Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μαθήματα γερμανικής γλώσσας στη Γερμανία, Μόναχο στη Alinguas γλώσσα του σχολείου - υψηλής ποιότητας, λογικές τιμές

Από το 1992, προσφέρει τη γλώσσα του σχολείου Alinguas στο Μόναχο μαθήματα γερμανικής γλώσσας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (επίπεδα A1-C2), σε μικρές ομάδες (4 -12 συμμετέχοντες το καλοκαίρι έως 14), και στοχευμένη προετοιμασία εξετάσεων για όλες τις διεθνείς εξετάσεις.

Εδώ, οι μαθητές μας να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα από μαθήματα Γερμανικών τους.

Με υψηλά προσόντα καθηγητών ξένων γλωσσών μας διδάσκουν σκόπιμη, αλλά όχι μόνο, αυστηρά σύμφωνα με διδακτέα ύλη. Αντίθετα, δρουν ως προπονητής και να υποστηρίξει τις βέλτιστες γλώσσα οι μαθητές στην διαδικασία εκμάθησης.

Σε μια προσωπική συζήτηση πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι, εκτιμούμε τις γνώσεις σας. Μετά από μια δωρεάν δοκιμή τοποθέτηση γερμανική λαμβάνει χώρα, στην οποία επίσης μπορείτε να βρείτε την ικανότητά σας γλώσσα. Τότε θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσει και να βρείτε το κατάλληλο για μεμονωμένους στόχο απόδοσης Εντατικά μαθήματα Γερμανικών στο Μόναχο / Γερμανία.

Οι τάξεις μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με flip chart, DVD, τηλεόραση, βίντεο, ηλεκτρονικών υπολογιστών, και με μια μικρή βιβλιοθήκη.

Η εστίασή μας στην μαθήματα Γερμανικών στο Μόναχο / Γερμανία

  • Άσκηση ακρόασης και κατανόηση γραπτού λόγου - η βελτίωση της προφοράς - εύκολο να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τη γραμματική - χτίσουν και να επεκτείνουν το λεξιλόγιο - επικοινωνιακή μάθηση στην καθημερινή ζωή, τη μελέτη και την εργασία καταστάσεις

Εντατικά μαθήματα γερμανικών μας

  • Επίπεδα: A1 - C2 - Προετοιμασίας Εξετάσεων μαθήματα γερμανικών: όλες οι εξετάσεις με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Α1 αναφοράς, Α2, Β1, Β2, Γ1 και Γ2, TestDaF και DSH - ομάδες των 6-10 συμμετέχοντες, το καλοκαίρι έως 14 συμμετέχοντες - Ώρες διδασκαλίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9.30-13.00 ρολόι - Διάρκεια: από 1 εβδομάδα έως 48 εβδομάδες - Δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου το καλοκαίρι: τα ταξίδια, διεθνή κουζίνα, Stammtisch - Έναρξη: κάθε Δευτέρα μετά τη δοκιμή, σταθερές ημερομηνίες για αρχάριους
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
1 - 48 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη