εντατική Μαθήματα Γερμανικών München - Γερμανικά για ενήλικες και νέους

Alinguas

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εντατική Μαθήματα Γερμανικών München - Γερμανικά για ενήλικες και νέους

Alinguas

Μαθήματα γερμανικής γλώσσας στη Γερμανία, Μόναχο στη Alinguas γλώσσα του σχολείου - υψηλής ποιότητας, λογικές τιμές

Από το 1992, προσφέρει τη γλώσσα του σχολείου Alinguas στο Μόναχο μαθήματα γερμανικής γλώσσας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (επίπεδα A1-C2), σε μικρές ομάδες (4 -12 συμμετέχοντες το καλοκαίρι έως 14), και στοχευμένη προετοιμασία εξετάσεων για όλες τις διεθνείς εξετάσεις.

Εδώ, οι μαθητές μας να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα από μαθήματα Γερμανικών τους.

Με υψηλά προσόντα καθηγητών ξένων γλωσσών μας διδάσκουν σκόπιμη, αλλά όχι μόνο, αυστηρά σύμφωνα με διδακτέα ύλη. Αντίθετα, δρουν ως προπονητής και να υποστηρίξει τις βέλτιστες γλώσσα οι μαθητές στην διαδικασία εκμάθησης.

Σε μια προσωπική συζήτηση πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι, εκτιμούμε τις γνώσεις σας. Μετά από μια δωρεάν δοκιμή τοποθέτηση γερμανική λαμβάνει χώρα, στην οποία επίσης μπορείτε να βρείτε την ικανότητά σας γλώσσα. Τότε θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσει και να βρείτε το κατάλληλο για μεμονωμένους στόχο απόδοσης Εντατικά μαθήματα Γερμανικών στο Μόναχο / Γερμανία.

Οι τάξεις μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με flip chart, DVD, τηλεόραση, βίντεο, ηλεκτρονικών υπολογιστών, και με μια μικρή βιβλιοθήκη.

Η εστίασή μας στην μαθήματα Γερμανικών στο Μόναχο / Γερμανία

  • Άσκηση ακρόασης και κατανόηση γραπτού λόγου - η βελτίωση της προφοράς - εύκολο να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τη γραμματική - χτίσουν και να επεκτείνουν το λεξιλόγιο - επικοινωνιακή μάθηση στην καθημερινή ζωή, τη μελέτη και την εργασία καταστάσεις

Εντατικά μαθήματα γερμανικών μας

  • Επίπεδα: A1 - C2 - Προετοιμασίας Εξετάσεων μαθήματα γερμανικών: όλες οι εξετάσεις με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Α1 αναφοράς, Α2, Β1, Β2, Γ1 και Γ2, TestDaF και DSH - ομάδες των 6-10 συμμετέχοντες, το καλοκαίρι έως 14 συμμετέχοντες - Ώρες διδασκαλίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9.30-13.00 ρολόι - Διάρκεια: από 1 εβδομάδα έως 48 εβδομάδες - Δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου το καλοκαίρι: τα ταξίδια, διεθνή κουζίνα, Stammtisch - Έναρξη: κάθε Δευτέρα μετά τη δοκιμή, σταθερές ημερομηνίες για αρχάριους
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 48 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Γερμανία - Munich, Bavaria
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Γερμανία - Munich, Bavaria
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών