Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Εντατικό πρόγραμμα Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο Northwood προβλέπει τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) διδασκαλία για το πτυχίο αναζήτηση και μη-βαθμού αναζητούν φοιτητές. Οι μαθητές θα βελτιώσουν τα Αγγλικά τους, καθώς και να αποκτήσουν γνώσεις της αμερικανικής κουλτούρας και το αμερικανικό πανεπιστήμιο στην τάξη.

Διδακτέα ύλη

IEP Πανεπιστημίου Northwood αποτελείται από έξι (6) επίπεδα. Κάθε επίπεδο διαρκεί ένα εξάμηνο ή ένα καλοκαίρι συνεδρία για να ολοκληρωθεί.

  • Προ-στοιχειώδες
  • Στοιχειώδης
  • Ενδιάμεσος
  • Προ-Σύνθετη
  • Εξελιγμένο
  • Μεταπτυχιακό (μόνο για μεταπτυχιακούς φοιτητές)

Οι φοιτητές λαμβάνουν 20 ώρες διδασκαλίας στην τάξη το φθινόπωρο και την άνοιξη εξάμηνα, με 25 ώρες διδασκαλίας στο συμπυκνωμένο θερινό εξάμηνο.

Οι μαθητές μελετούν σε τέσσερις δεξιότητες: Μιλώντας / Listening, Reading / Λεξιλόγιο, τη γραφή και τη γραμματική.

Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο προσφέρει Northwood γλώσσα ώρες εργαστήριο για να παρέχει διδασκαλία και πρόσθετη διδασκαλία ή TOEFL Παρασκευή Rosetta Stone.

Το τεστ TOEFL χορηγείται στο τέλος κάθε εξαμήνου.

Έξω από την τάξη

Πανεπιστήμιο Northwood έχει εξαιρετική αθλητικές ομάδες, και Northwood φοιτητές ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές λέσχες και οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της International Business Association, που όλοι οι διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν. Η ετήσια Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου και ετήσια Style Εμφάνιση παρέχουν hands-on εμπειρία για NU φοιτητές, και τις πολλές μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, σειρά ομιλητών, και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κρατήσει τους μαθητές NU του αγώνα.

Ο Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών σχεδιάζει επίσης εκδρομές για IEP φοιτητές. Ταξίδια μπορεί να περιλαμβάνει αγώνες του NBA και επισκέψεις σε μουσεία, τοπικά αγροκτήματα, και τα εμπορικά κέντρα.

Βραχυπρόθεσμα Προγράμματα

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ Ιερεμίας Lee, προσωρινός διευθυντής Εντατικής Πρόγραμμα Αγγλικών, για περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
4 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη