Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας

Πρόσβαση στο International Business Institute είναι μια αγγλική ως δεύτερη γλώσσα σχολείο βρίσκεται στο Ann Arbor, Michigan. Το σχολείο ιδρύθηκε από τον σημερινό διευθυντή, Michael G. Milne, Ph.D. το 1984. Ταυτόχρονα, η πρόσβαση Διεθνές γιορτάσαμε πρόσφατα την 30η επέτειο μας.

Πρόσβαση International είναι πλήρως διαπιστευμένο από ACCET, το αμερικανικό Συμβούλιο για Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, έναν οργανισμό διαπίστευσης που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, DC Access International είναι επίσης εξουσιοδοτηθεί από Εσωτερικής Ασφάλειας για την έκδοση του Ι-20 του εγγράφου, ένα προκαταρκτικό έγγραφο για τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να μελέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα F-1 Διεθνής φοιτητική βίζα.

Το πρόγραμμά μας προσφέρει εντατική μελέτη της αγγλικής γλώσσας σε πέντε τομείς: πρώτον, τις δεξιότητες ανάγνωσης (κατανόηση γραπτού λόγου, τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου, και παραφράσω και δεξιότητες συζήτησης)? δύο, γραμματική για την ομιλία? τρία, δεξιότητες σύνθεση (γραπτώς)? τέσσερα, ομιλία και την προφορά? και πέντε, η προετοιμασία για τη λήψη των TOEFL και MELAB εξετάσεις.

Εκπαιδευτική φιλοσοφία μας βασίζεται στην επικοινωνιακή μέθοδο διδασκαλίας και εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. Αυτή είναι η μαθητοκεντρική μοντέλο με τον εκπαιδευτή να ενεργεί ως διαμεσολαβητής των μικρών δραστηριοτήτων ομαδικής μάθησης στην τάξη (καθήκοντα και τις δραστηριότητες εκμάθησης γλωσσών επάρκειας με βάση). Η σχολή της πρόσβασης στις διεθνείς αποτελείται από εξαιρετική, επαγγελματική, έμπειρο, και τη φροντίδα της Αμερικής εκπαιδευτές ΠΕΣ.

Το πρόγραμμα μαθημάτων πρόσβασης στις διεθνείς ESL υπήρξε εξαιρετικά παραγωγική όλα αυτά τα χρόνια. Πολλές εκατοντάδες από τους αποφοίτους μας έχουν πάει στο πανεπιστήμιο προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το μήκος και το πλάτος των Ηνωμένων Πολιτειών. Εμείς υπερέχουν σε προετοιμασία των μαθητών μας για μια αμερικανική εμπειρία πανεπιστήμιο.

Είμαστε επίσης γνωστή ως η φιλική πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων των προγραμμάτων μας, οι μαθητές μας έχουν κάνει τη δια βίου φίλους με μαθητές από άλλες χώρες. Και είμαστε οικονομικά. Πρόσβαση International προσφέρει το πρόγραμμα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου του σε μια πολύ λογική τιμή. Ελάτε μαζί μας!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη