Εντατικό Σεμινάριο στην Brewing Τεχνολογία

Siebel Institute of Technology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εντατικό Σεμινάριο στην Brewing Τεχνολογία

Siebel Institute of Technology

Εντατική Παγκόσμια Πορεία Ζυθοποιία Ακαδημίας (WBA) θα παρέχουν στους φοιτητές με την κατανόηση των βασικών στοιχείων της διαδικασίας της ζυθοποιίας: τα συστατικά της, η διαδικασία της, καθώς και την οργανοληπτική αξιολόγηση του τελικού προϊόντος. Σε αυτό το σύντομο μάθημα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές τεχνικές γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη ζυθοποιίες είτε υψηλής έντασης ή σκάφος.

Εντατικά μαθήματα σε πέντε ημέρες καλύπτει τα περισσότερα από τα θέματα που παρουσιάζονται στα προγράμματά μας προχωρημένο επίπεδο, αλλά και σε βάθος προσαρμοσμένο για άτομα που έχουν περιορισμένη γνώση της επιστήμης και της τεχνολογίας επίπεδο ζυθοποιίας. Αυτό είναι ιδανικό για όσους σκέφτονται να εισέρχονται στην πορεία ζυθοποιία, καθώς και εκείνους που έχουν ήδη ξεκινήσει την καριέρα τους στον κλάδο της ζυθοποιίας και να αναζητήσουν περισσότερες γνώσεις για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους ως ζυθοποιίες.

Αυτό το εντατικό μάθημα της WBA είναι το ιδανικό πρόγραμμα ...

  • Ζυθοποιίες οι εργαζόμενοι που χρειάζονται πρόσθετη εκπαίδευση στη θεωρία της ζυθοποιίας.
  • Οι προμηθευτές του κλάδου της ζυθοποιίας.
  • διανομείς μπύρα Προσωπικό που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για το πώς η μπύρα γίνεται.
  • Τα πρόσωπα που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της ζυθοποιίας, συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών ιδιοκτητών των μικρο-ζυθοποιίες.
  • Οι άνθρωποι που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τα μαθήματα προχωρημένο επίπεδο μας, όπως το Associate επίπεδο, δίπλωμα ή Master Brewer.

εκπαιδευτές

Η ομάδα των εκπαιδευτών για αυτό το μάθημα έχει μια καλή ποικιλία από εμπειρίες από microbreweries σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζυθοποιίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Δρ Hugo Patiño επιβλέπει το προπονητικό team της ομάδας και να συμμετέχουν στη διδασκαλία του μαθήματος.

Ο Δρ Patiño έπαιξε σημαντικό τεχνικών λειτουργιών στους τομείς της Διασφάλισης Ποιότητας, Έρευνας και Εργαστήρια Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηχανική και Ανάπτυξη στην ζυθοποιίες Coors Brewing Co. Molson (Κολοράντο, ΗΠΑ) και Cerveceria Cuauhtemoc (Μεξικό). Ήταν επίσης μέλος ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Ντέιβις, και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μοντερέι (Μεξικό). ακαδημαϊκών τίτλων του περιλαμβάνουν ένα διδακτορικό στη Χημική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του Waterloo (Καναδάς) και Χημικών Μηχανικών του Tecnológico de Monterrey (Μεξικό).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά


Τελευταία ενημέρωση February 16, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,180 USD
Πρώτη επιλογή. Δεύτερη επιλογή: 2,390.00 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών