Read the Official Description

Μελέτη στο εξωτερικό - Εσωτερική - Διασκέδαση - Εξερευνήστε τον κόσμο και ανακαλύψτε τον εαυτό σας

Μυστικά υποψιάζεστε ότι έχετε σκοπό τα μεγαλύτερα πράγματα, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε το επόμενο βήμα σας; Γεννηθήκατε για να πετάξετε, αλλά θέλετε πραγματικά να έχετε τα πόδια σας στο έδαφος;

Μη φοβάσαι. Ο ενθουσιασμός και ο προγραμματισμός είναι και οι δύο δυνατοί - ταυτόχρονα. Η περιπέτεια μπορεί να συνδυαστεί με την ασφάλεια - και πρέπει!

Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να λάμψετε και να μεγαλώσετε.

Μια πρακτική από την οποία δεν θα θέλετε να πάτε από το σπίτι

25 ώρες την εβδομάδα που εργάζονται στον τομέα της σταδιοδρομίας που έχετε επιλέξει στις Βρυξέλλες Βέλγιο. Ένα αστέρι στο βιογραφικό σας, το οποίο θα σας κερδίσει βαθμούς για το μεταπτυχιακό σας σχολείο, θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στις μελλοντικές αιτήσεις εργασίας σας, να σας προσφέρετε αυτό το εκλεπτυσμένο πλεονέκτημα που λαχταρούσατε στη δικτύωση σας.

Ταυτόχρονα, πάρτε μαθήματα και κερδίστε πίστωση για το πτυχίο σας. Κανένα νομίζω;

Καταλαβαίνουμε. Είστε χαλασμένοι για επιλογή. Γιατί λοιπόν; Γιατί Βρυξέλλες; Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες αποφοίτους απολαμβάνουν περισσότερο:

 • Ο διεθνής πολιτισμός στα γραφεία των Βρυξελλών είναι πολύ περισσότερο από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος μπορείτε να δοκιμάσετε: διαπολιτισμική επικοινωνία κανείς;
 • Η δικτύωση δεν είναι απλά κάτι στις Βρυξέλλες, είναι θρησκεία. Επιπλέον, στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Superhero σας διδάσκουμε απλές τεχνικές αποτυχίας για να επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες με τρόπο που βοηθάει την καριέρα σας και είναι απόλυτα δεοντολογικό. Είσαι ντροπαλός, είσαι αμήχανος, δεν έχεις καμιά ένδειξη; Κανένα πρόβλημα. Μόλις τελειώσουμε μαζί σας, θα επικοινωνήσετε με τους καλύτερους.
 • Η πραγματική εμπειρία στον κόσμο είναι να υπολογίσεις ποιοι είσαι, τι θέλεις και πώς μπορείς να επιτύχεις τον αντίκτυπο που πρέπει να έχεις. Superhero Training 101 - ξεκινάμε με ένα προσωπικό σχέδιο επιτυχίας και σας συμβουλεύουμε κάθε βήμα του τρόπου, κατά τη διάρκεια της εμπειρίας και μετά.
 • Ανεξαρτησία, φιλοδοξία, γλωσσικές δεξιότητες, yada yada yada ... οι εργοδότες θα εντυπωσιαστούν. Οι γονείς σας θα εντυπωσιαστούν. Και θα έχετε τον χρόνο της ζωής σας.

Περιπέτεια - ο ασφαλής τρόπος

Μην ανησυχείς για κάτι. Τα ποιοτικά καταλύματα, η ταυτοποίηση, η κάρτα δημόσιων μεταφορών, οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης της θεώρησης, η ομάδα και η μία σε μία μέντορα, η προηγμένη επαγγελματική κατάρτιση και η τοπική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Εστιάστε στην εκπαίδευση των δυνάμεων υπερήρωων που γνωρίζετε ότι έχετε - θα ανησυχούμε για τα υπόλοιπα.

Οι πανεπιστημιακές σπουδές στις Βρυξέλλες προσφέρονται στους τομείς της χάραξης πολιτικής, των κυβερνητικών σχέσεων και των λόμπι, της βιωσιμότητας, των μελετών υγείας, των επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και της οικονομίας, των οικονομικών και των φιλελεύθερων τεχνών.

Δεν μπορείτε να βρείτε το πάθος σας στη λίστα; Επικοινωνήστε μαζί μας, πάντα επεκτείνουμε την προσφορά μας.

Δεν ξέρω τι είναι το πάθος σου; Μην ανησυχείς! Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε ένα σχέδιο που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα πράγματα με το ρυθμό σας και να καταλήξετε να αναζητάτε επαγγελματική και εξελιγμένη.

Τι άλλο? Προσοχή στη μελέτη στο εξωτερικό, είναι εθιστικό! Για τους γενναίους, χτυπήστε μας επάνω, είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Όταν εγγραφείτε, βγάζουμε το χρόνο να σας γνωρίσουμε και να μάθουμε για το προφίλ σας και την κατάστασή σας. Εγγυόμαστε μια πρακτική άσκηση στην πρώτη ή δεύτερη περιοχή ενδιαφέροντος. Εάν δεν μπορούμε να δούμε την αξία της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα, θα σας ενημερώσουμε.


Εκπαίδευση υπερήρωων

Πιστεύουμε ότι όλοι έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό σύνολο ταλέντων, ικανοτήτων και ενδιαφερόντων. Ονομάζουμε αυτό το μοναδικό μίγμα, το καλύτερο μέρος των επαγγελματικών ταλέντων σας, τον εσωτερικό σας υπερήρωα. Όταν συμμετέχετε στα προγράμματα Go For it Brussels , όχι μόνο θα έχετε κάποια πραγματική εμπειρία σε μια πρακτική άσκηση, θα ενθαρρύνεστε επίσης να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός σε κάθε στροφή για να αναπτύξετε το ιδιαίτερο μείγμα ταλέντων, παθών και προσωπικότητας που είναι η ουσία του ατόμου που θέλετε να είστε.

Διαδικασία αίτησης

 1. Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης με ορισμένες γενικές πληροφορίες και το βιογραφικό σας σημείωμα. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κάποιες προτάσεις για να κλείσετε μια συνέντευξη με τον σύμβουλό μας εισαγωγής.
 2. Σε μια συνέντευξη Skype / τηλεφώνου 30-40 λεπτών, θα σας ρωτήσουμε για την εμπειρία, τους στόχους και τα κίνητρά σας. Θα συζητήσουμε επίσης τις ευκαιρίες που διατίθενται για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες, την εμπειρία και τους στόχους σας σταδιοδρομίας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να μας δείξετε γιατί θα είμαστε καλός υποψήφιος για το πρόγραμμά μας.
 3. Μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, θα ακολουθήσουμε μαζί σας για να συμφωνήσουμε σε μια στρατηγική για την πρακτική σας και θα ζητήσουμε επιπλέον έγγραφα από εσάς, όπως μια συνοδευτική επιστολή. Εάν αποδειχθεί ότι το πρόγραμμα δεν είναι κατάλληλο για εσάς, θα σας ενημερώσουμε.
 4. Επιβεβαιώστε το σημείο σας στο πρόγραμμα καταβάλλοντας προκαταβολή. Αυτή η κατάθεση είναι 100% επιστρέψιμη (μόνο) σε περίπτωση που δεν είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε μια πρακτική για εσάς. Μόλις λάβουμε την κατάθεσή σας, επιβεβαιώνεται η θέση σας στο πρόγραμμά μας. Τυπικά, το υπόλοιπο του τέλους του προγράμματος θα καταβληθεί 4-6 εβδομάδες πριν από την έναρξη του προγράμματος. Αυτό είναι για να εξασφαλιστεί ότι η επιλογή σας πρακτικής άσκησης και στέγασης μπορεί να εξασφαλιστεί για σας.
 5. Ξεκινήστε τη διαδικασία αίτησης θεώρησης. Θα ζητήσουμε τις επίσημες μεταθέσεις των βαθμίδων του κολλεγίου σας για να σας υπογράψουμε για την επιλογή των μαθημάτων σας στο συνεργάτη μας, Vesalius College.
 6. Θα φτάσουμε στην εργασία εξασφάλισης μιας πρακτικής άσκησης σε ένα καλά προσαρμοσμένο ρόλο στους προτιμώμενους τομείς σταδιοδρομίας σας. Αν το γραφείο υποδοχής απαιτεί μια συνέντευξη Skype / τηλέφωνο, θα σας προπονήσουμε και θα σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε. Ο ρόλος της πρακτικής άσκησης θα επιβεβαιωθεί συνήθως 3-4 εβδομάδες πριν από την άφιξή σας (αυτή είναι μια κατευθυντήρια γραμμή και μπορεί να διαφέρει κατά τη διάρκεια των εποχών αιχμής). Σας συνιστούμε να κλείσετε τις πτήσεις σας μόλις επιβεβαιωθεί η βίζα σας.

Τέλη και χρονοδιάγραμμα πληρωμών

€ 14425

Επιπλέον χρεώσεις

€ 425 για homestay

€ 300 επιστρεπτέες προκαταβολές σε κατοικίες (η προκαταβολή θα επιστραφεί μείον οποιεσδήποτε ζημιές πραγματοποιήθηκαν εντός 6 εβδομάδων μετά το τέλος του προγράμματος)

Πληρωμή

€ 425 προκαταβολή για να εξασφαλίσει τη θέση σας. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Το υπόλοιπο μπορεί να καταβληθεί σε μία δόση ή σε δύο δόσεις.


Τι περιλαμβάνεται στο τέλος προγράμματος

 • Δίδακτρα για τα μαθήματα κολλεγίων σας, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης, ενώ στις Βρυξέλλες
 • Πρακτική άσκηση και διαχείριση
 • Στέγαση για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας
 • Μεταφορά αεροδρομίου στην κατοικία σας κατά την άφιξη σας στις Βρυξέλλες
 • Απεριόριστη διέλευση μαζικής μεταφοράς για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας
 • Προσανατολισμός στις Βρυξέλλες
 • Ομαδική και επιτόπια καθοδήγηση και καθοδήγηση των δυνάμεων υπερήρωάς σας
 • 24/7 υποστήριξη διαχείρισης κρίσεων και βοήθεια
 • Καλώς ήρθατε και αποχαιρετιστήρια δείπνα και κανονικά τα ποτά


Τι δεν περιλαμβάνεται

 • Ασφάλιση υγείας ή προσωπικών αντικειμένων
 • Το ταξίδι από και προς τις Βρυξέλλες
 • Τέλη βίζας
 • Τρόφιμα καθημερινά (εκτός από αυτό που περιλαμβάνεται στο πακέτο homestay για τους μαθητές που επιλέγουν αυτή την επιλογή)

Στέγαση

Όλες οι επιλογές κατοικίας είναι επιπλωμένες και σας παρέχουμε κλινοσκεπάσματα και δωρεάν απεριόριστο wifi ως πρότυπο. Βασικά, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι επιλογές κατοικίας μας βρίσκονται σε ασφαλείς και ευχάριστες περιοχές των Βρυξελλών, μέσα σε μια λογική μετακίνηση (45 λεπτά κατ 'ανώτατο όριο) στο χώρο της πρακτικής σας και στο κολέγιο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με τα πόδια.


Φοιτητική κατοικία

Θα ζήσετε τυπική φοιτητική κατοικία, η οποία θα σας προσφέρει ό, τι χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε την πόλη. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είτε θα διαμένουν σε κοινόχρηστα διαμερίσματα με άλλους φοιτητές, είτε θα παραμείνουν σε κτίρια φοιτητικών κατοικιών όπου κάθε μαθητής έχει ένα υπνοδωμάτιο (με μεμονωμένη κουζίνα ή με κοινόχρηστη κουζίνα). Οι περιοχές κατοικίας ποικίλλουν, αλλά όλες βρίσκονται σε ασφαλείς και άνετες γειτονιές με κοντινά σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, γυμναστήρια και εύκολη πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες, η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, καθιστώντας την ασφαλή και εύκολη στην πόλη.

Οι σπουδαστές θα ζουν στην πόλη των Βρυξελλών εν μέσω μιας ενεργού τοπικής κοινότητας. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συναντήσεις με άλλους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, είτε στο ίδιο κτίριο είτε σε κοντινές γειτονιές, ή να μιλήσετε με τον πολυπολιτισμικό πληθυσμό των Βρυξελλών και να εξασκήσετε τις δεξιότητες ξένων γλωσσών.


Homestay

Κατά τη διάρκεια των εξαμήνων προγραμμάτων, και σε πιο περιορισμένη βάση κατά τη διάρκεια των θερινών προγραμμάτων, οι μαθητές μπορούν να ζητήσουν homestay. Θα μείνετε με ένα τοπικό άτομο ή οικογένεια σε ένα ενιαίο ή κοινό υπνοδωμάτιο. Οι παροχείς οικίας ελέγχονται και ελέγχονται από τον ακαδημαϊκό συνεργάτη μας, έτσι χρησιμοποιούνται για τη διοργάνωση φοιτητικών ανταλλαγών. η διαμονή σας με μια οικογένεια υποδοχής σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετήσετε ένα κομμάτι στους κανόνες του οικογενειακού προγράμματος και του σπιτιού. Από την πλευρά συν, θα σας προσφέρουμε πρωινό καθημερινά και δείπνο τέσσερις μέρες την εβδομάδα, οπότε θα έχετε λιγότερες ανησυχίες όταν πρόκειται για είδη παντοπωλείου, προϋπολογισμού και μαγειρικής. Οι οικογένειες των οικογενειών μπορεί να μιλούν αγγλικά ή γαλλικά, οπότε η διαμονή τους σε μια οικοδεσπότη οικογένεια μπορεί να είναι μια μεγάλη γαλλική ευκαιρία βύθισης. Κάθε μαθητής καλείται να συμπληρώσει μια ολοκληρωμένη έρευνα για να πάρει μια ιδέα για τις συνήθειες, τα θέματα υγείας και τις προτιμήσεις για να εξασφαλίσει μια τέλεια αντιστοιχία με μια οικογένεια.

Program taught in:
Αγγλικά

See 1 more programs offered by Go For it Brussels »

Last updated October 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,425 EUR
Πρόσθετες χρεώσεις: € 425 για homestay? € 300 επιστρεπτέες προκαταβολές σε κατοικίες (η προκαταβολή θα επιστραφεί μείον οποιεσδήποτε ζημιές πραγματοποιήθηκαν εντός 6 εβδομάδων μετά το τέλος του προγράμματος)
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Earlybird: Commit by October 1st and save 250 euros on program fee. Application Deadline: 10 November
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 19, 2019
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Earlybird: Commit by October 1st and save 250 euros on program fee. Application Deadline: 10 November

Ιαν. 2020

Location
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Earlybird: Commit by October 1st and save 250 euros on program fee. Application Deadline: 10 November
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 19, 2019
Άλλο