Εντατικό ισπανικό μάθημα για επιχειρήσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μόνο 10 ώρες μαθήματα την εβδομάδα και μπορείτε να περάσετε άπταιστα στα ισπανικά μέσα σε τέσσερις μήνες!

Το μάθημα επικεντρώνεται σε επιτυχή επικοινωνία συνδυάζοντας τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες: μιλώντας, ανάγνωση, γραφή και ακρόαση - με έμφαση στο λεξιλόγιο, επιτρέποντας στους μαθητές να επικοινωνούν προφορικά και γραπτώς μέσα στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Το μάθημα χωρίζεται σε δύο μέρη δύο μηνών το καθένα. Στο τέλος του πρώτου μέρους, οι μαθητές θα έχουν φθάσει στο επίπεδο Α1, επιτρέποντάς τους να αλληλεπιδρούν άνετα στα ισπανικά στις καθημερινές καταστάσεις. Αυτό θα πρέπει να παρέχει το απαραίτητο κίνητρο για τους μαθητές να συνεχίσουν με το δεύτερο μέρος, φθάνοντας στο επίπεδο Α2 μέχρι το τέλος του τετραμήνου και να αυξήσουν το επίπεδο της γλωσσικής τους ικανότητας σε ένα πρότυπο στόχο. Το επίπεδο Α2 είναι το υψηλότερο επίπεδο στη βασική ομάδα χρηστών και είναι το επίπεδο που απαιτείται για την αίτηση ισπανικής ιθαγένειας.

Το εντατικό ισπανικό μάθημα για τις επιχειρήσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας στη Marbella ή στην εταιρεία σας, από Δευτέρα έως Σάββατο, σε μικρές ομάδες και με εξειδικευμένο μητρική Ισπανό δάσκαλο.

Αυτό το μάθημα είναι επίσης διαθέσιμο σε άλλα επίπεδα.

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές μας για τις επιχειρήσεις.

Περιγραφή μαθήματος και τιμή

Ημερομηνίες Έναρξης
Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Το σχολείοΤο σχολείο μας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Μαρμπέγια, αλλά σε έναν ήσυχο δρόμο, μόλις 3 λεπτά από την παραλία και το πεζόδρομο και κοντά σε όλες τις ανέσεις του κέντρου της πόλης, βρίσκ... περαιτέρω

FAQ

Άλλη