Προνόμια

Με αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να πετάξετε σύμφωνα με τους κανονισμούς της οργανικής πτήσης σε πιστοποιημένα ελικόπτερα.

Προϋποθέσεις

Στην αξιολόγηση αυτή μπορεί να συμμετάσχει ένας ιδιωτικός πιλότος ο οποίος έχει διαβάθμιση νυκτερινής διαδρομής με τουλάχιστον 50 ώρες διαδρομής ή πιλότο που εκπαιδεύει για ένα μαθηματικό μάθημα CPL, ένα ολοκληρωμένο μάθημα ATPL ή έναν πιλότο που έχει ήδη άδεια CPL.

Θεωρητικό μάθημα

Το θεωρητικό μάθημα είναι το ίδιο με το μάθημα ATPL για συγκεκριμένα μαθήματα, με διανομή για μερικές ώρες μαθήματος. Εντούτοις, για πιλότους με άδεια PPL ή για όσους έχουν παρακολουθήσει μαθήματα CPL ή APTL για περισσότερα από 5 χρόνια, καλό είναι να επαναλάβετε όλα τα μαθήματα θεωρίας ATPL για να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι (χωρίς επιπλέον κόστος).

Πρακτικό μάθημα

Το γραφείο προγραμματισμού διοργανώνει τις συναντήσεις με τους εκπαιδευτές για την κράτηση των ωρών πτήσης κατόπιν αιτήματος. Το βασικό εργαλείο θα γίνει στο ελικόπτερο πολλαπλών κινητήρων στο Caiolo (Sondrio) και 40 ώρες στις ώρες προσομοιωτή πτήσης πραγματοποιούνται στο Trento.

Στόλος

Agusta Α109ΑΙΙ

Βάσεις

Caiolo (Sondrio)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποEurotech Flight School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη