Το πρόγραμμα Live & Learn English του Bridge είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που ζουν με αμερικανικές οικογένειες. Ένα σημαντικό μέρος της επιτυχούς au pair είναι να μαθαίνετε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να αλληλεπιδράτε κατάλληλα με την οικογένεια υποδοχής και τα μέλη της κοινότητας σας. Το Live & Learn English όχι μόνο θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας στα αγγλικά, αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα την αμερικανική ζωή και τον πολιτισμό και τις αντιλήψεις των άλλων για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μερικά παραδείγματα μαθημάτων περιλαμβάνουν:

American Film, που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε την αμερικανική κουλτούρα μέσα από το φιλμ. Θα παρακολουθήσετε ταινίες στην τάξη και θα λάβετε μέρος σε συζητήσεις στην τάξη, αλληλεπιδράσεις ομάδων και παρουσιάσεις.

Αμερικανική Πολιτισμός, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για τον πολιτισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και να καθιερώσετε μια ευρεία κατανόηση σχετικών εννοιών και ιδεών γύρω από τον αμερικανικό πολιτισμό. Θα συμμετέχετε σε τοπικές εκδρομές, συζητήσεις σε τάξεις, αλληλεπιδράσεις ομάδων και παρουσιάσεις. Η εστίαση της γλώσσας σε αυτό το μάθημα περιλαμβάνει την ακαδημαϊκή ανάγνωση, την ομιλία, την ακρόαση και τα λόγια και το slang a

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποBridge Education Group »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
6 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη