Εντατικό μάθημα αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εντατικό πρόγραμμα αγγλικής χρονιάς

Το εντατικό αγγλικό πρόγραμμα λειτουργεί όλο το χρόνο. Απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν έντονα αγγλικά (20 ώρες την εβδομάδα) και θέλουν να βελτιώσουν τις αγγλικές τους δεξιότητες για ακαδημαϊκούς ή επαγγελματικούς σκοπούς.

Το Πρόγραμμα Εντατικής Αγγλικής στο Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας

Το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας (ELI) είναι ένα έντονο αγγλικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει διεθνείς φοιτητές για εισαγωγή σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με την ανάπτυξη ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και κοινωνικών αγγλικών γλωσσικών δεξιοτήτων.

Το ινστιτούτο βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του North Central College , τετραετούς πανεπιστημιακού πανεπιστημίου ελεύθερων τεχνών στο Naperville του Illinois.

Ως φοιτητής του Ινστιτούτου Αγγλικής Γλώσσας, θα βιώσετε:

  • 20 ώρες την εβδομάδα διδασκαλίας στην τάξη
  • Πλήρης πρόσβαση σε υπολογιστές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και ιατρικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κεντρικής
  • Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στο πανεπιστήμιο
  • Συμμετοχή στο διεθνή σωματείο, ένα από τα πιο ενεργά σωματεία στην πανεπιστημιούπολη
  • Οικογενειακό πρόγραμμα φιλίας
  • Ειδικά μαθήματα κουλτούρας και εκδρομές στην περιοχή
  • Βολική στέγαση σε αίθουσες διαμονής πανεπιστημιουπόλεων με Αμερικανούς φοιτητές
  • Καθημερινές ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με τους Αμερικανούς προπτυχιακούς φοιτητές
  • Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Naperville και από το τρένο για το τρένο στο Σικάγο

Όταν ψάχνετε για ένα εντατικό αγγλικό πρόγραμμα, είναι σημαντικό να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Γιατί να επιλέξετε το ELI;

Τάξεις υψηλής ποιότητας και προγραμματισμός

Οι τάξεις διδάσκονται από επαγγελματίες εκπαιδευτές ESL με προχωρημένους τίτλους διδασκαλίας αγγλικών ως δεύτερης γλώσσας. Ως φοιτητής στο ELI, θα βυθιστείτε σε μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεστε για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μικρές, εξατομικευμένες κατηγορίες

Στο ELI, οι περισσότερες τάξεις έχουν λιγότερους από 10 μαθητές. Η κατοχή μικρών τάξεων δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευμένους εκπαιδευτές μας να σας γνωρίσουν όχι μόνο ως σπουδαστές αλλά ως άτομα. Μας ενδιαφέρει η επιτυχία σας και εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μαθήματα προκλητικά και να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε γρήγορα τους ακαδημαϊκούς στόχους σας.

Ασφαλής και προσβάσιμη τοποθεσία

Όλες οι τάξεις του ELI πραγματοποιούνται στην πανεπιστημιούπολη North Central College στο Naperville του Illinois, μόλις 45 χιλιόμετρα από το Σικάγο του Ιλλινόις. Το Naperville είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει το περιοδικό Money Magazine και έχει εύκολη πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο Chicago O'Hare. Βρισκόμαστε επίσης σε κοντινή απόσταση με το σιδηροδρομικό σταθμό του Σικάγο και το κέντρο της πόλης Naperville. Οι μαθητές απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στη μεγάλη πόλη ενώ ζουν σε μια ασφαλή, όμορφη πόλη.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

North Central College έχει μια ιστορία αριστείας σε ακαδημαϊκούς. Το περιοδικό Forbes αναγνώρισε το North Central ως ένα από τα "κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής" και το Princeton Review κατέταξε το North Central ως ένα από τα "Best in the Midwest".

Ιδρύθηκε το 1861, το Κολέγιο έχει δεσμευτεί να αναπτύξει ηγέτες που είναι προετοιμασμένοι για το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό. Ομοίως, το ELI είναι αφιερωμένο στην επιτυχία των φοιτητών και προετοιμάζει τους μαθητές να είναι ηγέτες στην τάξη και πέραν αυτής.

Ένα Pathway στο North Central College Προπτυχιακών Σπουδών

Το ELI είναι ένα εξαιρετικό Pathway σε προπτυχιακό τίτλο στο North Central College . Εάν κάνετε αίτηση για το πτυχίο σας και πληροίτε όλες τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις εκτός από την αγγλική γλώσσα, μπορεί να έχετε δικαίωμα εισαγωγής υπό όρους. Οι σπουδαστές στα ανώτερα επίπεδα του ELI μπορούν επίσης να ξεκινήσουν μαθήματα του North Central College . Αυτή η επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον πολιτισμό του College, να αναπτύξετε τα αγγλικά σας και να εργαστείτε ταυτόχρονα.

Εξαιρετικό προσωπικό και φοιτητικές υπηρεσίες

Ως φοιτητής του ELI, έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Βόρειας Κεντρικής και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχετε στην κοινότητα της πανεπιστημιούπολης. Ελπίζουμε να επωφεληθείτε από τη βιβλιοθήκη και τις υπηρεσίες διδασκαλίας, τα κλαμπ, τα γυμναστήρια και τις εγκαταστάσεις αναψυχής, καθώς και το κέντρο υγείας και ευεξίας.

Το προσωπικό της ELI, το Κέντρο Παγκόσμιας Εκπαίδευσης και η Είσοδος είναι όλα αφοσιωμένα στην επιτυχία σας. Συνεργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι είστε σε θέση να μεταβαίνετε από το ELI σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή επόμενο επαγγελματικό στάδιο.

Είμαστε επίσης εδώ για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να λύσετε προβλήματα. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε και θέλουμε ο χρόνος σας στο North Central να είναι ευτυχισμένος, παραγωγικός και αξέχαστος.

Ημερολόγιο

Το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας (ELI) προσφέρει μαθήματα έντονης αγγλικής εκπαίδευσης όλο το χρόνο. Σε όλα τα προγράμματα ELI, οι σπουδαστές γίνονται δεκτοί σε συνεχή βάση - δεν υπάρχουν επίσημες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων . Συνιστούμε να στέλνονται οι αιτήσεις ELI τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε περιόδου, ώστε οι σπουδαστές να έχουν αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης θεώρησης.

Ημερολόγιο

Το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας έχει πέντε περίοδοι 8 εβδομάδων κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους. Οι φοιτητές έχουν πέντε σημεία εισόδου στα οποία μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους. Οι ακαδημαϊκοί χρόνοι μας ευθυγραμμίζονται με το ημερολόγιο του North Central College

Οι σπουδαστές έχουν πλήρεις και μερικής απασχόλησης σπουδές.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ημερολόγιο και τις εκτιμήσεις κόστους που αναφέρονται παρακάτω.

Επισκόπηση ημερολογίου για τους όρους του ELI
Ορος Μήκος Ημέρα απογείωσης από το αεροδρόμιο Προσανατολισμός Ημερομηνίες τάξης
Άνοιξη 2020 8 εβδομάδες 2 Ιανουαρίου 2020 3 Ιανουαρίου 2020 6 Ιανουαρίου-28 Φεβρουαρίου 2020
Άνοιξη Β 2020 8 εβδομάδες 5 Μαρτίου 2020 6 Μαρτίου 2020 9 Μαρτίου-1 Μαΐου 2020
Το καλοκαίρι 2020 8 εβδομάδες 4 Ιουνίου 2020 5 Ιουνίου 2020 8 Ιουνίου - 31 Ιουλίου 2020
Εκτιμήσεις κόστους του Ινστιτούτου Αγγλικής Γλώσσας: Φθινόπωρο 2019-Άνοιξη 2020

Κόστος: Πτώση A 2019-Άνοιξη B 2020 (όροι 8 εβδομάδων)
Δίδακτρα $ 3.000,00
Δωμάτιο
Φθινόπωρο A 2019-Άνοιξη B 2019-2020 ανά αμοιβή μαθημάτων (περίοδος 8 εβδομάδων)
Δίδακτρα 750,00 δολάρια
Αμοιβή Βιβλίου 25,00 δολάρια
Συνολικό κόστος ανά μάθημα 775,00 δολάρια

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts educat ... περαιτέρω

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts education - with particular strengths in business, global studies, and STEM fields - offers critical thinking and communication skills, deep subject knowledge, and life skills learned in small, faculty-taught classes and practical experiences in Naperville/Chicago, Illinois. A Bachelor’s degree from North Central is your first step to a challenging, fulfilling career. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη