Επαγγελματική πορεία για πίτσα (στρογγυλά, φτυάρι και τηγάνι)

COQUIS

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επαγγελματική πορεία για πίτσα (στρογγυλά, φτυάρι και τηγάνι)

COQUIS

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες Pizzaioli με εμπειρογνωμοσύνη σχετικά με την πλήρη διαχείριση ενός pizzeria.Le χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Ιταλία στην περιοχή, κάνουν αυτό το επάγγελμα αμέσως δαπανήσιμος στην αγορά εργασίας. Η εκπαίδευση επιτρέπει να αποκτήσουν όλες τις γνώσεις, τις πρακτικές δεξιότητες και τα μικρά μυστικά πρέπει να προετοιμάσει μια καλή πίτσα από την επιλογή των συστατικών της ζύμης, από την επεξεργασία με το μαγείρεμα. Η εκμάθηση των κανόνων για την ασφάλεια των τροφίμων και την οικονομική διαχείριση ενός πιτσαρία ολοκληρώσει τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση του μαθήματος.

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους εκείνους που, αν και δεν έχουν καμία ειδική εκπαίδευση, θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα. Επιτρέπεται η πρόσβαση σε ένα μέγιστο 16 συμμετέχοντες για να εξασφαλιστεί η πλήρης συμμετοχή όλων των σπουδαστών στα πρακτικά φάσεις των μαθημάτων.

Διάρκεια και συχνότητα

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι πέντε εβδομάδες σε καθημερινή, που έχει προγραμματιστεί από τη Δευτέρα έως και Παρασκευή 13,30 - 18,30.

Στο τέλος του μαθήματος, σε όσους hafrequentato τουλάχιστον το 90% των μαθημάτων και να περάσει την τελική εξέταση, θα πρέπει να εκδοθεί το πιστοποιητικό coquis και το πιστοποιητικό HACCP προβλέπεται πιτσαρίες.

σχέδιο μελέτης

  • εμπόρευμα
  • ζύμες
  • προζύμι
    • μεταλευτής
  • καρυκεύματα
  • στρογγυλή πίτσα
    • τηγάνι για πίτσα
    • πίτσα φτυάρι
  • ηλεκτρικό φούρνο και μια ξυλόσομπα
  • της ασφάλειας των τροφίμων HACCP
  • εκπαιδευτική ξενάγηση
  • Σχεδιασμού και οικονομικής διαχείρισης του μια πιτσαρία
  • πάνω από τον πάγκο πώληση

εξέταση

  • Γραπτή εξέταση - Προφορική εξέταση - Πρακτική εξέταση Η εξεταστική επιτροπή αποτελείται από τον δάσκαλο πίτσα Chef, μια εξωτερική κριτικός και διευθυντής του Πανεπιστημίου της ιταλικής coquis κουζίνα.

κάθισμα

Οι θεωρητικές και πρακτικές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στην έδρα μας στη Via Flaminia 575, 00191 Ρώμη. Η coquis κάθισμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, τεχνολογία αιχμής και καινοτομίας, ναυαρχίδα του Πανεπιστημίου. Οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν σχεδιαστεί σαν την κουζίνα ενός εστιατορίου, με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και πλήρης, με ζεστό και κρύο γραμμές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ιταλικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
5 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,650 EUR
Locations
Ιταλία - Rome, Lazio
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Rome, Lazio
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών