και ευκαιρίες καθοδήγησης και οδηγούνται μέσω μοντέλων, καθοδηγούμενων και ανεξάρτητων πρακτικών καταστάσεων.

Η δυναμική δομή, το εκτεταμένο περιεχόμενο και η ποιοτική εκπαίδευση που λαμβάνει η ομάδα σας από τους διαπιστευμένους επαγγελματίες προπονητές μας θα αποδώσει απίστευτα αποτελέσματα που θα γίνουν άμεσα αντιληπτά και θα αναπτυχθούν με την πάροδο του χρόνου, καθώς η πνευματική κουλτούρα θα ριζώσει στο χώρο εργασίας σας. Συνδυάστε το με την πρόσβαση σε όλη τη ζωή στην πλατφόρμα πόρων της διοίκησης διαχείρισης και την ομάδα υποστήριξης σπουδαστών για κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα και είναι δύσκολο να μην δούμε γιατί είχαμε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Γιατί να αναπτύξουμε έναν πολιτισμό προγύμνασης;

Πρώτον, ας σιγουρευτούμε ότι καταλαβαίνουμε τι είναι πραγματικά ο πολιτισμός προγύμνασης και πώς μπορεί να βοηθήσει η διοίκηση της διοίκησης. Στο Noble Manhattan Coaching Americas , ακολουθούμε τις ιδέες του Εθνικού Κολλεγίου Διδασκαλίας

Η πραγματικότητα είναι ότι το παλιό πρότυπο και οι κανόνες για τη δημιουργία αποτελεσματικότητας και αποτελεσματικότητας στον εργασιακό χώρο δεν λειτουργούν όπως είχαν συνηθίσει. Πολλές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις έχουν μετατοπιστεί από μια πλατφόρμα ιεραρχικών δικαιωμάτων αποφάσεων, που οδηγεί σε "κατεύθυνση", σαφώς καθορισμένους ρόλους και τίτλους εργασίας και μια διαδικασία που βασίζεται στην προσέγγιση. Τώρα προτιμούν ένα πιο καινοτόμο και ευέλικτο μοντέλο που να περιλαμβάνει την ανάληψη γνώσεων, τις πολυλειτουργικές αποστολές ηγεσίας, την καθοδήγηση μέσω της ενορχήστρωσης και την προσέγγιση βάσει έργου όπου ομαδοποιούνται οι ομάδες και οι ευθύνες αλλά οι ρόλοι και οι τίτλοι μπορούν να είναι πιο ρευστοί. Σύμφωνα με ένα άρθρο της Forbes, το 2011, εταιρικοί γίγαντες όπως το Google δάνουν συλλογικά πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως για την εταιρική προπόνηση. Επιπλέον, το επίκεντρο της επένδυσης επαγγελματικής προγύμνασής τους δεν ήταν διορθωτικό που αποσκοπούσε στην «ανύψωση» των εργαζομένων χαμηλής απόδοσης, αλλά ήταν μάλλον μια εστίαση στον εντοπισμό και την ανάπτυξη των υψηλού δυναμικού ηγετών του μέλλοντος.

Είτε οι στρατηγικές επαγγελματικής προγύμνασης χρησιμοποιήθηκαν μέσω ενός εξωτερικού συστήματος διαχείρισης coaching όπως αυτό που προσφέρει η Noble Manhattan Coaching Americas , είτε καλλιεργήθηκαν, καλλιεργήθηκαν και προωθήθηκαν εσωτερικά, η πραγματική εστίαση ήταν στη δημιουργία Pathways για αυξημένη αποτελεσματικότητα σε όλες τις πτυχές μιας εργασίας coacheses μέσω της εκμάθησης νέων δεξιοτήτων για μελλοντική ανεξαρτησία και την ανάπτυξη αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης. Αυτή η μετατόπιση ανταποκρίνεται στις αλλαγές στο εταιρικό περιβάλλον την τελευταία δεκαετία που απαιτούσαν καινοτόμες λύσεις, μία από τις οποίες ήταν η επανεξέταση της προπόνησης στο χώρο εργασίας. Αυτές οι τάσεις περιλαμβάνουν:

  • Μια άνοδος του παγκόσμιου ανταγωνισμού.
  • Νέα τεχνολογία και καινοτομίες.
  • Η αντικατάσταση ενός ανθρώπινου εργατικού δυναμικού.
  • Η ισοπέδωση των οργανωτικών ιεραρχιών.
  • Μείωση και απολύσεις.
  • Η αναβίωση των μικρών επιχειρήσεων.
  • Ένα αυξανόμενο χιλιετηρίο εργατικό δυναμικό με διαφορετικές αξίες.
  • Μια αυξανόμενη ζήτηση για καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία πελατών.

Το Noble Manhattan Coaching Το επαγγελματικό πρόγραμμα Coaching For Results της Αμερικής έχει σχεδιαστεί με γνώμονα όλα αυτά τα στοιχεία και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να μετακινηθείτε από το στυλ ελέγχου και χειρισμού της διαχείρισης σε ένα μοντέλο διαχείρισης coaching που αντιμετωπίζει την μεταβαλλόμενη φύση των περισσότερων εταιρικών περιβαλλόντων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συγκεκριμένα οφέλη για κάθε βαθμίδα του οργανισμού σας και για το πώς η επαγγελματική καθοδήγηση και η ανάπτυξη μιας πνευματικής παιδείας μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση των επενδύσεών σας και την απόδοση των ιδίων κεφαλαίων.

Πώς η επαγγελματική καθοδήγηση βοηθά τις επιχειρήσεις

Για να είμαστε σίγουροι, τα συστήματα επαγγελματικής καθοδήγησης παρέχουν μια σειρά από οφέλη για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Από τη βοήθεια για τον εντοπισμό των ηγετών του αύριο και την ανάπτυξή τους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των επενδύσεων των εργαζομένων, η παροχή απτής ανταμοιβής στους μετόχους και τους εταίρους, η οικοδόμηση μιας επαγγελματικής πνευματικής παιδείας για την επιχείρησή σας είναι μια έξυπνη επένδυση με άμεσο και μακροπρόθεσμο μέρισμα . Σε γενικές γραμμές, η επιτυχής προγύμναση στο χώρο εργασίας θα πρέπει να παράγει βελτιωμένη ποιότητα ομαδικής εργασίας, ισχυρότερη επικοινωνία, αυξημένη ικανοποίηση από την εργασία, αίσθημα ιδιοκτησίας σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού και ένα πιο επιτυχημένο μοντέλο διαδοχής και σχεδιασμού σταδιοδρομίας. Με τόσο πολλά κέρδη και πολλά που διακυβεύονται, η επιλογή του σωστού συνεργάτη για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα μοντέλο επαγγελματικής καθοδήγησης με επίκεντρο είναι αποφασιστικής σημασίας.

Για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία της διοίκησης της διαχείρισης επιτυγχάνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και κινεί την οργάνωση σας προς αύξηση των εσόδων και της παραγωγικότητας, υπάρχουν βασικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Noble Manhattan Coaching Americas πάντα ξεκινάει με μια αξιολόγηση αναγκών προκειμένου να εντοπίσει με ακρίβεια τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού σας, όταν πρόκειται για επαγγελματική καθοδήγηση. Αυτό διαφέρει από πολλές άλλες εταιρείες εταιρικής προγύμνασης που παίρνουν πιο συμβουλευτικό ή καθοδηγητικό ρόλο στις αρχές της σχέσης. Κατανοούμε ότι η επιχείρησή σας, τα πλεονεκτήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματικές σας διαδικασίες είναι μοναδικές, γι 'αυτό ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση με κάθε νέο πελάτη.

Το πρόγραμμα Coaching For Results είναι ένας τρόπος να ξεκινήσετε την κατάρτιση και να καλλιεργήσετε μέλη της ομάδας σας για να ξεκινήσετε μια διαδικασία μάθησης, ανάπτυξης και βελτίωσης των επιδόσεων που μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα προς την πιο μακροπρόθεσμη θεσμοθετημένη διοίκηση της διοίκησης. Για να αποκομίσουμε πραγματικά τα οφέλη από την επαγγελματική καθοδήγηση, θα πρέπει να δημιουργηθεί μια διαδοχική κουλτούρα διοίκησης της διοίκησης από την κορυφή προς τα κάτω και με buy-in από ανώτερους και κατώτερους ηγέτες σε διάφορα τμήματα, όπως διαχείριση και ανθρώπινοι πόροι. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα δουν σε ολόκληρο το εργατικό δυναμικό σας, όταν πρακτική ασκείται και αυτό που κηρύσσεται.

Διαδικασία εγγραφής

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 30 ετών με διοικητική εμπειρία ή σε θέσεις προϊσταμένων ή διευθυντικών στελεχών.

Για να υποβάλετε αίτηση, στείλτε μας επιστολή πρόθεσης και βιογραφικό σημείωμα. Αφού εξετάσουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια συνέντευξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση January 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
8 Εβδομάδες
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη