Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πάρτε την επιστήμη

Δεν έχετε ακολουθήσει την παραδοσιακή διαδρομή της επιστήμης και των μαθηματικών A-Levels; Αυτός είναι ο δρόμος σας σε μια καριέρα στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης. Στο πρόγραμμα αυτό, η ομάδα έμπειρων επιστημόνων μας θα σας διδάξει τις βασικές αρχές της βιολογίας, της χημείας και των μαθηματικών, καθώς και την καλύτερη εργαστηριακή πρακτική. Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το έτος, μπορείτε να επιλέξετε να προχωρήσετε τις σπουδές σας εδώ στο LSBU.


Ε: Τι είναι ένας εκτεταμένος βαθμός;

Α: Πρόκειται για ένα διαρθρωμένο πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 4/5 ετών, όπου ο πρώτος χρόνος σας προετοιμάζει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να παρακολουθήσετε μια πορεία σε επίπεδο σπουδών.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.


Γιατί να σπουδάσετε το πτυχίο Science Extended στο LSBU;

 • Το προσωπικό μας είναι εμπειρογνώμονες, με πολλά να μοιράζονται.
 • Ανοίξτε τις προοπτικές σας στα: Ιατροδικαστική Επιστήμη, Επιστήμη Αθλητισμού και Άσκησης, Επιστήμες Τροφίμων, Βιοεπιστήμες ή Ανθρώπινη Διατροφή.
 • Αφιερωμένες εγκαταστάσεις: επωφεληθείτε από τα πολυδύναμα και εξειδικευμένα εργαστήρια με όλα τα όργανα που θα περιμένατε από τα σύγχρονα επιστημονικά πεδία.

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Οι παρακάτω ενότητες παρουσιάζουν το προπαρασκευαστικό στοιχείο (το πρώτο έτος) του συνολικού προγράμματος Extended Degree. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις ενότητες σε επίπεδο πτυχίου, παρακαλούμε δείτε τις μεμονωμένες ενότητες μαθημάτων της διαδρομής που επιλέξατε.

Αυτό το προπαρασκευαστικό έτος είναι για να σας δώσει το βασικό γείτονα της γνώσης για να προχωρήσετε σε ένα προσόν που ταιριάζει στις μελλοντικές σας φιλοδοξίες σταδιοδρομίας. Δεν χρειάζεται να το έχετε επεξεργαστεί εκ των προτέρων, οι εκπαιδευτές σας θα είναι σε ετοιμότητα για να σας συμβουλεύσουν.

Εξάμηνο 1

 • Μαθηματικά Ι
 • Επιστημονικές αρχές
 • Μελέτη και εργαστηριακές δεξιότητες

Εξάμηνο 2

 • Μαθηματικά ΙΙ
 • Βιολογία και εφαρμογές
 • Χημεία και εφαρμογές

Απασχολησιμότητα

Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο - και να κερδίσετε πολλά χρήματα; Οι σταδιοδρομίες των επιστημών είναι τόσο διαφορετικές όσο είναι εμπνευσμένες. Τι βλέπετε στο μέλλον σας;

 • Επίλυση του εγκλήματος;
 • Υποστηρίζοντας ελίτ αθλητές;
 • Μεταμορφώνοντας την υγεία ολόκληρων κοινοτήτων;
 • Τροφοδοτώντας τον κόσμο;

Όποια και αν είναι οι φιλοδοξίες σας, αυτή η μακρόχρονη πορεία είναι το πρώτο συναρπαστικό βήμα. Όποια Pathway επιλέγετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι εφαρμοσμένες επιστημονικές δεξιότητες που θα αναπτύξετε θα είναι πάντοτε απαιτητικές.


LSBU Υπηρεσίες Απασχολησιμότητας

Η LSBU δεσμεύεται να σας υποστηρίξει να αναπτύξετε την απασχολησιμότητά σας και να πετύχετε να αποκτήσετε μια θέση εργασίας μετά την αποφοίτησή σας. Το προσόν σας θα βοηθήσει σίγουρα, αλλά σε μια ανταγωνιστική αγορά, πρέπει επίσης να εργαστείτε για την απασχολησιμότητά σας και για την αναζήτηση σταδιοδρομίας σας. Η Υπηρεσία Απασχολησιμότητας θα σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, στην εύρεση εργασίας, τεχνικών συνέντευξης, εργασιακής εμπειρίας ή πρακτικής άσκησης και θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τη δουλειά που θέλετε στο τέλος της πορείας σας. Η LSBU προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία Απασχολησιμότητας, με μια σειρά πρωτοβουλιών που συμπληρώνουν τις σπουδές σας, όπως:

 • άμεση δέσμευση από εργοδότες που έρχονται για να πάρουν συνέντευξη και να μιλήσουν με τους μαθητές
 • Job Shop και οργανισμούς πρόσληψης στην πανεπιστημιούπολη για να βοηθήσουν την αναζήτηση εργασίας σας
 • προγράμματα καθοδήγησης και εργασίας σκίασης.


Εγκαταστάσεις

Ο συνδυασμός εργαστηρίων πολλαπλών χρήσεων και εξειδικευμένων εργαστηρίων παρέχει το χώρο και τα όργανα που αναμένετε στα σύγχρονα εργαστήρια αναλυτικής βιολογίας, περιβάλλοντος, αθλητισμού και ιατροδικαστικής.

Το εργαστήριο βιοχημείας μας είναι εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή ευρέος φάσματος χημικών και βιολογικών εξετάσεων. Τα ιατροδικαστικά εργαστήριά μας διαθέτουν τον τελευταίο αναλυτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής μικροσκοπίας και της φασματομετρίας πλάσματος με επαγωγικά συζευγμένο πλάσμα - ICPMS. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να διεξάγουν λεπτομερείς ελέγχους DNA, με τους ισχυρούς δεσμούς που έχουμε με το Λιμενικό Σώμα του Λονδίνου παρέχοντας ευκαιρίες ανάλυσης πολλών πραγματικών καταστάσεων.

Με βάση το Πανεπιστήμιο, το Κέντρο Τροφίμων του Λονδίνου ερευνά όλες τις πτυχές της παραγωγής τροφίμων. Η πιλοτική περιοχή των εγκαταστάσεων και η κουζίνα της συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη προϊόντων. Ο χώρος Ανθρώπινης Απόδοσης μας, με εξειδικευμένα εργαστήρια βιομε- τικής, φυσιολογίας και αναλύσεων βάδισης, αυξάνεται φήμη κάθε χρόνο. Τα τελευταία τρία χρόνια, βοηθήσαμε τόσο την ελίτ / ολυμπιακή όσο και την ανάπτυξη αθλητών.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Προσωπική διδασκαλία

Ως προπτυχιακός φοιτητής Εφαρμοσμένων Επιστημών, θα σας δοθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο.

Ο δάσκαλός σας πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν την εργασία σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τον προσωπικό δάσκαλό σας στο πρώτο εξάμηνο. Από εδώ θα συμφωνείτε πώς να διατηρείτε επαφή και πόσο συχνά θα συναντήσετε σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Προυποθέσεις εισόδου

2018 εγγραφή

 • Επίπεδο ΗΗΕ ή?
 • BTEC Εθνικό δίπλωμα MPP ή?
 • Πρόσβαση σε πτυχίο HE με 45 Passes ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 64 μονάδων UCAS
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).

Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα Αγγλικής Γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: βαθμολογία IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2023
Άλλη