Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσφέρουμε την ακόλουθη σειρά ισπανικών μαθήματα γκρουπ καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε όλα τα επίπεδα στην ισπανική σχολή μας.

Εγγυόμαστε ότι τα μαθήματα ισπανικής γλώσσας θα λαμβάνουν χώρα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ισπανική εκμάθηση γλωσσών για μια εβδομάδα ή μέχρι και αρκετούς μήνες. Λάβετε υπόψη ότι έχουμε ειδικές τιμές για μακρόχρονα μαθήματα Standard, Intensive και Superintensive, τα οποία εκτείνονται για περισσότερο από 8 εβδομάδες.

Στις τάξεις μας θα βρείτε μαθητές όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων. Όλο και περισσότεροι «ώριμοι» σπουδαστές μας επισκέπτονται στις πολυεθνικές τάξεις και έτσι η ηλικιακή ομάδα ανεβαίνει κάθε χρόνο. Είτε βρίσκεστε στη δεκαετία του '50, του '60, ή ακόμα και στη δεκαετία του '70, έχουμε μια θέση σε μια τάξη που είναι κατάλληλη για εσάς.

Πρότυπο μαθήματος

Αυτό το μάθημα 4 μαθήματα την ημέρα επιτρέπει στους μαθητές να συμπληρώσουν τις διακοπές με τη μελέτη γλώσσας. Το συστήνουμε για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν ένα χαλαρό γλωσσικό μάθημα με τη μελέτη του ισπανικού πολιτισμού σε πραγματικές καταστάσεις. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν ισπανικά από την αρχή ή να βελτιώνουν περαιτέρω τις γλωσσικές δεξιότητές τους.

Εντατικό μάθημα - Υπερχειρουργικό μάθημα

Αυτά τα μαθήματα με 5 ή 6 μαθήματα την ημέρα εγγυώνται μέγιστη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ιδανικά για τους ανθρώπους των οποίων η διαμονή στην Ισπανία είναι κυρίως προσανατολισμένη στην εργασία ή βασίζεται στη μελέτη. Με την προσθήκη περισσότερων ισπανικών τάξεων στο Πρότυπο Σπουδών, οι μαθητές έθεσαν σε εφαρμογή τις δεξιότητες επικοινωνίας που έμαθαν στις πρωινές συνεδρίες.

Μάθημα Standard / Plus 1 Course / Standard Plus 2

Αυτά τα μαθήματα συνδυάζουν 4 μαθήματα ομάδας με 1 ή 2 ιδιωτικές ισπανικές τάξεις ανά ημέρα. Οι τάξεις της ομάδας είναι διαδραστικές και βοηθούν τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητες ομιλίας τους. Οι ιδιωτικές τάξεις επιτρέπουν σε μεμονωμένους φοιτητές να καλύπτουν περιοχές που χρειάζονται επιπλέον πρακτική ή για να μελετήσουν ειδικά θέματα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ισπανικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποEscuela Montalban Granada »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 50 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη