Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Campus

  • Almada / Λισαβόνα

παρουσίαση

Η μετά την αποφοίτηση της Εκπαιδευτικής Παρέμβασης στο Νηπιαγωγείο στοχεύει να επεκτείνει και να εμβαθύνει, μαζί με τους Παιδαγωγούς και άλλους επαγγελματίες που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική δράση, συγκεκριμένες δεξιότητες και γνώσεις, για ποιοτική επαγγελματική απόδοση, με παιδιά από 0 έως 3 ετών.

Η ανάγκη να οργανωθούν εκπαιδευτικά πλαίσια ημερήσιας φροντίδας, όπου τα παιδιά ηλικίας από 0 έως 3 ετών αναγνωρίζονται ως ενεργά και συμμετοχικά θέματα στην κοινωνία, απαιτούν επανεξέταση των εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων και, κατά συνέπεια, ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών να βλέπουν, να ακούν και να κατανοούν την παιδική ηλικία ως ανθρώπινο χρόνο γεμάτο από τις παρούσες δυνατότητες, όχι μόνο μελλοντικές.

Αντικείμενο του μαθήματος

  • Μεγέθυνση της ταυτότητας της επαγγελματικής εκπαίδευσης, δεδομένης της ιδιαιτερότητας των παιδιών από 0 έως 3 ετών εκπαίδευσης?
  • Να εμβαθύνουν τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που αφορούν το έργο του σχεδιασμού, υλοποίησης, διαχείρισης, εποπτείας και άμεσης επέμβασης με τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς?
  • Δώστε την εμπειρογνωμοσύνη των επαγγελματιών για την καθημερινή, intencionalizar εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε μόνιμη συνεργασία με την ομάδα, την οικογένεια και την κοινότητα?
  • Προώθηση της ανάπτυξης των προγραμμάτων έρευνας-δράσης επικεντρώνεται στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των διδακτικών πρακτικών με τα παιδιά 0-3 ετών.

Να πάρει δίπλωμα

Για την ολοκλήρωση της Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εκπαιδευτική Παρέμβαση στο Νηπιαγωγείο, οι μαθητές πρέπει να πληροί ένα πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 40 μονάδες που απαιτούνται ECTS.

απαιτήσεις πρόσβαση

Η μεταπτυχιακή εισαγωγή μπορεί να πραγματοποιηθεί από πτυχιούχους στους τομείς της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών, των επιστημών της εκπαίδευσης, των κοινωνικών επιστημών και των ανθρωπιστικών επιστημών.

Μπορούν να γίνουν δεκτοί και άλλοι υποψήφιοι που διαθέτουν σχολείο, επιστημονικό ή επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών που έχει αναγνωριστεί από το τεχνικό-επιστημονικό συμβούλιο ως απόδειξη της ικανότητας διεξαγωγής αυτού του μαθήματος.

Υποστήριξη σε Διεθνείς Φοιτητές

  • Στήριξη των διατυπώσεων υποβολής αιτήσεων ·
  • Υποστήριξη στην αναζήτηση καταλυμάτων.
  • Πρώτη συνοδεία διδακτικού μαθήματος πορτογαλικής γλώσσας, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του σχολείου, για τους ομιλητές Αγγλικής ή Γαλλικής γλώσσας.

Τέλη και φιλοδωρήματα

Επικοινωνήστε με το Ίδρυμα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Brazil)
Πορτογάλος

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποInstituto Piaget »

Τελευταία ενημέρωση March 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
1 Εξάμηνο
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη