Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πανό

Αγγλικής Γλώσσας + Ακαδημαϊκής Προετοιμασίας

Όποια και αν είναι ο στόχος σας, του Αγίου Μιχαήλ έχει ένα πρόγραμμα για κάθε επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών

  • Ένα από τα παλαιότερα προγράμματα αγγλικής γλώσσας στις ΗΠΑ
  • Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην όμορφη Βερμόντ ΗΠΑ

Το Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών (IEP) είναι για τους φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις αγγλικές δεξιότητές τους σε ένα πανεπιστήμιο ρύθμιση. Πολλοί φοιτητές IEP σκοπεύουν να σπουδάσουν σε επίπεδο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό, όταν τα αγγλικά τους βελτιώνεται. Άλλοι έρχονται για βραχυπρόθεσμη γλωσσική κατάρτιση ως άτομα ή σε ομάδες. Αγίου Μιχαήλ αξιολογεί κάθε φοιτητή επίπεδο, τα δυνατά και αδύνατα σημεία και παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση.

Πέντε (5) Επίπεδα Πρόγραμμα από αρχάριους μέχρι προχωρημένους. Οι δοκιμές τοποθέτηση δοθεί κατά την άφιξη και κατά τη διάρκεια του προγράμματος για να καθοριστεί ποιο επίπεδο είναι κατάλληλο για το μαθητή. Κάθε συνεδρία συνήθως απαιτεί δύο συνεδρίες (16 εβδομάδων), αν και κάποιοι μαθητές στα ανώτερα επίπεδα μπορεί να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο σε μία μόνο συνεδρία.

Τάξεις είναι μικρές, Συνήθως 6 έως 15 μαθητές ανά τάξη. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν περίπου 23,5 ώρες στην τάξη / εβδομάδα συν εξωσχολικές δραστηριότητες.

Διδάσκοντες και εκπαιδευτές είναι εξαιρετικά έμπειρους εκπαιδευτές με προηγμένα πτυχία στη Γλωσσολογία ή TESOL.

πανό

Το κόστος και Ημερολόγια

συνεδρίες των οκτώ εβδομάδων είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο (Αύγουστος-Ιούλιος). Μικρότερες συνεδρίες είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (Μάιος-Αύγουστος). Οι σπουδαστές μπορούν να μείνουν για όσες συνεδρίες όπως επιθυμούν.

Μαθήματα Κορμού περιλαμβάνουν ανάγνωση, γραφή, λεξιλόγιο, γραμματική, Ακρόαση, ομιλία, και προφοράς.

Περιλαμβάνεται με το Πρόγραμμα είναι καθηγητές, Συνομιλία Partners, εξωδιδακτικές δραστηριότητες, πολιτιστικές δραστηριότητες, Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι, Εθελοντές Ευκαιρίες

Ειδικά Μαθήματα που προσφέρονται περιλαμβάνουν TOEFL Παρασκευής, Advanced συνομιλία, ΗΠΑ Πολιτισμός & Ιστορία, Λεξιλόγιο και ιδιωμάτων, και τα τρέχοντα γεγονότα.

Μετά την ολοκλήρωση, οι μαθητές λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό για την εργασία τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Όσοι πλήρη 16 ή περισσότερες εβδομάδες της μελέτης στο IEP πληρούν τις προϋποθέσεις για έξι πιστώσεις (το ισοδύναμο του 1½ πανεπιστημιακά μαθήματα) προς το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Κολέγιο του Αγίου Μιχαήλ

Απαιτήσεις

  • Πρέπει να είναι 17 ετών και άνω κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους (16 ετών και άνω για το καλοκαίρι συνεδρία)
  • Δεν TOEFL / IELTS βαθμολογία που απαιτείται για την εισδοχή
  • Φωτοαντίγραφο Διαβατηρίου
  • οικονομικές Πιστοποίηση

Υπό όρους είσοδος για τα προγράμματα σπουδών

Οι μαθητές που σκοπεύουν να σπουδάσουν σε προπτυχιακό ή πρόγραμμα Μάστερ μπορεί να υποβάλει αίτηση για την είσοδο όρους πριν ή μετά την άφιξή του στην πανεπιστημιούπολη. Αν είναι επιτυχής, θα πρέπει να θεωρείται ένα μονοπάτι σπουδαστών.

Διαμονή & Γεύματα

Οι ιρλανδικές λίρες φοιτητές έως 25 ετών που στεγάζονται στο Ambassador Στέγαση, όπου βιώνουν την πλήρη πανεπιστημιακή ζωή σε μία από τις πιο σύγχρονες αίθουσες διαμονής μας. Οι μαθητές έχουν ένα μονόκλινο δωμάτιο βρίσκεται σε ένα 4-πρόσωπο ή 8-πρόσωπο σουίτα που μοιράζονται με τους αμερικανούς φοιτητές. Οι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζουν από την πανεπιστημιούπολη σε ιδιωτικά δωμάτια ή διαμερίσματα, ή σε τοπικά ξενοδοχεία. Το Γραφείο Διεθνών Φοιτητών Υπηρεσίες θα βοηθήσει σε αυτό. Περιορισμένη στις πανεπιστημιουπόλεις στέγαση είναι διαθέσιμη σε ένα first-come, first-served βάση για τους σπουδαστές ηλικίας άνω των 25.

Campus ζωή

Πλήρης πρόσβαση σε όλες τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της βιβλιοθήκης, την τεχνολογία, και αθλητικές εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνεται. IEP μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε όλους τους συλλόγους πανεπιστημιακών και όλες τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στους προπτυχιακούς φοιτητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποSaint Michael's College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
8 - 16 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη