Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας

Western Iowa Tech Community College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας

Western Iowa Tech Community College

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με την αγγλική γλώσσα και ακαδημαϊκά προπαρασκευαστικά δεξιότητες για να είναι επιτυχής, όταν επιδιώκουν μια αμερικανική εκπαίδευση κολλεγίων. Οι μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία σε όλες τις μορφές της επικοινωνίας στα Αγγλικά με ταυτόχρονη ανάπτυξη ακαδημαϊκών δεξιοτήτων τους σε μια ατμόσφαιρα κολέγιο κοινότητα. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει ευκαιρίες για να ερευνήσει μια ποικιλία μεταφοράς κολέγιο και την επαγγελματική βαθμούς πριν από την έναρξη ενός προγράμματος σπουδών.

Βαθμολογίες TESOL δεν απαιτείται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό? Αγγλικά αξιολόγηση των γλωσσικών δεξιοτήτων θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη σωστή τοποθέτηση πορεία. Οι μαθητές γίνονται δεκτοί σε αυτό το εντατικό πρόγραμμα τρεις φορές το χρόνο, στην αρχή κάθε εξαμήνου. Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα έχουν μάθει την αγγλική γλώσσα και ακαδημαϊκές δεξιότητες για να είναι επιτυχής Ελληνοαμερικανών φοιτητών.

Πρόγραμμα Σπουδών

 • Κολλέγιο Εμπειρία
 • Θεμελιώδης, Ενδιάμεσο Ακαδημαϊκό Prep Ή
 • ανάγνωση και γραφή
 • Κοινό Πλαίσιο Επικοινωνία
 • Κολέγιο Είσοδος τοποθέτησης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις
 • * Θεμελιώδη, Ενδιάμεσο Ακαδημαϊκό Prep Ή
 • ανάγνωση και γραφή
 • Επικοινωνούν αποτελεσματικά στις δυτικές κοινωνίες
 • Κολέγιο Είσοδος τοποθέτησης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις
 • * College προπαρασκευαστικό αγγλικά
 • Ακαδημαϊκά Προγράμματα και Παρουσιάσεις
 • Εισαγωγή στην Αμερικανική κουλτούρα

*Τοποθέτηση των μαθητών σε μαθήματα αγγλικής γλώσσας προσδιορίζεται μετά την άφιξή τους στο WITCC. Μερικοί σπουδαστές μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από 2-3 εξάμηνα για την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος.

Δυτική Αϊόβα Tech Community College

WITCC είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στις Ηνωμένες Πολιτείες και να βιώσουν αμερικανική παιδεία και τον πολιτισμό!

stoc

Δυτική Αϊόβα Tech είναι ένα κολέγιο κοινότητα που βρίσκεται στην καρδιά της Αμερικής. Προσφέρει μια άριστη εκπαίδευση και έχει μία από τις πιο προσιτές τιμές διδάκτρων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι εκπαιδευτές είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να διδάξουν στους μαθητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική. Η ομάδα δεν είναι μόνο δεσμευτεί για τη διδασκαλία της αριστείας, αλλά και για τη φροντίδα για προσωπικές ανάγκες των μαθητών. Οι σπουδαστές λαμβάνουν την προσοχή, την υποστήριξη και την αφοσίωση που υπερβαίνουν κατά πολύ τακτικά τις εργάσιμες ώρες ή ημέρες.

Πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας Δυτικής Iowa Tech θα βελτιώσει τα αγγλικά δεξιότητες και να παρέχουν εμπιστοσύνη για να είναι επιτυχής στην αμερικανική μαθήματα κολέγιο, καθώς και να προετοιμάζει τους μαθητές για την χρήση των αγγλικών στον εργασιακό χώρο.

Εδώ είναι ό, τι ένας πρώην φοιτητής έχει να πει για τη Δυτική Αϊόβα Tech:

«Σιού Σίτι είναι ένα ιδανικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν. Δεν είναι μια μικρή πόλη, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη, είτε. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πάτε οπουδήποτε που χρειάζεστε. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να αισθάνονται ασφαλείς. Χαίρομαι που, μεταξύ όλων των πόλεων και πολιτειών των ΗΠΑ, ζω εδώ. Και σίγουρα, Δυτική Αϊόβα Tech Community College είναι, για μένα, το καλύτερο μέρος για να εργαστούν. Μου αρέσει να έρχονται στην παγκόσμια μας Γραφείο Παιδείας να λάβει μέριμνα για όλες αυτές τις διεθνείς φοιτητές και φίλοι, μετά από όλα, είμαι διεθνείς και εγώ! "

-Rosana Burright είναι από τη Βραζιλία, το Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι κάτοικος της Sioux City, ένας πρώην φοιτητής Δυτική Αϊόβα Tech, και μέρος της Global Education ομάδας WIT του.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Sioux City, Iowa
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Sioux City, Iowa
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών