Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας

Access International Business Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας

Access International Business Institute

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας

Πρόσβαση στο International Business Institute είναι μια αγγλική ως δεύτερη γλώσσα σχολείο βρίσκεται στο Ann Arbor, Michigan. Το σχολείο ιδρύθηκε από τον σημερινό διευθυντή, Michael G. Milne, Ph.D. το 1984. Ταυτόχρονα, η πρόσβαση Διεθνές γιορτάσαμε πρόσφατα την 30η επέτειο μας.

Πρόσβαση International είναι πλήρως διαπιστευμένο από ACCET, το αμερικανικό Συμβούλιο για Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, έναν οργανισμό διαπίστευσης που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, DC Access International είναι επίσης εξουσιοδοτηθεί από Εσωτερικής Ασφάλειας για την έκδοση του Ι-20 του εγγράφου, ένα προκαταρκτικό έγγραφο για τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να μελέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα F-1 Διεθνής φοιτητική βίζα.

Το πρόγραμμά μας προσφέρει εντατική μελέτη της αγγλικής γλώσσας σε πέντε τομείς: πρώτον, τις δεξιότητες ανάγνωσης (κατανόηση γραπτού λόγου, τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου, και παραφράσω και δεξιότητες συζήτησης)? δύο, γραμματική για την ομιλία? τρία, δεξιότητες σύνθεση (γραπτώς)? τέσσερα, ομιλία και την προφορά? και πέντε, η προετοιμασία για τη λήψη των TOEFL και MELAB εξετάσεις.

Εκπαιδευτική φιλοσοφία μας βασίζεται στην επικοινωνιακή μέθοδο διδασκαλίας και εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. Αυτή είναι η μαθητοκεντρική μοντέλο με τον εκπαιδευτή να ενεργεί ως διαμεσολαβητής των μικρών δραστηριοτήτων ομαδικής μάθησης στην τάξη (καθήκοντα και τις δραστηριότητες εκμάθησης γλωσσών επάρκειας με βάση). Η σχολή της πρόσβασης στις διεθνείς αποτελείται από εξαιρετική, επαγγελματική, έμπειρο, και τη φροντίδα της Αμερικής εκπαιδευτές ΠΕΣ.

Το πρόγραμμα μαθημάτων πρόσβασης στις διεθνείς ESL υπήρξε εξαιρετικά παραγωγική όλα αυτά τα χρόνια. Πολλές εκατοντάδες από τους αποφοίτους μας έχουν πάει στο πανεπιστήμιο προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το μήκος και το πλάτος των Ηνωμένων Πολιτειών. Εμείς υπερέχουν σε προετοιμασία των μαθητών μας για μια αμερικανική εμπειρία πανεπιστήμιο.

Είμαστε επίσης γνωστή ως η φιλική πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων των προγραμμάτων μας, οι μαθητές μας έχουν κάνει τη δια βίου φίλους με μαθητές από άλλες χώρες. Και είμαστε οικονομικά. Πρόσβαση International προσφέρει το πρόγραμμα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου του σε μια πολύ λογική τιμή. Ελάτε μαζί μας!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Ann Arbor, Michigan
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Ann Arbor, Michigan
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών