Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

21-27 Ιουλίου 2018

Καθώς αρχίζετε να σκέφτεστε να κάνετε αίτηση στο κολλέγιο, υπάρχουν σαφείς τρόποι να κάνετε τις εφαρμογές σας - και τον εαυτό σας - να ξεχωρίζουν. Μάθετε τις τελευταίες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη από τους επαγγελματίες εισαγωγής σχετικά με τον τρόπο επιτυχίας στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Αυτό το Εβδομαδιαίο Εργαστήριο Εισαγωγής στο Κολλέγιο έχει σχεδιαστεί για την αύξηση των γυμναστών και των ηλικιωμένων γυμνασίου για να δώσει τις υποσχόμενες νέες γυναίκες σαν εσάς τις βέλτιστες πρακτικές, την καθοδήγηση και τις κορυφαίες συμβουλές για την επιτυχή πλοήγηση στη διαδικασία εφαρμογής κολλεγίων. Οι εκπαιδευτές σας είναι το επαγγελματικό προσωπικό εισδοχής του Smith, καθώς και επισκέπτες αξιωματικούς εισδοχής από άλλα κορυφαία κολέγια και πανεπιστήμια.

Τι θα μάθετε

Θα μάθετε πώς να γράφετε ένα συναρπαστικό δοκίμιο, μια συνέντευξη από το κολλέγιο και να μιλάτε δημόσια με ευκολία και δεξιότητες εμπιστοσύνης που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε να φτάσετε στο κολέγιο, αλλά θα σας βοηθήσουν επίσης να πετύχετε στη ζωή.

Οι τάξεις διεξάγονται από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. κάθε μέρα. Απαιτείται συμμετοχή σε κάθε προγραμματισμένο γεγονός. Θα παρακολουθήσετε εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν από κορυφαίους υπαλλήλους εισδοχής και οικονομικής βοήθειας από τον Smith και άλλους παρόμοιους οργανισμούς. Επιλεγμένα θέματα εργαστηρίου περιλαμβάνουν την παροχή κολλεγίου, κριτικής σκέψης και ανάγνωσης, εύρεση της κατάλληλης ικανότητας για μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και λήψη ενός έτους χάσματος.

Τι θα καλύψετε

Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συμμετέχετε στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Πώς να γράψετε ένα δοκίμιο εισδοχής κολλεγίων

Πολλοί φοιτητές θεωρούν ότι το δοκίμιο εισδοχής του κολλεγίου είναι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια για να γράψει γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ «καυχιότητας» και «βαρετό». Αυτή η σύνοδος σάς βοηθά να βρείτε τη σωστή ισορροπία για να διασφαλίσετε ότι εκπροσωπείτε τον καλύτερο εαυτό σας σε χαρτί.

  • Πώς να άσε μια συνέντευξη εισαγωγής κολεγίου

Μια από τις πιο αγχωτικές πτυχές της εφαρμογής στο κολλέγιο είναι η συνέντευξη. Σας διδάσκουμε πώς να προσεγγίζετε αυτές τις συνεντεύξεις, πώς να χειρίζεστε όλες τις αυτοσχέδιες καταστάσεις και πώς να παρουσιάζετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας και να μιλάτε για τα επιτεύγματά σας και τους στόχους σας.

  • Πώς να δώσετε μια εισαγωγική ομιλία

Υπάρχουν ρυθμίσεις στις οποίες μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε αυτόν τον τύπο ομιλίας, που συχνά ονομάζεται "Ομιλία Εισαγωγής", είτε σε συνέδριο, συνέντευξη εργασίας είτε σε ακαδημαϊκή τάξη. Αυτή η σύνοδος βασίζεται στο πρόγραμμα σπουδών για την τάξη δημόσιας ομιλίας που προσφέρεται στους ηλικιωμένους Smith. Θα μάθετε πώς να δώσετε μια ομιλία εισαγωγής, να ξεπεράσετε τη φόρτιση και να οργανώσετε μια καλά οργανωμένη συζήτηση, όλα χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε σημειώσεις.

  • Πώς να γράψετε ένα δοκίμιο σε επίπεδο κολλεγίων

Με βάση το μάθημα Colloquia in Writing για τους φοιτητές Smith, αυτή η συνεδρία θα σας βοηθήσει να μάθετε τόσο τις βασικές όσο και τις προηγμένες τεχνικές για τη δημιουργία μιας διατριβής και την υποστήριξη ενός επιχειρήματος σε ένα δοκίμιο. Θα μάθετε επίσης τις διαφορές στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες μεταξύ των γυμνασίων και των κολεγίων.

Τι θα κερδίσετε

Θα τελειώσετε το πρόγραμμα με ένα ολοκληρωμένο ή ημιτελές δοκίμιο εισαγωγής που θα χρησιμοποιηθεί για την Κοινή Εφαρμογή καθώς και συμβουλές για την προσαρμογή του δοκίμιου σας εάν δεν χρησιμοποιείται η Κοινή Αίτηση.

Θα έχετε προετοιμαστεί και θα αποκτήσετε νέα εμπιστοσύνη κατά τη συνέντευξη, μαθαίνοντας πώς να μιλήσετε άνετα όταν μιλάτε για τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας.

Αφού παρακολουθήσετε το πρόγραμμα, θα ξεφύγετε με μια καλύτερη ιδέα για το είδος του κολέγου ή του πανεπιστημίου που είναι κατάλληλο για εσάς. Θα διερευνήσουμε το είδος του μαθησιακού περιβάλλοντος που αναπτύσσεστε και τις περιοχές σας με ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συντάξετε μια λίστα με τα πιθανά σχολεία που είναι κατάλληλα για εσάς και στα οποία θα θελήσετε να υποβάλετε αίτηση.

Η Σχολή μας

Peter Sapira

Ο ακαδημαϊκός διευθυντής και ο δάσκαλος Peter Sapira έλαβε το πτυχίο του στα αγγλικά από το κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και τον δάσκαλό του για τις καλές τέχνες στα αγγλικά από το Πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέττης-Amherst. Εκτός από τη δουλειά του με τα καλοκαιρινά προγράμματα, ο Peter διδάσκει επίσης τη σύνθεση και τη δημόσια ομιλία στο Smith College. Στο πλαίσιο του έργου του στο The Smith Smith College Writing Center, βοηθά τους μαθητές να γράψουν προτάσεις επιχορηγήσεων, μεταπτυχιακές σπουδές, εφαρμογές πρακτικής άσκησης και συνοδευτικές επιστολές, καθώς και δοκίμια για τάξεις σε ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών. Έχει δημοσιεύσει διηγήματα στο Anarchy , Inkwell , The Carolina Review , The Black River , Η λογοτεχνική ανασκόπηση και οι Πλειάδες . Η Folio Literary Management αντιπροσωπεύει σήμερα το πρώτο της μυθιστόρημα, Billy Hill .

Morgan Sheehan

Η Morgan Sheehan-Bubla έλαβε το BFA της από το Tisch στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το MFA από το Workshop Writers στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα. Στον Smith εισήγαγε εισαγωγικό κολέγιο γράφοντας με έμφαση στη ρητορική και την πειθώ. Στο Δυτικό Πανεπιστήμιο της Νέας Αγγλίας διδάσκει μαθήματα σύνθεσης που προετοιμάζουν τους μαθητές για δοκίμια σε επίπεδο κολλεγίων και γράφοντας πέρα ​​από την τάξη. Το καλοκαίρι η Morgan διδάσκει φαντασία YA στο Εργαστήριο Smith-Young Women και βοηθά τους μαθητές να ακονιστούν τα δοκίμια τους. Ο Morgan είχε παίζει που παρήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία και είναι ένας ποιητής που έχει δημοσιευτεί.

Πρόγραμμα προγράμματος

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Summer at Smith College

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSummer at Smith College »

Τελευταία ενημέρωση December 18, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 21, 2019
Duration
7 Ημέρες
Τιμή
1,650 USD
Κατοικία: $ 1.650 Ημέρα: $ 850. Τα δίδακτρα καλύπτουν το δωμάτιο, το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα ακαδημαϊκά έξοδα, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, εκδρομών στην τάξη κλπ.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 21, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 27, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 21, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 27, 2019
Άλλη