Η εξέταση GMAT ™

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Καλύτερο για MBA πλήρους παρακολούθησης, μερικής MBA, Masters, και Ph.D. Προγράμματα

Επιδείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητα για να πετύχετε στο σχολείο των επιχειρήσεων. Περισσότερα από 7.000 προγράμματα που προσφέρονται από περισσότερα από 2.300 πανεπιστήμια και ιδρύματα χρησιμοποιούν την εξέταση GMAT ως μέρος των κριτηρίων επιλογής των προγραμμάτων τους.

laptop, computer, browser

Γιατί να πάρετε την εξέταση GMAT;

Η εξέταση GMAT ™ σας βοηθά να ξεχωρίζετε

Εάν είστε σοβαροί για το σχολείο των επιχειρήσεων, πάρτε τις εξετάσεις GMAT. Τα σχολεία γνωρίζουν ότι αν πάρετε τις εξετάσεις GMAT, είστε σοβαροί για την απόκτηση πτυχίου πανεπιστημίου. Γνωρίζουν επίσης ότι είναι ένας αποδεδειγμένος προγνωστικός παράγοντας της ικανότητάς σας να επιτύχετε στο πρόγραμμα που επιλέξατε.

Πάρτε το ένα σχολείο εξετάσεις των επιχειρήσεων που σας ανυψώνει από το υπόλοιπο της συσκευασίας, επειδή:

 • Επιδεικνύει τη δέσμευσή σας, τα κίνητρα και την ικανότητά σας να πετύχετε στο σχολείο των επιχειρήσεων.
 • Μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογιστικής σας, τις δύο πιο σχετικές δεξιότητες στα κορυφαία επιχειρηματικά προγράμματα του κόσμου.
 • Σας συνδέει με το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα με εξατομικευμένες συστάσεις προγράμματος.
 • Αυξάνει τα κέρδη σας και ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών.
 • Τα σχολεία επιχειρήσεων εμπιστεύονται την εξέταση GMAT για να ενημερώσουν τις αποφάσεις αποδοχής.

Γρήγορα γεγονότα για την εξέταση GMAT

 1. Για περισσότερα από 60 χρόνια, η εξέταση GMAT ήταν η πιο διαδεδομένη εξέταση για εισαγωγές MBA.
 2. 9 από τις 10 νέες εγγραφές MBA γίνονται χρησιμοποιώντας μια βαθμολογία GMAT *.
 3. 200.000 υποψήφιοι παγκοσμίως λαμβάνουν την εξέταση GMAT κάθε χρόνο.
 4. 7.000 προγράμματα MBA και Master χρησιμοποιούν τα εξετάσεις GMAT.
 5. 2.300+ σχολεία χρησιμοποιούν την εξέταση GMAT.
 6. 110+ χώρες λαμβάνουν εκθέσεις βαθμολογίας.
 7. 650 κέντρα δοκιμών σε 114 χώρες διαχειρίζονται την εξέταση GMAT.

* Αναφέρεται στα προγράμματα FT-100 Global MBA, 2017

Εξασφαλίστε ότι το ταλέντο σας δεν θα ανακαλυφθεί ποτέ

Η εξέταση GMAT είναι κάτι παραπάνω από μια εξέταση. Πρόκειται για την ευκαιρία. Σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας, να σηκώσετε τον εαυτό σας για να φτάσετε στις υψηλότερες φιλοδοξίες σας και να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

Δομή εξέτασης GMAT

Αξιολόγηση των δεξιοτήτων που απασχολούν τις περισσότερες επιχειρήσεις

Η εξέταση GMAT ™ έχει τέσσερις ενότητες:

 1. Αναλυτική ανάλυση γραφής - μετρά την ικανότητά σας να σκέφτεστε κριτικά και να επικοινωνείτε με τις ιδέες σας.
 2. Ολοκληρωμένη συλλογιστική - μετρά την ικανότητά σας να αναλύετε δεδομένα και να αξιολογείτε τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε πολλαπλές μορφές.
 3. Ποσοτική Λογική - μετρά τη δυνατότητά σας να αναλύετε δεδομένα και να εξαγάγετε συμπεράσματα χρησιμοποιώντας δεξιότητες συλλογισμού.
 4. Λεκτική Λογική - μετρά την ικανότητά σας να διαβάζετε και να κατανοείτε γραπτό υλικό, να αξιολογείτε επιχειρήματα και να διορθώνετε γραπτό υλικό για να συμμορφώνεστε με τα τυπικά γραπτά αγγλικά.

Συνολικά, η δοκιμή διαρκεί μόλις 3 ½ ώρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένων δύο προαιρετικών διακοπών.

Δομή της εξέτασης GMAT ™

Η εξέταση GMAT έχει τέσσερα χωριστά χρονικά τμήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δύο προαιρετικά οκτάλεπτα διαλείμματα κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Τμήμα δοκιμών Χρονικό όριο / αριθμός ερωτήσεων Τύποι ερωτήσεων Εύρος βαθμολογίας
Αναλυτική γραπτή αξιολόγηση 30 λεπτά
1 ερώτηση
Ανάλυση ενός επιχειρήματος 0-6
(σε προσαυξήσεις 0,5 σημείων)
Ολοκληρωμένη συλλογιστική 30 λεπτά
12 ερωτήσεις
Ερμηνεία γραφικών, Ανάλυση πίνακα, Λογική πολλαπλών πηγών, Ανάλυση δύο τμημάτων 1-8
(σε βήματα 1 σημείου)
Ποσοτική Λογική 62 λεπτά
31 ερωτήσεις
Επαρχία δεδομένων, επίλυση προβλημάτων 6-51
(σε βήματα 1 σημείου)
Λεκτική λογική 65 λεπτά
36 ερωτήσεις
Ανάγνωση κατανόησης, κρίσιμη συλλογιστική, διόρθωση της φράσης 6-51
(σε βήματα 1 σημείου)

Ελέγξτε την εμπειρία δοκιμής σας

Όταν φτάσετε στο κέντρο δοκιμών σας, έχετε την ευελιξία να επιλέξετε από τις τρεις επιλογές για την παραγγελία της ενότητας της εξέτασης:

 1. Αξιολόγηση Αναλυτικής Γραφής, Ολοκληρωμένη Λογική, Ποσοτική, Λέξη
 2. Λεκτική, Ποιοτική, Ολοκληρωμένη Λογική, Αξιολόγηση Αναλυτικής Γραφής
 3. Ποσοτική, Ομιλία, Ολοκληρωμένη Λογική, Αξιολόγηση Αναλυτικής Γραφής

Αυτή η επιλογή απλά σας δίνει περισσότερο έλεγχο και ευελιξία για να λάβετε τις εξετάσεις GMAT με βάση τις δυνάμεις σας και τις προτιμήσεις δοκιμών. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επιλογή της παραγγελίας των τμημάτων της εξέτασης.

Η εξέταση GMAT είναι προσαρμοσμένη στον υπολογιστή. Τι σημαίνει αυτό?

Τα τμήματα ποσοτικής και λεκτικής συλλογιστικής του GMAT είναι προσαρμοσμένα στον υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει ότι η δυσκολία της δοκιμής προσαρμόζεται σε πραγματικό χρόνο στο επίπεδο ικανοτήτων σας. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στην εξέταση να αξιολογεί τις δυνατότητές σας με μεγαλύτερη ακρίβεια και να αποδίδει αποτελέσματα που εμπιστεύονται οι σχολές των επιχειρήσεων.

Εδώ είναι πώς λειτουργεί: Η πρώτη ερώτηση που λαμβάνετε είτε στα λεκτικά είτε στα ποσοτικά τμήματα θα είναι μεσαίας δυσκολίας. Καθώς απαντάτε σε κάθε ερώτηση, ο υπολογιστής βαθμολογεί την απάντησή σας και το χρησιμοποιεί καθώς και τις απαντήσεις σας σε οποιαδήποτε προηγούμενη ερώτηση για να επιλέξετε την επόμενη ερώτηση. Εάν απαντήσετε σωστά στην πρώτη ερώτηση, ο υπολογιστής συνήθως θα σας δώσει μια πιο δύσκολη ερώτηση. Εάν απαντήσετε εσφαλμένα στην πρώτη ερώτηση, η επόμενη ερώτησή σας θα είναι ευκολότερη. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να ολοκληρωθεί η ενότητα, χρησιμοποιώντας απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που είχαν απαντηθεί προηγουμένως, οπότε ο υπολογιστής θα έχει μια ακριβή εκτίμηση της ικανότητάς σας σε αυτό το θέμα.

Δεν θα μπορείτε να παραλείψετε, να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τις απαντήσεις σας σε ερωτήσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την απάντησή σας σε κάθε ερώτηση για να επιλέξει την επόμενη.

Θέση συγκεκριμένης τιμολόγησης και κανονισμούς της GMAT

Επιλέξτε την τοποθεσία του κέντρου δοκιμών σας για πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και τον κανόνα

Οι τοποθεσίες του Κέντρου Δοκιμών έχουν συγκεκριμένες τιμές και κανονισμούς που είναι σημαντικοί για να γνωρίζετε για την εμπειρία σας στο GMAT. Οι τιμές, οι απαιτήσεις αναγνώρισης και οι κανονισμοί ποικίλλουν και βασίζονται στην τοποθεσία του κέντρου δοκιμών.

Επιλέξτε τη θέση που σκοπεύετε να εκτελέσετε για την εξέταση για να κατανοήσετε Τιμολόγηση, Απαιτήσεις Ταυτοποίησης, Κανόνες του Κέντρου Δοκιμών και Συμφωνία και εάν ισχύουν τυχόν πρόσθετοι φόροι ή τέλη.

Πολιτικές εξετάσεων GMAT ™

Οι Πολιτικές και οι Διαδικασίες Δοκιμών μας

Η εξέταση GMAT ™ ανήκει στο Συμβούλιο Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης (GMAC). Αναπτύσσουμε και παραδίδουμε την εξέταση με τη βοήθεια των παρόχων υπηρεσιών μας Pearson VUE και ACT. Μαζί έχουμε θεσπίσει όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών και διαδικασιών δοκιμών, για την ενίσχυση του περιβάλλοντος δοκιμών και της εγκυρότητας και της ασφάλειας των εξετάσεων GMAT.

Εγγραφείτε για την εξέταση GMAT ™

Κρατήστε το μέλλον σας και ξεκινήστε σήμερα

 1. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας στο mba.com και αναλάβετε τον έλεγχο του μεταπτυχιακού σας επαγγελματικού ταξιδιού. Διαχειριστείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μπείτε στο πρόγραμμα της επιλογής σας και:
  • Δωρεάν πρόσβαση στο Official Starter Kit της GMAT ™ + Εξετάσεις Πρακτικής 1 & 2.
  • Διαχειριστείτε το ραντεβού και τα αποτελέσματα GMAT. *
  • Αναζητήστε σχολεία, συγκρίνετε τα και αποθηκεύστε τα στο λογαριασμό σας για εύκολη πρόσβαση αργότερα.
  • Αναζήτηση σχολικών εκδηλώσεων και αποθήκευση τους στο ημερολόγιό σας.
  • Αποθηκεύστε άρθρα και συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με διάφορα θέματα που σχετίζονται με την εξεύρεση του σωστού σχολείου, την προετοιμασία για τις εξετάσεις GMAT και τη συγκέντρωση της καλύτερης εφαρμογής σας.
 2. Χρησιμοποιήστε το χρονοδιάγραμμα καταχώρησης και βαθμολόγησης αναφορών στο Εγχειρίδιο GMAT ™ για να καθορίσετε τις προθεσμίες εφαρμογής για τα επιλεγμένα σχολεία και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε το σχέδιο προετοιμασίας των εξετάσεων για να καθορίσετε την καλύτερη ημερομηνία εξέτασης.
 3. Εάν ζητάτε καταλύματα αναπηρίας για δοκιμές - ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής ως θεαματία με αναπηρίες. Μην προγραμματίσετε το ραντεβού σας αυτή τη στιγμή. Πρέπει να περιμένετε να εγκριθεί η διαμονή σας στην αναπηρία πριν προγραμματίσετε την εξέταση.

* Σημείωση: ίσως χρειαστεί να περιμένετε 48 ώρες μετά την εγγραφή για να διαχειριστείτε το ραντεβού σας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Graduate Management Admission Council (GMAC) is a global, mission-driven association of leading graduate business schools.

The Graduate Management Admission Council (GMAC) is a global, mission-driven association of leading graduate business schools. Διαβάστε Λιγότερα
Reston , Λονδίνο , Χονγκ Κονγκ , Σαγκάη , Gurugram , Λονδίνο , Concord + 6 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη