Επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής

Good Tastes Of Tuscany

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής

Good Tastes Of Tuscany

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το μάθημα

Τα μαθήματα που προσφέρονται από την Accademia Italiana di Cucina Pandolfini είναι μια πρακτική προσέγγιση για να μάθουν την τοπική ιταλική κουζίνα. Ο Δάσκαλος επεκτείνει και εμβαθύνει τη γνώση του παραδοσιακού ιταλικού φαγητού και πώς σχετίζεται με τις περιοχές και τον πολιτισμό μέσω ενός εικονικού Γαστρονομικού Ταξιδιού.

Τα μαθήματα αυτά είναι ένα έντονο γαστρονομικό, γεωγραφικό, ιστορικό και πολιτισμικό εικονικό ταξίδι που ανακαλύπτει μέσα από τα τρόφιμά του τις υπέροχες περιφερειακές ποικιλίες. Η ιταλική κουζίνα είναι ευδιάκριτα Περιφερειακή: Πολλές από τις διαφορές οφείλονται στη γεωγραφία, από τα βουνά που διασχίζουν το βορρά, φτάνουν μέχρι το μήκος της χώρας, σε μια χερσόνησο σχεδόν εντελώς περιτριγυρισμένη από τη θάλασσα ή εντελώς έτσι, την περίπτωση των νησιωτικών περιφερειών της Σικελίας και της Σαρδηνίας. Στη συνέχεια, προσθέστε τα χιλιάδες χρόνια εισβολέων ή την υιοθέτηση των μαγειρικών ανακαλύψεων των εξερευνητών και έχετε ένα εξωτικό μίγμα πολιτισμών, παραδόσεων και κουζίνας.

Τα πιάτα κάθε περιοχής έχουν ιστορίες των οποίων η σημασία αξίζει μια πιο προσεκτική εμφάνιση. Με τους Δασκάλους μας, θα σας δώσουμε μια γενική εικόνα των δύο κύριων γεωγραφικών περιοχών, οι οποίες περιλαμβάνουν τη βόρεια και τη νότια Ιταλία. Οι ορεινές περιοχές θα διαθέτουν πλούσιο φαγητό, ενώ η θάλασσα περικυκλώνει σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, κάνοντας πιάτα ψαριών άφθονα και αγαπημένα.

Τόσο βόρεια όσο και νότια αγαπούν τα ζυμαρικά τους και κάθε περιοχή έχει το αγαπημένο τους, αν και θα βρείτε ένα νότιο γεύμα δεν είναι πλήρες χωρίς μια πορεία ζυμαρικών, ενώ ο βορράς προτιμά να αναμειγνύεται τακτικά με πιάτα gnocchi, ριζότο και polenta.

Σε γενικές γραμμές, θα μπορούσατε να πείτε ότι η βόρεια κουζίνα είναι περισσότερο βούτυρο και γαλακτοκομικά, με άφθονη χρήση δεντρολίβανου και φασκόμηλου. Αν και τα βουνά των Άλπεων και των Δολομιτών οριοθετούν σήμερα τα βόρεια σύνορα της Ιταλίας, ιστορικά, τα σύνορα στην Ευρώπη ήταν αρκετά ρευστά, με τη μαγειρική επιρροή της γαλλικής και της Hapsburg αυτοκρατορίας να διασχίζει τα σύνορα για να εγκατασταθεί στη σημερινή βόρεια κουζίνα της Ιταλίας.

Στο νότο, θα βρείτε περισσότερες ελληνικές και αραβικές επιρροές, με κουζίνα με αρωματικά ελαιόλαδα και πολλές ντομάτες, νωπές και αποξηραμένες, καρυκευμένες με καυτερές πιπεριές και έντονες με βασιλικό και ρίγανη. Οι Σικελείς προσθέτουν εσπεριδοειδή, σταφίδες, αμύγδαλα και εξωτικά μπαχαρικά που θέτουν την κουζίνα τους χωριστά. Η επιρροή των Ισπανών, κυρίως σαφράν, βρίσκεται σε όλο το νότο, αλλά και στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία, όπου κάποτε κυβερνούσαν.

Σε αυτό το πλήρες επαγγελματικό μάθημα εμβάπτισης, μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας σε ένα πραγματικό κτήμα της Τοσκάνης με έναν αμπελώνα και έναν ελαιώνα. Θα μάθετε για τις ευχάριστες πτυχές της ιταλικής περιφερειακής μαγειρικής και του πολιτισμού από τους έμπειρους σεφ μας.
Αυτό το μάθημα σας δίνει μια πραγματική γεύση από μια χώρα που αγαπάει το φαγητό της με πάθος. Η ομορφιά του φαγητού της Ιταλίας είναι στην γαστρονομική του ποικιλία, όπου κάθε περιοχή είναι πιστή στις ειδικότητες, τα συστατικά και τις συνταγές της. Ανακαλύψτε πώς αυτά τα υπέροχα περιφερειακά κλασικά αλλάζουν από τα βουνά μέχρι την ακτή, από βορρά προς νότο και την ηπειρωτική χώρα προς τα νησιά. Αγκαλιάστε πλήρως το πάθος σας για ιταλικό φαγητό και βελτιώστε τις γαστρονομικές δεξιότητές σας! Θα ανακαλύψετε πώς Piemonte μπορεί να υπερηφανεύεται για την εξαιρετικά βραβευμένη Alba truffle, και πόσο polenta και το ρύζι είναι συρραπτικά και να μάθουν να δημιουργούν τη μοναδική εμπειρία του bagna caoda, και το βόειο κρέας που παράγεται στο Barolo.
Το πιάτο pizzocheri της Λομβαρίας και η τορτελίνια γεμιστά με κολοκύθα της Μάντοβα και το διάσημο Αμαρέττι του Σαρώνου είναι μερικά από τα εισιτήρια που μπορείτε να περιμένετε από αυτή την περιοχή. Θα μάθετε τον αγαπημένο πέστο της Λιγουρίας σε όλα τα γενοβέζικα και στη συνέχεια την τέχνη του να φτιάχνετε φρέσκα ζυμαρικά αυγών από την τορτελίνια της Emilia και της Romagna, το capellotti και την αρχική λαζάνια.
Στην κουζίνα της Τοσκάνης, θα απολαύσετε τη χρήση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου στον κόσμο, το οποίο γίνεται εδώ, πλούσια πιάτα όπως η ribollita, ο papa al pomodoro και η περίφημη bistecca alla fiorentina της Φλωρεντίας, σε συνδυασμό με το περίφημο κόκκινο Chianti. Από τα spaghetti alla carbonara της Ρώμης φτιαγμένα με γουανικά και abbacchio στις ορεινές περιοχές Abruzzo και Molise όπου θα μάθετε τη χρήση λεπτών φακών και σαφράν που χαρίζουν πολλά από τα πιάτα τους.
Τα πιάτα της Καμπανίας είναι μερικά από τα πιο διάσημα στον κόσμο, όπως η παρθέτικη μελιτζάνα, η πίτσα με την περίφημη μοζαρέλα της μπουάλα, τα απαράμιλλα λεμόνια που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία γρανίτη και λεμονέλλο. Κάποια μαγειρική αγροτών της περιοχής αυτής, cucina povera είναι μια επιτακτική δεξιότητα που έχει μάθει δημιουργώντας θαυμάσια πιάτα από ό, τι ήταν διαθέσιμο. Τα νησιά έχουν πολλά να προσφέρουν με τις ακτές τους πλούσιες σε θαλασσινά και για να τελειώσουν ένα τέλειο ταξίδι για να κυριαρχήσουν τα κλασικά τοπικά, θα μάθετε να φτιάχνετε τα τέλεια κανίνια της Σικελίας. Σε αυτό το κτήμα των 150 στρεμμάτων θα μπορείτε επίσης να δείτε ποιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το περίφημο κρασί Chianti έχουν γίνει εδώ και αιώνες. Το δάσος της κτηνοτροφίας έχει άγρια ​​ζώα όπως αγριόχοιρος της Τοσκάνης, σκίουροι φασιανός, λαγός και πολλά άλλα που ήταν κάποτε στους πίνακες της Τοσκάνης.
Για να προσθέσετε σε αυτό το φανταστικό Professional Course θα απολαύσετε γευσιγνωσία οίνου, γευσιγνωσία ελαιόλαδου Τοσκάνης και δοκιμή βαλσαμικού ξιδιού κατά τη διάρκεια του μηνιαίου επαγγελματικού μαθήματος με τους σεφ Σε μία από τις ημέρες σας θα απολαύσετε τις πολυσύχναστες κεντρικές αγορές τροφίμων της Φλωρεντίας όπου ο σεφ ο οδηγός μας θα σας εμπλουτίσει με πληροφορίες και θα μοιραστεί μαζί σας μια αφθονία των προϊόντων και πώς έχουν εμπνεύσει πολλά παραδοσιακά πιάτα για αμέτρητες γενιές. Θα σας μεταφερθεί σε μια περιήγηση στην υπέροχη βίλα Pandolfini του 14ου αιώνα, στα κελάρια του κρασιού, στους καταπράσινους ελαιώνες του Agriturismo και στην εντυπωσιακή αίθουσα χορού όπου, κάποτε, ο Count και ο Countess θα χορέψουν και θα συνδιαστούν με την ελίτ της Φλωρεντίας.
Στο επαγγελματικό σας μάθημα, υπάρχουν 20 μαθήματα μαγειρικής της Τοσκάνης 5 ωρών που θα πραγματοποιηθούν σε μία από τις δύο υπέροχες επαγγελματικές κουζίνες μας. Κάθε μάθημα μαγειρικής είναι εξειδικευμένα καθοδηγούμενο από τον Ιταλό μας σεφ και οι συμμετέχοντες θα βοηθήσουν στην προετοιμασία ενός πλήρους γεύματος 5 πιάτων. Αυτό το γεύμα θα απολαύσετε με τους συμμαθητές σας, τον σεφ, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους οικοδεσπότες σας γύρω από το υπέροχο τραπέζι της Τοσκάνης με κρασί. Οι σεφ μιλούν αγγλικά και τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.
Τα καταλύματα συμπεριλαμβάνονται στο κόστος και βρίσκονται στο γήπεδο του αγροτουρισμού σε μια αγροικία στην βίλα Παντοφίνι ή κοντά σε μια γειτονική βίλα. Και τα δύο αυτά υπέροχα κτήματα έχουν πανοραμική θέση, πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις στο χώρο του ξενοδοχείου. Το επαγγελματικό μάθημα ξεκινάει με ένα δείπνο ευπρόσδεκτο, όπου θα μπορείτε να συναντήσετε τους συναδέλφους σας, τους ιδιοκτήτες του Agriturismo, τους οικοδεσπότες σας και επίσης να εξοικειωθείτε με τα καταλύματα σας και τι είναι αποθηκευμένο για την εβδομάδα. Ένα δωρεάν πρωινό καλάθι εφοδιασμένο με δημητριακά, φρέσκα φρούτα, ψωμί, γάλα, τσάι, καφέ, χυμό, γιαούρτι, μπισκότα και αυγά θα παρέχονται επίσης για όσους μένουν στο ακίνητο.
Αυτό το επαγγελματικό μάθημα είναι επίσης ιδανικό για να ζήσετε την Τοσκάνη και τη Φλωρεντία. Να είστε ντόπιος κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, αφού τα μαθήματα σας απολαμβάνουν να εξερευνήσετε το μαγευτικό τοπίο της Τοσκάνης ή να επισκεφθείτε τις γοητευτικές πόλεις και χωριά σε κοντινά Fiesole, Lucca, Pisa και Σιένα. Για όσους ενδιαφέρονται για υπαίθριες δραστηριότητες, μπορείτε να απολαύσετε ιππασία ή να κάνετε μια αναζωογονητική βόλτα στο ιδιωτικό δάσος Estates.
Η μαγευτική ιδιοκτησία του διάσημου τενίσα Enrico Caruso βρίσκεται σε αυτή την περιοχή με ένα υπέροχο μουσείο κήπου και ένα πολύ καλό εστιατόριο. Το κτήμα βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση από την τοπική πόλη και το χωριό με πιτσαρίες, τρατορίες, μικρά καταστήματα, υπαίθριες αγορές και μέσα μαζικής μεταφοράς. Για όσους από εσάς προτιμάτε να χαλαρώσετε στην ιδιοκτησία, η πισίνα σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απορροφήσετε όλα τα υπέροχα αξιοθέατα γύρω σας. Το ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας απέχει μόλις 11 χιλιόμετρα και είναι εύκολα προσβάσιμο σε ένα από τα δύο τοπικά τρένα.
Στο τέλος του επαγγελματικού μαθήματος, θα σας δοθεί ένα δίπλωμα μαζί με ένα κεντημένο μπουφάν chef και ένα εγχειρίδιο μαγειρέματος άνω των 450 σελίδων. Ένα γαστρονομικό μάθημα γεμάτο μαγειρική, απολαμβάνοντας, μαθαίνοντας, γελώντας και δοκιμάζοντας από πρώτο χέρι τη διασκέδαση, τις ιστορίες, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τα μαγειρικά σκεύη και τα ιταλικά μαγειρικά σκεύη και τις προσωπικότητες αυτών των θαυμάσιων σεφ. Οι προαιρετικές δραστηριότητες επιλογής και η μεταφορά που δεν περιλαμβάνονται στο περίγραμμα του προγράμματος θα κοστίζουν επιπλέον.
Το "Πιστοποιητικό πρόγραμμα Master στη βόρεια ιταλική κουζίνα" που προσφέρεται από την Academia Italiana di Cucina Pandolfini είναι μια πρακτική προσέγγιση για την εκμάθηση της Περιφερειακής Βόρειας Ιταλικής Κουζίνας. Ο Δάσκαλος επεκτείνει και εμβαθύνει τη γνώση του παραδοσιακού ιταλικού φαγητού και πώς σχετίζεται με τις περιοχές και τον πολιτισμό μέσω ενός Γαστρονομικού Ταξιδιού της Βόρειας Ιταλίας από τις Άλπεις στην Τοσκάνη.
Αυτό το μάθημα είναι ένα έντονο γαστρονομικό, γεωγραφικό, ιστορικό και πολιτιστικό εικονικό ταξίδι που ανακαλύπτει μέσω της τροφής του την υπέροχη περιφερειακή ποικιλομορφία της Βόρειας Ιταλίας. Οι χαρακτηριστικές περιοχές για το Master είναι Val d'Aosta, Πιεμόντε, Λομβαρδία, Βένετο, Φριούλι Βενέτσια Τζούλια, Τρεντίνο Άλτο Αδιέ, Εμίλια Ρομάνια, Λιγουρία, Τοσκάνη. Θα σας διδάξουμε πώς να μαγειρέψετε παραδοσιακές συνταγές παρέχοντας μια σε βάθος ανάλυση, τεχνική, χημεία και επιστήμη πίσω από σκηνές. Για αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα Master έχει εκδοθεί ένα νέο έντυπο Βιβλίο / Εγχειρίδιο και θα παραδοθεί σε όλους τους μαθητές. Το εγχειρίδιο προσφέρει περισσότερες από τριακόσιες συνταγές που χωρίζονται σε είκοσι περιοχές της Ιταλίας από τις Άλπεις στη Σικελία. Είναι επίσης ένα πραγματικό γαστρονομικό λεξικό, που αναγνωρίζει την ποσότητα και τα είδη των συστατικών σε κάθε πιάτο, τη σωστή διαδικασία μαγειρέματος και τον απαιτούμενο χρόνο, καθώς και πολλά από τα μυστικά των ειδικών της Ακαδημίας.
Το "Πιστοποιητικό πρόγραμμα Master στη νότια ιταλική κουζίνα" που προσφέρεται από την Academia Italiana di Cucina Pandolfini είναι μια πρακτική προσέγγιση για την εκμάθηση της Περιφερειακής Νότιας Ιταλικής Κουζίνας. Ο Δάσκαλος επεκτείνει και εμβαθύνει τη γνώση της παραδοσιακής ιταλικής τροφής και πώς σχετίζεται με τις περιοχές και τον πολιτισμό μέσα από ένα Γαστρονομικό Ταξίδι της Νότιας Ιταλίας και των Μεσογειακών νήσων. Αυτό το μάθημα είναι ένα έντονο γαστρονομικό, γεωγραφικό, ιστορικό και πολιτισμικό εικονικό ταξίδι που ανακαλύπτει μέσα από τα τρόφιμά του την υπέροχη περιφερειακή ποικιλομορφία της νότιας Ιταλίας.
Οι χαρακτηρισμένες περιοχές για το Master είναι Umbria, Marche, Abruzzi, Lazio, Basilicata, Molise, Καμπανία, Πούλια, Καλαβρία, Σικελία, Σαρδηνία. Το μαγείρεμα της νότιας Ιταλίας διαθέτει τη λαμπερή, ζωντανή μεσογειακή γεύση. Εδώ θα βρείτε περισσότερες ελληνικές και αραβικές επιρροές. Η φρεσκάδα είναι υψίστης σημασίας για τις νότιες συνταγές της Ιταλίας. Οι πιπεριές, η μελιτζάνα και οι ντομάτες αποτελούν τη βάση για τα πιο αγαπημένα πιάτα της περιοχής: μελιτζάνα parmigiana, σάλτσα μαριναράς, πίτσα.
Για αυτό το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, έχει εκδοθεί ένα νέο έντυπο Βιβλίο / Εγχειρίδιο και θα παραδοθεί σε όλους τους φοιτητές. Είναι ένα πραγματικό γαστρονομικό λεξικό, που αναγνωρίζει την ποσότητα και τα είδη των συστατικών σε κάθε πιάτο, τη σωστή διαδικασία μαγειρέματος και τον απαιτούμενο χρόνο, καθώς και πολλά από τα μυστικά των ειδικών της Ακαδημίας.
Πρόγραμμα

* Καλώς ορίσατε το δείπνο και το πρωινό, το κεντημένο μπουφάν chef και ένα εγχειρίδιο μαγειρικής με πάνω από 450 σελίδες που συμπεριλαμβάνονται στο κόστος

  • Φ.Π.Α. - 10 € ανά άτομο για πληρωμή
  • Διαμονή - οι τιμές βασίζονται σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, ενώ μπορείτε να πληρώσετε για ένα ιδιωτικό δωμάτιο με το επιπλέον κόστος.
  • Δωμάτιο με επιπλέον χρέωση - 200 € την εβδομάδα
  • 4% φόροι προστίθενται συνολικά

Σημείωση

  • Τα καταλύματα βρίσκονται στο κτήμα pandolfini της βίλας, επιλέγουμε ποιες ιδιότητες είναι οι καταλληλότερες ανάλογα με το μέγεθος και τη σύνθεση της ομάδας.
  • Δεν επιτρέπονται οι μη εγγεγραμμένοι επισκέπτες ανά πάσα στιγμή στο κατάλυμα.
  • Καμαριέρα μία φορά την εβδομάδα. Τα καταλύματα πρέπει να διατηρούνται τακτοποιημένα, οι αποζημιώσεις θα καταβάλλονται.
  • Απαιτείται παρακολούθηση, δεν επιτρέπεται καθυστερημένη άφιξη στην τάξη, δεν επιτρέπεται η χρήση κυψελοειδούς τηλεφώνου σε τάξη διαφορετική από εκείνη που προορίζεται για φωτογράφηση.
  • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ούτε επιτρέπεται η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων ή γραπτών μηνυμάτων κ.λπ.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 7, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
15 - 30 Ημέρες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,200 EUR
ανά άτομο, για το Πιστοποιητικό Master Program στη Νότια Ιταλική Κουζίνα
Locations
Ιταλία - Florence, Tuscany
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Florence, Tuscany
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών