Read the Official Description

Γιατί το εντατικό μάθημα στη σκέψη Σχεδιασμός;

Το Design Thinking είναι μια καινοτόμος μεθοδολογία που βασίζεται σε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση που προσπαθεί να λύσει σύνθετα προβλήματα με το σχεδιασμό. Πρόκειται για μια μεθοδολογία που εστιάζει στην εξεύρεση μοναδικών λύσεων στις προκλήσεις της καθημερινής ζωής.

Θέσεις: 20

Διάρκεια: 5 ημέρες (35 ώρες) με πρακτικό στοιχείο

Επισκόπηση μαθημάτων

Δημιουργήθηκε και στοχεύει σε δημιουργικά, καλλιτέχνες, διευθυντές, επιχειρηματίες και άτομα που ενδιαφέρονται για πρακτική κατάρτιση με πραγματική εφαρμογή στον τομέα της Σχεδιαστικής Σκέψης.

Το πρόγραμμα Σκέψης Σχεδιασμού Σκέψης εισάγει ορισμούς και έννοιες της δημιουργικότητας και του σχεδιασμού. Επιτρέπει τη διερεύνηση της δημιουργικότητας στο σχεδιασμό και τη σχέση των μεθόδων δημιουργικότητας με τις έννοιες των αναγκών των ανθρώπων, των αναγκών των καταναλωτών και της διεπαφής χρήστη. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν ομαδική εργασία και θα εφαρμόσουν δημιουργικές διαδικασίες χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών που σχετίζονται με την ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων.

Ως αποτέλεσμα της έκθεσης σε διάφορα μοντέλα και μεθόδους, οι συμμετέχοντες θα γίνουν πιο έμπειροι σε brainstorming, πλευρική σκέψη και διασύνδεση ιδεών για την επίλυση προβλημάτων σχεδιασμού.

Πολύγλωσσο δάσκαλο.

Γραπτά περιεχόμενα μαθήματος διαθέσιμα στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

73151_designthinkingshortcourse.jpg

Πρόγραμμα

ΗΜΕΡΑ 1

Εισαγωγή στο σχεδιασμό σκέψης - παρελθόν και παρόν

Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιάζονται οι βασικές πτυχές της γνώσης του σχεδιασμού σε μια προσέγγιση στο παρελθόν και στο παρόν. Θα παρουσιαστεί μια ευρύτερη προοπτική, δηλαδή η γνώση σχετικά με τον τρόπο σκέψης και τις διαδικασίες των σχεδιαστών. Στο τέλος της ημέρας οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες και θα έχουν μια πρακτική πρόκληση να επιλυθούν δημιουργώντας μια ομάδα τοιχογραφίας στο Trello.

ΗΜΕΡΑ 2

Σχεδιάστε ως πλαίσιο και πλαίσιο του προβλήματος

Η δεύτερη ενότητα εμβαθύνει την κατανόηση της προηγούμενης ενότητας, δίνοντας έμφαση στη συστημική φύση του σχεδιασμού και σε ό, τι απαιτεί για τις διαδικασίες σχεδιασμού. Η πρόκληση που προτείνεται στην προηγούμενη ενότητα θα ακολουθηθεί με την προσαρμογή του προβλήματος και τους διάφορους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει τη διαδικασία σχεδιασμού.

ΗΜΕΡΑ 3

Μοντέλα και διαδικασίες σχεδιασμού

Μετά την κατανόηση της ολιστικής φύσης της Σχεδιαστικής Σκέψης, ο αριθμός τριών ενότητας περιγράφει τα διάφορα μοντέλα που βοηθούν στη διαμόρφωση της διαδικασίας σχεδιασμού μέσω μεθόδων, πρωτοτύπων και δοκιμών. Στο δεύτερο μέρος της ενότητας θα εξεταστούν οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι παρατήρησης και συμμετοχής, όπως η μέθοδος του ταξιδιού του πελάτη , οι συμμετοχικές μέθοδοι και η ποιοτική ανάλυση. Θα εισαγάγει επίσης τον ιδεασμό, θυμόμαστε ότι τα διαφορετικά πλαίσια και πλαίσια του προβλήματος του σχεδιασμού πρέπει να συνδυάζουν τις γνώσεις διαφορετικών περιοχών.

ΗΜΕΡΑ 4

Σχεδιασμός ως εξωστρέφεια και πειραματισμός

Στην ενότητα 4 θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την ομάδα εργασίας. Μετά την εκπόνηση της ιδέας, οι ομάδες θα ολοκληρώσουν την άσκηση σχεδιασμού, θα δημιουργήσουν σκίτσα και μοντέλα και θα τα συζητήσουν για να καταλήξουν σε ένα κοινό συμπέρασμα. Τέλος, οι ομάδες θα λάβουν αποφάσεις σχετικά με τα καταλληλότερα μέσα για την κατασκευή του τελικού σχεδίου.

ΗΜΕΡΑ 5

Δημιουργία του Τελικού Έργου

Την τελευταία μέρα, οι ομάδες θα ολοκληρώσουν τα τελικά τους σχέδια (εφαρμόζοντας όλες τις έννοιες, τις πρακτικές και τις μεθόδους που έχουν αποκτήσει σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος) και θα κληθούν να παρουσιάσουν το έργο τους, συζητώντας ιδέες και νέους τρόπους ανάπτυξης δημιουργικής σκέψης.

Σημείωση: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα / πιστοποιητικό συμμετοχής και μπορούν να απολαύσουν μια έγκυρη έκπτωση 12 μηνών για την εγγραφή ενός από τα μαθήματα LSDM.

Τιμές

Λονδίνο

Μαδρίτη

Πόρτο

1η τιμή με όλα τα Περιλαμβάνονται

1.000 £

£ 890

£ 890

2η Τιμή με όλες τις Περιλαμβάνονται

£ 1,100

990 £

990 £

3η Τιμή με όλες τις Περιλαμβάνονται

1,250 £

£ 1,100

£ 1,100

Την ημέρα με όλα τα Περιλαμβάνονται

£ 1,500

1,250 £

1,250 £

* All Inclusive: δίδακτρα, εντατική πορεία, καθημερινό διάλειμμα για καφέ, πόροι σπουδών και τελικό πιστοποιητικό

Συνθήκες:

1η τιμή μέχρι 30 Απριλίου

2η τιμή έως τις 23 Μαΐου

3η τιμή: μεταγενέστερες ημερομηνίες

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα

Program taught in:
Πορτογάλος
Αγγλικά
ισπανικά

See 1 more programs offered by London School of Design and Marketing (PT) »

Last updated March 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Duration
5 Ημέρες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,000 GBP
Λονδίνο: 1η τιμή: £ 1000, 2η τιμή: £ 1100, 3η τιμή: £ 1250, Την ημέρα: £ 1500 / Μαδρίτη: 1η τιμή: £ 890, 2η τιμή: £ 990, 3η τιμή: £ 1100, Την ημέρα: 1250 / Λιμάνι: 1η τιμή: £ 890, 2η τιμή: £ 990, 3η τιμή: £ 1100, Την ημέρα: £ 1250
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο