Επίπεδο 2 Δίπλωμα ταξιδιού και τουρισμού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μια ευκαιρία να ανέβεις πάνω από τα υπόλοιπα. Είστε έτοιμοι για απογείωση; Στερεώστε τις ζώνες ασφαλείας σας και πετάξτε με το Redcar & Cleveland College. Προσφέρουμε μια σειρά μαθημάτων αεροπορίας και ταξιδιού και τουρισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, γνώσεων και κατανόησης του τομέα.

Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με εργοδότες της τοπικής βιομηχανίας που παρέχουν θέσεις εργασίας, μαθητείες και ομιλίες επισκεπτών.

Αυτό το μάθημα θα βοηθήσει πραγματικά την καριέρα σας να απογειωθεί. Θα καλύψετε τις δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών, την επιχείρηση πίσω από τα ταξίδια και τον τουρισμό, την έρευνα προορισμών διακοπών και την οικοδόμηση μιας λειτουργικής γνώσης του κόσμου γύρω σας. Οι συνεδρίες θα παραδοθούν μέσω ομαδικής και ατομικής μελέτης, προσκεκλημένων ομιλητών και έρευνας.

Αυτό το μάθημα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρακτικών και θεωρητικών συνεδριών που παρέχονται σε αίθουσες διδασκαλίας και στην πλαστή καμπίνα αεροπορικών εταιρειών μας. Θα λάβετε επίσης μέρος σε ομαδικές συνεδρίες εργασίας, τοποθέτηση εργασίας, εμπλουτισμό και σεμινάρια.

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα μπορούσατε να αναζητήσετε μια σειρά από καριέρες όπως: χειριστής αποσκευών, ταξιδιωτικός πράκτορας, βοηθός κρουαζιερόπλοιων, ξεναγός ή πλήρωμα καμπίνας.

Τα παιδιά 16-18 ετών πλήρους απασχόλησης που δεν έχουν βαθμό 4 / C ή παραπάνω στα μαθηματικά ή / και τα αγγλικά θα παρακολουθήσουν εβδομαδιαίες συνεδρίες με ειδικούς εκπαιδευτές για να εργαστούν για την επίτευξη των σχετικών προσόντων. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο για να σας υποστηρίξει στην κύρια πορεία σας και εκτιμάται πραγματικά από τους εργοδότες.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

With a wide range of school leaver courses from entry-level through to level 3, at Redcar & Cleveland College, we can help you on your way to achieving your dreams.

With a wide range of school leaver courses from entry-level through to level 3, at Redcar & Cleveland College, we can help you on your way to achieving your dreams. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη