Εντατικό πρόγραμμα Αγγλικών & IELTS πορεία Anglolang είναι ιδανική για τους φοιτητές οι οποίοι ελπίζουν να σπουδάσουν σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στο μέλλον, αλλά δεν έχουν ένα αρκετά υψηλό επίπεδο της αγγλικής γλώσσας.

Το μάθημα περιλαμβάνει 25 ώρες διδασκαλίας την ομάδα κάθε εβδομάδα σε μικρές πολυεθνικές τάξεις. Ο συνδυασμός των κατηγοριών πρωί που επικεντρώνονται στις τέσσερις δεξιότητες, καθώς και τη γραμματική και ανάπτυξη λεξιλογίου και απογευματινά μαθήματα που επικεντρώνονται στην εξέταση IELTS στρατηγικές, βοηθά τους μαθητές να επιτύχουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται στην εξέταση IELTS. Ως εκ τούτου, επιτρέποντάς τους να προχωρήσουν στο βαθμό unversity της επιλογής τους.

IELTS μαθήματα μπορεί να κάνει κράτηση για 4 εβδομάδες ή και περισσότερο.

Το ελάχιστο επίπεδο γλώσσας που απαιτείται για αυτό το μάθημα είναι Δημοτικό (Α1).

Πότε θα ξεκινήσει;

Μπορείτε να ξεκινήσετε την Εντατική αγγλικά και πομποί εντοπισμού επείγουσας ανάγκης φυσικά σε μια σειρά από διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια του έτους. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες έναρξης, το οποίο είναι κατάλληλο για εσάς.

Τι είναι το IELTS;

Το IELTS είναι το Διεθνές Αγγλικής Γλώσσας Testing System, ένα σημαντικό τεστ αγγλικής γλώσσας που χρησιμοποιείται για να ελέγξει το επίπεδο γλώσσας για την εισαγωγή σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Η δοκιμή χωρίζεται σε ξεχωριστή ακρόαση, ανάγνωση, γραφή και ομιλία δοκιμές και είναι ένας καλός δείκτης της ικανότητάς σας να χειριστεί ακαδημαϊκά αγγλικά.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποAnglolang Academy of English »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη