Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γίνετε βιομηχανικοί έτοιμοι σε 12 εβδομάδες. Μάθετε όλες τις πτυχές μιας στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ και κερδίστε πρακτική εμπειρία δημιουργώντας ένα χαρτοφυλάκιο με πραγματικούς πελάτες.

Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Ψηφιακού Μάρκετινγκ καλύπτει όλες τις πτυχές του ψηφιακού μάρκετινγκ και της στρατηγικής που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε μια καριέρα σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα. Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και θα μάθετε να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά εργαλεία όπως το Google Analytics, πώς να τμηματοποιείτε την αγορά-στόχο σας, να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά των πελατών, να βελτιστοποιείτε τις διαδικασίες μετατροπής και την απόδοση επένδυσης (ROI).

Εργασία με τους Κοινοτικούς Εταίρους μας σε Πραγματικά Έργα θα έχετε πρακτική πρακτική εμπειρία στην Ιστοσελίδα και Διαχείριση Περιεχομένου, Στρατηγική Μάρκετινγκ, Στρατηγική Μάρκα Online, Δοκιμές CRO και A / B, SEO και SEM, Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων και Διαφήμιση.

Διδακτέα ύλη

Στρατηγική μάρκας

Σχεδιάστε και αναπτύξτε τις πτυχές του τι κάνει ένα μεγάλο εμπορικό σήμα: προσωπικότητα, αξίες, ορισμός, υπόσχεση, οπτική ταυτότητα και ιστορία μάρκας.

Δημιουργία περιεχομένου

Σχεδιάστε, αναπτύξτε και διαχειριστείτε μια στρατηγική περιεχομένου για έναν πελάτη και μάθετε πώς να παρακολουθείτε μια στρατηγική που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.

Ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ

Αναπτύξτε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ από άκρη σε άκρη, λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι του αγοραστή και τους στόχους της εταιρείας για να επιτύχετε τους γενικούς επιχειρηματικούς στόχους.

Email Marketing

Δημιουργήστε μια στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μάθετε πώς να αυξάνετε τα ανοικτά επιτόκια και τη δέσμευση για την εκτέλεση αποτελεσματικών εκστρατειών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πελάτες

Google Adwords

Δημιουργήστε στρατηγικές διαφημίσεων που προσελκύουν και δημιουργούν πελάτες μέσω βελτιστοποίησης λογαριασμού, στρατηγικών υποβολής προσφορών και συναρπαστικής αντιγραφής διαφημίσεων.

Google Analytics

Μάθετε πώς να εφαρμόσετε το Google Analytics και το Διαχειριστή ετικετών Google για να εφαρμόσετε θεμελιώδεις έννοιες όπως η μέτρηση, σύγκριση και βελτιστοποίηση απόδοσης.

Εισερχόμενο μάρκετινγκ

Κατανοήστε το ταξίδι του αγοραστή και αναπτύξτε μια στρατηγική παραγωγής μολύβδου, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της βελτιστοποίησης της ροής εργασίας.

Κοινωνική διαφήμιση

Μάθετε πώς να δημιουργείτε στρατηγικές διαφήμισης στο Facebook, Instagram, Twitter και LinkedIn. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα είδη κοινού, υπολογίστε το κόστος ανά απόκτηση και βελτιστοποιήστε τις καμπάνιες.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Κατανοήστε τις πρακτικές SEO σε σελίδες, εκτός σελίδας και τεχνικές και πώς να εφαρμόσουν καλύτερα αυτές τις στρατηγικές σε διάφορους τύπους ιστοτόπων.

Κινητό μάρκετινγκ

Μάθετε πώς μπορείτε να προσελκύσετε χρήστες να κάνουν λήψη και να ασχοληθούν με μια εφαρμογή για κινητά. Δημιουργήστε ένα τρέιλερ εφαρμογών για να χρησιμεύσετε ως περιεχόμενο πολλαπλών χρήσεων που θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορα κανάλια.

Ταξίδι σπουδαστών

Η μέρα σας

Η δέσμευσή μας σε μια πλήρως αφοσιωμένη διαδικασία μάθησης επεκτείνεται στη δημιουργία ενός ενεργοποιητικού περιβάλλοντος όπου έχετε το χρόνο να εργαστείτε και να παίξετε.

Ομότιμων

Η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος όχι μόνο να αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αξιολογήσετε την ποιότητα του έργου ενός μέλους της ομάδας, αλλά και να μάθετε πώς να λαμβάνετε και να εκφράζετε εποικοδομητική ανάδραση σε αυτά.

Προσωπικός

Οι τεχνικές δεξιότητες και η γνώση είναι ένα πράγμα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι μαλακές δεξιότητες είναι πραγματικά αυτό που θα σας κάνει ένα βασικό μέλος οποιασδήποτε ομάδας. Η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση και η συνεργασία είναι τα θέματα στα οποία εστιάζουμε στο πρόγραμμα PPD μας.

Μεθοδολογία ενεργού μάθησης

Οι εκπαιδευτές διευκολύνουν μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι άκρως διαδραστικά και να εμπλέκονται στη βελτιστοποίηση του ποσοστού κράτησής σας. Είμαστε παθιασμένοι για να κάνουμε τη διασκέδαση μάθησης.

Δικτύωση

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθείτε εταιρείες και επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ψηφιακούς ρόλους για να κατανοήσουν καλύτερα τις εταιρικές κουλτούρες και περιβάλλοντα.

Εφαρμοσμένη Μάθηση βάσει Έργου

Θα σας δοθεί χρόνος να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για έργα πελατών. Είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εκπαιδευτές, οι μέντορες και οι TA θα είναι διαθέσιμοι για να σας δώσουν καθοδήγηση και σχόλια σχετικά με την εργασία σας.

Βιομηχανία φιλοξενούμενων ομιλητών

Οι ηγέτες που διδάσκονται στη βιομηχανία καλούνται συχνά να βοηθήσουν στην παροχή ειδικών θεμάτων και να μοιραστούν εμπνευσμένες γνώσεις σχετικά με την κατάσταση του κλάδου.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Θα λάβετε υποστήριξη καθ 'όλη τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας σας. Η ομάδα υποστήριξης σταδιοδρομίας συμβουλεύει για ευκαιρίες απασχόλησης, εισάγει τους μαθητές στο δίκτυο προσλήψεων RED και παρέχει καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνέντευξης και διαπραγμάτευσης. Παρέχετε επίσης συνεχή υποστήριξη από τους εκπαιδευτές σας. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση επαγγελματιών του κλάδου και την παροχή αναφορών σε πιθανούς εργοδότες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποRED Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
12 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,950 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη