Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα εντατικής αγγλικής προωθεί την ποιοτική αγγλική διδασκαλία για τους ξένους φοιτητές στο πλαίσιο προετοιμασίας για την εισαγωγή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Dallas Baptist University και για άλλους προσωπικούς στόχους σε παραδοσιακούς μαθητές ηλικίας και ενηλίκων προκειμένου να παραχθούν ηγέτες υπηρέτη που έχουν την ικανότητα να ενσωματώνουν πίστη και μαθαίνοντας μέσω των αντίστοιχων κλήσεων τους.

Το πρόγραμμα εντατικής αγγλικής γλώσσας (IEP) είναι ο ιδανικός τρόπος εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και προετοιμασίας για πανεπιστημιακή εκπαίδευση στις ΗΠΑ. Το εντατικό πρόγραμμα αγγλικών προσφέρει εβδομαδιαίες διδασκαλίες με πλήρη απασχόληση από επαγγελματίες εκπαιδευτικούς με υψηλή ειδίκευση, οι οποίοι είναι μητρική αγγλικά. Οι ικανότητες επικοινωνίας σας θα βελτιωθούν σημαντικά και θα αναπτύξετε καλύτερες δεξιότητες μελέτης και έρευνας. Παρέχεται επίσης δωρεάν πρόγραμμα διδασκαλίας, το οποίο θα σας δώσει την ατομική βοήθεια που απαιτείται για να πετύχετε ακόμη πιο γρήγορα! Το πρόγραμμα εντατικής αγγλικής περιλαμβάνει επίσης συχνά πολιτιστικά ταξίδια και επισκέψεις σε αμερικανικά σπίτια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τον αμερικανικό πολιτισμό. Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία το Πρόγραμμα Εντατικής Αγγλικής, θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε σε ακαδημαϊκά μαθήματα στο DBU χωρίς να λάβετε τις εξετάσεις TOEFL ή IELTS.

Οφέλη από τη μελέτη στο πρόγραμμα εντατικής αγγλικής γλώσσας:

  • Μικρές, όλο το χρόνο μαθήματα που προσφέρονται σε οκτώ εβδομάδες όρους.
  • Τρεις ώρες ακαδημαϊκής πίστης ανά εξάμηνο περιλαμβάνονται στο κόστος του ΙΕΠ.
  • Βασικά, ενδιάμεσα και προχωρημένα επίπεδα.
  • Δεν χρειάζονται TOEFL ή IELTS.

Διαπιστευμένο από την CEA

Το Dallas Baptist University Εντατικής Αγγλικής Βαθμολογίας του Dallas Baptist University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τη διαπίστευση του προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας για την περίοδο Αυγούστου 2017 έως Αυγούστου 2021 και συμφωνεί να υποστηρίξει τα Πρότυπα CEA για τα Προγράμματα και τα Ιδρύματα Αγγλικής Γλώσσας. Η CEA αναγνωρίζεται από τον Υπουργό Παιδείας των ΗΠΑ ως αναγνωρισμένη εθνική υπηρεσία για προγράμματα και ιδρύματα αγγλικής γλώσσας στις ΗΠΑ

Η Επιτροπή για τη διαπίστευση του προγράμματος αγγλικής γλώσσας (CEA) απαιτεί όλα τα διαπιστευμένα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του Intensive English Programme του Dallas Baptist University , να διατηρούν τη συμμόρφωση με τα πρότυπα της CEA.

PDPics / Pixabay

Δίδακτρα

Αυτά είναι τα τρέχοντα ποσοστά για το Πρόγραμμα Εντατικής Αγγλικής στο Dallas Baptist University . Οι τιμές παρέχονται για την περίοδο των 8 εβδομάδων και επίσης για τις 16 εβδομάδες.

-

8 εβδομάδες (μία συνεδρία)

16 εβδομάδες (δύο συνεδρίες)

Δίδακτρα και αμοιβές

4,500 δολάρια

$ 8,000

DBU Στέγαση και Τρόφιμα

2.500 δολάρια

4,500 δολάρια

Ασφάλεια υγείας

600 δολάρια

600 δολάρια

Σύνολο

$ 7.600

13.100 δολάρια

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη