Εντατικά μαθήματα αγγλικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την εκμάθηση αγγλικών που βυθίζεται στη γλώσσα και τον πολιτισμό!

Το πρόγραμμα εντατικών αγγλικών του Pittsburg State University παρέχει μια ποικιλία συγκεκριμένων γλωσσικών και πολιτιστικών υπηρεσιών σε διεθνείς φοιτητές. Οι κύριοι στόχοι του IEP είναι να αυξήσουν το επίπεδο αγγλικής γλώσσας των μαθητών, μέσω της ποιοτικής διδασκαλίας στην τάξη και να προετοιμάσουν τους μαθητές να συνεχίσουν τα προγράμματα ακαδημαϊκών σπουδών τους στο Pittsburg State University . Επιπλέον, το IEP προσπαθεί να παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές να βιώσουν και να μάθουν για τον αμερικανικό πολιτισμό.

Το πρόγραμμα Εντατικών Αγγλικών (IEP) είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που περιλαμβάνει δύο εξάμηνα 15 εβδομάδων (Φθινόπωρο και Άνοιξη) κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και μία συνεδρία 9 εβδομάδων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα μαθήματα προσφέρονται σε δύο επίπεδα, ενδιάμεσα και προχωρημένα. Οι μαθητές περνούν περίπου 18 ώρες την εβδομάδα στην τάξη, παρακολουθώντας μαθήματα γραμματικής, ανάγνωσης, ακρόασης / ομιλίας, γραφής και ακαδημαϊκής προετοιμασίας. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προχωρημένου Επιπέδου του Εντατικού Αγγλικού Προγράμματος (Μαθήματα Ακαδημαϊκής Προετοιμασίας) ισοδυναμεί με βαθμολογία 79 TOEFL και μπορεί να αντικαταστήσει την απαίτηση TOEFL για πολλά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Pittsburg State University .

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Πόροι ανάπτυξης δεξιοτήτων

Όλοι οι φοιτητές PSU έχουν δωρεάν πρόσβαση σε αυτούς τους πρόσθετους πόρους και υπηρεσίες υποστήριξης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στα Αγγλικά:

 • Κέντρο γραφής
 • Συνεργάτες συνομιλίας
 • Κέντρο επιτυχίας μαθητών
 • Υπηρεσίες βιβλιοθήκης PSU
 • Τοστ μάστερ
 • Πρόγραμμα Pitt Pal
 • Οικογενειακό πρόγραμμα φιλίας

Πολιτιστικές και γλωσσικές δραστηριότητες

Το Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών οργανώνει δραστηριότητες κάθε εξάμηνο για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες και να εξασκήσουν τα Αγγλικά σας. Αυτές οι δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν εορτασμούς διακοπών, πάρτι, μπόουλινγκ, εκδρομές σε μουσεία, εκδρομές σε τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, εκδρομές για ψώνια, πικνίκ και εκδρομές σε μια μεγάλη μητροπολιτική περιοχή ή αξιοθέατα.

Οι μαθητές του IEP μπορούν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις αναψυχής στο PSU, όπως γήπεδα ρακέτας, γήπεδα μπάσκετ, πισίνα, κέντρο αναψυχής, γυμναστήριο και αίθουσα βάρους. Επιπλέον, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη είναι ανοιχτές για φοιτητές του IEP.

Κόστος

Ακολουθούν οι εκτιμώμενες δαπάνες για ένα εξάμηνο (Φθινόπωρο, Άνοιξη ή Καλοκαίρι) με βάση το ακαδημαϊκό έτος 2018/2019.

Ποσοστό ενός εξαμήνου μη μόνιμος κάτοικος

Δίδακτρα 6514 $
Εξοδα διαβίωσης 3889 $
Ασφάλεια υγείας 713 $
Βιβλία και προμήθειες 500 $
Προσανατολισμός / Συμμόρφωση 55 $
Σύνολο 11,671 $

Ποσοστό κατοίκου ενός εξαμήνου (Φοιτητές Κάνσας-Παραγουάης)

Δίδακτρα 3649 $
Εξοδα διαβίωσης 3889 $
Ασφάλεια υγείας 713 $
Βιβλία και προμήθειες 500 $
Προσανατολισμός / Συμμόρφωση 55 $
Σύνολο 8,806 $

Υποτροφία

Το Εντατικό Αγγλικό Πρόγραμμα προσφέρει έως και $ 1000 υποτροφία ανά εξάμηνο, ενώ η χρηματοδότηση είναι διαθέσιμη.

Πρόγραμμα πληρωμών

Η πληρωμή οφείλεται κατά την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων. Ένα πρόγραμμα πληρωμών είναι διαθέσιμο για να κάνετε τέσσερις μηνιαίες δόσεις κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

Εφαρμογή

Προσλήψεις

 • Φθινόπωρο Εξάμηνο (Αύγουστος-Δεκέμβριος)
 • Εαρινό εξάμηνο (Ιανουάριος-Μάιος)
 • Θερινή περίοδος (Ιούνιος-Ιούλιος)

Για εκείνους τους μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το IEP μόνο για 8 εβδομάδες, μπορείτε να εγγραφείτε τον Ιανουάριο, τον Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Αύγουστο ή τον Οκτώβριο με ειδική άδεια. Αυτό ισχύει μόνο για το ενδιάμεσο επίπεδο. Οι μαθητές θα είναι υπεύθυνοι για όλα τα προηγούμενα περιεχόμενα των μαθημάτων.

Βήμα 1

Υποβάλετε μια αίτηση εισδοχής και πληρώστε το τέλος της αίτησης.

 • Εφαρμογή IEP:
  • Ηλεκτρονική εφαρμογή (Προτιμώμενη)
  • Εκτυπώσιμη εφαρμογή PDF
 • Πληρώστε το τέλος αίτησης 60 $ (δεν επιστρέφεται)

Βήμα 2

Υποβάλετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Πιστοποιημένη τραπεζική κατάσταση ή οικονομική εγγύηση
 • Έντυπο Οικονομικής Κατάστασης Υποστήριξης
 • Φόρμα ταχυδρομικής διεύθυνσης και χρέωσης αλληλογραφίας
 • Αντίγραφο διαβατηρίου (εάν υπάρχει)

Αυτά τα έγγραφα μπορούν να σταλούν μέσω email στο i-admit@pittstate.edu.

Για υπό όρους είσοδο σε ακαδημαϊκό πρόγραμμα, θα πρέπει επίσης να υποβάλετε σχολικά αντίγραφα / ακαδημαϊκά αρχεία (και αγγλικές μεταφράσεις).

Βήμα 3

Λάβετε μέρος στο διαδικτυακό τεστ Duolingo English για σκοπούς προεκτίμησης.

Κάντε αυτήν τη διαδικτυακή δοκιμή από οποιονδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, κάμερα web και μικρόφωνο / ηχεία. Η δοκιμή μπορεί να πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας και θα χρειαστεί περίπου 45 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Οι βαθμολογίες των δοκιμών θα σταλούν στο PSU σε 48 ώρες. Επιλέξτε το Pittsburg State University κατά την εγγραφή σας στο τεστ. Το κόστος είναι 49 $. Μόλις φτάσετε στο PSU και εγγραφείτε στο IEP, η χρέωση των $ 49 θα σας επιστραφεί με τη μορφή παραίτησης από δίδακτρα με απόδειξη παραλαβής.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε βαθμολογία TOEFL, IELTS ή PTE μόνο για σκοπούς προ-αξιολόγησης.

Απαιτήσεις εισαγωγής IEP

 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο για να γίνουν δεκτοί στο IEP.
 • Για είσοδο υπό όρους, οι αιτούντες πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Απαιτείται μόνο μία εφαρμογή. Ολοκληρώστε τη διαδικασία προπτυχιακής ή μεταπτυχιακής αίτησης για είσοδο υπό όρους.
Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη