Επίπεδο CMI 7- στο Πιστοποιητικό Στρατηγικής Διαχείρισης και Ηγεσίας

School of Business London

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επίπεδο CMI 7- στο Πιστοποιητικό Στρατηγικής Διαχείρισης και Ηγεσίας

School of Business London

Επίπεδο CMI 7- στην στρατηγική διαχείριση και ηγεσία


Τα προσόντα CMI Level 7 στον τομέα της στρατηγικής διαχείρισης και ηγεσίας αναπτύσσονται για τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη και τους διευθυντές που είναι σε θέση να μετατρέψουν την οργανωτική στρατηγική σε αποδοτικές επιδόσεις και χρειάζεται τους διαχειριστές να δώσουν σημασία στην εφαρμογή των οργανωτικών στρατηγικών. Το μεικτό και εξ αποστάσεως μάθημα του ανώτερου στελεχιακού μας προγράμματος είναι χτισμένο γύρω από το πρόγραμμα των απασχολημένων ηγετών. Μέσω του εικονικού περιβάλλοντός μας μάθησης και με την τακτική βοήθεια από τον μέντορα σας, θα καθοδηγηθείτε καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Κάθε στάδιο του προγράμματος μπορεί να ολοκληρωθεί ανά πάσα στιγμή και ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθεση με τα δύο και τρία χρόνια ενός προγράμματος σπουδών, το μάθημα CMI - Επίπεδο 7 απαιτεί περίπου έξι έως δώδεκα μήνες για την ολοκλήρωση.

Το πιστοποιητικό επιπέδου 7 στη στρατηγική διαχείριση και ηγεσία επικεντρώνεται στις συγκεκριμένες περιοχές διαχείρισης που θα είναι κατάλληλες για εσάς και το χώρο εργασίας σας και θα σας παρέχει μια εκτεταμένη γνώση των αποτελεσματικών δεξιοτήτων διαχείρισης.

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Το προσόν έχει ως στόχο τη βελτίωση των στρατηγικών δεξιοτήτων και τεχνικών διαχείρισης.

Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν μέσω του τίτλου σπουδών θα σας βοηθήσουν στο ρόλο σας ως στρατηγικού διευθυντή στο χώρο εργασίας σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε θεωρίες και μοντέλα στα πρακτικά σενάρια εργασίας σας και θα βελτιώσει τις δεξιότητές σας για την επίλυση προβλημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν στο περιβάλλον εργασίας σας. Πρόκειται για πιστοποιητικό που πιστοποιείται σε εθνικό επίπεδο και οι πιστώσεις που αποκτώνται μέσω αυτού του μαθήματος μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα πανεπιστήμια ή σε άλλους φορείς ανάθεσης. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα στον χώρο εργασίας σας και θα ενισχύσει το ενημερωτικό δελτίο σταδιοδρομίας.

Σχετικά με το Chartered Management Institute (CMI)

Chartered Management Institute που ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια ως το Βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης τότε, έχει αναπτύξει το πρώτο δίπλωμα του Ηνωμένου Βασιλείου στις μελέτες διαχείρισης. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η CMI ήταν σταθερά στην πρώτη γραμμή όλων των πτυχών της διοίκησης και της ηγεσίας. Σήμερα, τα μαθήματα CMI στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος επαγγελματικός φορέας που αναλαμβάνει τη δέσμευση να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα στη διαχείριση και την υπεροχή της ηγεσίας. Επί του παρόντος πάνω από 100.000 διαχειριστές χρησιμοποιούν τις μοναδικές υπηρεσίες τους καθημερινά. Τα προσόντα της CMI στοχεύουν σε διευθυντές και ηγέτες σε οποιοδήποτε επίπεδο και παραμένει το μόνο βραβευμένο όργανο που μπορεί να απονείμει το status Chartered Manager - το απόλυτο βραβείο διαχείρισης. Οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα τα προσόντα που απονέμει η CMI και ενισχύουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

School of Business London παρέχει διάφορες μεθόδους ευέλικτης παράδοσης στους μαθητές του, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανάμικτη μάθηση, την ηλεκτρονική μάθηση και την εξ αποστάσεως μάθηση. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο μελέτης ανάλογα με την επιλογή και την ευκολία τους. Το πρόγραμμα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο και επιτυγχάνεται μέσω του αιχμής Learning Management System. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους διδάσκοντες μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Εκμάθησης για να συζητήσουν τα υλικά του μαθήματος, να παρέχουν καθοδήγηση και βοήθεια στις εργασίες.

Τι περιλαμβάνεται;

 • Ένας εξειδικευμένος δάσκαλος για την παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος μέσω της πλατφόρμας μάθησης.
 • Παροχή εκπαιδευτικής αξιολόγησης από τους δασκάλους για τη βελτίωση της επίτευξης των μαθητών. Περιλαμβάνει τυπικά ανατροφοδότηση.
 • Μαθήματα που περιλαμβάνουν δομημένες σημειώσεις διαλέξεων, πρακτικές εφαρμογές με παραδείγματα πραγματικού κόσμου και μελέτες περιπτώσεων που σας προκαλούν να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας.
 • Αξιολόγηση υλικού που είναι προσβάσιμο μέσω της online πλατφόρμας εκμάθησης.
 • Μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που περιέχει συνιστώμενα κείμενα μελέτης και βιβλία αναφοράς για διαδικτυακή ανάγνωση.
 • Επίβλεψη όλων των ενοτήτων.
 • Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα μάθησης προσφέρει πολλαπλή πλατφόρμα προσβασιμότητας. Ως εκ τούτου, το SBL παραδίδει το μάθημα κατευθείαν στο smartphone, το tablet, το φορητό υπολογιστή ή την επιφάνεια εργασίας σας και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν οποτεδήποτε ή οπουδήποτε προτιμούν.

Εργαστήρια

Για να βελτιώσουμε την εμπειρία των σπουδαστών μας, το School of Business London προσφέρει πολλές ευκαιρίες μάθησης στους σπουδαστές μας όσο το δυνατόν. Τα εργαστήρια είναι προαιρετικά για τους σπουδαστές. Τα εργαστήρια παρέχονται δίπλα στη συνήθη υποστήριξη του δασκάλου που παρέχεται από τον πίνακα καθηγητών μας. Αυτά τα εργαστήρια είναι απέναντι σε οποιονδήποτε από τους σπουδαστές των προγραμμάτων μας και επιδιώκουν να ενισχύσουν την κατανόηση της έρευνας, της μεθοδολογίας και άλλων σημαντικών δεξιοτήτων σπουδών. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά τα εργαστήρια όσο το δυνατόν πιο επικοινωνιακά, παρέχοντας ομάδες εργασίας, διαδραστικές δραστηριότητες και παρουσιάσεις στο εργαστήριό μας. Επιπλέον, θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να αλληλεπιδράσετε με τους συναδέλφους τους μαθητές.

Εκτίμηση

 • Αντιστοίχιση με βάση το σενάριο με χρονικά όρια
 • Δεν υπάρχουν εξετάσεις

Προυποθέσεις εισόδου

 • Έμπειρα χέρια στο ρόλο της ανώτερης ηγεσίας.
 • Στοχεύοντας στην επίτευξη ηγετικής οργάνωσης.
 • Δυνατότητα ολοκλήρωσης του επιπέδου 7.

Δομή μονάδας

Το πιστοποιητικό παρέχεται σε αυτά που συμπληρώνουν δύο ή τρεις μονάδες από τα παρακάτω και έχουν ελάχιστη πιστωτική αξία 13 μονάδων.

Αριθμός μονάδας


Διάρκεια μαθήματος

3 μήνες

Γιατί να αποκτήσετε προσόντα CMI;

 • Η ευκαιρία να εργαστούμε για την ιδιότητα του Chartered Manager, το υψηλότερο βραβείο στο επάγγελμα του διευθυντή και απονέμεται μόνο από το CMI.
 • Οι εργοδότες αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στα προσόντα που απονέμονται από το Chartered Management Institute και πάνω από το 80% των διευθυντικών στελεχών πιστεύουν ότι ένα προσόν CMI αποτελεί βασικό συστατικό του να γίνει επαγγελματίας διευθυντής.
 • Ενισχύστε το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων.
 • Ενισχύστε το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων. Σύμφωνα με την Engage for Success (2013) περίπου 65% των εργαζομένων δεν έχουν εμπιστοσύνη στους διαχειριστές. Σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει χαμηλότερο μέσο όρο συμμετοχής κατά 6% (Kennexa, 2011).
 • Δικτύωση σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο ή μέσω της διαδικτυακής μας κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών διασκέψεων, των σεμιναρίων και των ομιλητών από τη βιομηχανία.
 • Η πρόσβαση στο περιεχόμενο της έρευνας και της διορατικότητας, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού Professional Manager, παραδίδεται στην πόρτα σας και διατίθεται στο διαδίκτυο.
 • Η ευκαιρία να συμμετάσχετε στο CMI Achieve, το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα καθοδήγησης και καθοδήγησης που συνδυάζει έμπειρους μάνατζερ και ηγέτες με εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις.

Πόροι

School of Business London είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη μαθητευόμενων με εξαιρετική πρόσβαση στο εκπαιδευμένο προσωπικό τους. Θα γίνετε αυτόματα μέλος του Chartered Management Institute όταν εγγράφετε μαζί μας ένα πρόγραμμα CMI. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλους τους πόρους από την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της CMI για να διευκολύνετε τις σπουδές σας. Επιπλέον, η SBL θα σας προσφέρει πρόσβαση στην κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης μάθησης όπου θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ζωτικούς πόρους μάθησης και να επικοινωνείτε με τον εκπαιδευτή σας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το Direct Direct - Management Direct είναι η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πόρων CMI, η οποία σας δίνει: 24/7 πρόσβαση σε ευρύ φάσμα πόρων από οποιαδήποτε συσκευή.


Χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει ενημερωμένους πόρους που καλύπτουν την τρέχουσα πρακτική διαχείρισης.
 • Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υλικών σε διάφορες μορφές για να ταιριάζει και να υποστηρίζει ποικίλες μορφές μάθησης.
 • Υπάρχει μια αυτόματη καταγραφή της δραστηριότητας που σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στη μάθηση σας.
 • Η διοίκηση θα σας βοηθήσει συνεχώς στην καριέρα σας, παρέχοντας μια καλά δομημένη λύση για να είστε δυναμικοί στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στο ρόλο σας.

Αμοιβές

Ενιαία Πληρωμή (Πλήρης Πληρωμή)

Χρέωση μαθήματος (χωρίς ΦΠΑ)

Επωφεληθείτε 35% έκπτωση για την ενιαία πληρωμή? Ενημερωμένο τέλος μαθήματος: - £ 399,1

Μηνιαίο Σχέδιο Δόσεων

Χρέωση μαθήματος (χωρίς ΦΠΑ)

Αποκτήστε έκπτωση 20% στην πληρωμή μηνιαίας δόσης. Ενημερωμένο τέλος φοίτησης: - 571,2 λίρες

Αρχική κατάθεση
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 15, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
479 GBP
Τα προγράμματα πληρωμής είναι διαθέσιμα. Εφαρμόστε σήμερα για να λάβετε έκπτωση 35% για ενιαία πληρωμή και 20% έκπτωση για μηνιαία δόση *. Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2018. Οι Διεθνείς Φοιτητές απαλλάσσονται από τον Φόρο Προστι
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών