θεραπεία προ-art

North Park University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

θεραπεία προ-art

North Park University

Προ-Art Therapy

Προ-επαγγελματικό στίβο North Park του Πανεπιστημίου για τη θεραπεία τέχνη είναι μια σειρά μαθημάτων και την παροχή συμβουλών που θα σας δώσει ένα γερό θεμέλιο για τις εφαρμογές σας σε ανταγωνιστικές μεταπτυχιακά προγράμματα θεραπείας μέσω της τέχνης σε όλη τη χώρα. Το κομμάτι θεραπεία προ-τέχνη πρέπει να συνοδεύει ένα σημαντικό-πιο συχνά τέχνη ή την ψυχολογία, όπου επίσης θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση του νου και το θεραπευτικό χαρακτήρα της δημιουργίας τέχνης.

Παροχή συμβουλών

Προ-Art Students θεραπεία συνιστάται από την σχολή στο Τμήμα Τέχνης, συχνά Kelly VanderBrug. VanderBrug είναι αναπληρωτής καθηγητής ο οποίος κέρδισε το πτυχίο της BFA και BA στην Ιστορία της Τέχνης από τον Calvin College, και μεταπτυχιακές του σπουδές στη ζωγραφική από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Αυτή θα μιλήσουμε μαζί σας σχετικά με τα ιδιαίτερα συμφέροντά σας στη θεραπεία της τέχνης, και να σας βοηθήσει να μείνετε σε καλό δρόμο σε όλο το πρόγραμμά σας στο North Park για να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για τις εφαρμογές και τις συνεντεύξεις για το σχολείο εικαστική θεραπεία σας.

Ακολουθίες γκολφ και Δραστηριότητες

Σας προτείνουμε να λάβει τα ακόλουθα μαθήματα στο πλευρό των μεγάλων και Core απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών σας για να προετοιμαστούν για τα σχολεία θεραπείας μέσω της τέχνης και μια καριέρα στη θεραπεία της τέχνης. Μερικά μαθήματα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μεγάλων Βιογραφικό / Core.

Συνιστάται Μαθήματα Κορμού

  • Σχέδιο Ι
  • Δύο διαστάσεων
  • Τρισδιάστατο σχεδιασμό
  • 12 ώρες εξάμηνο του Studio Τέχνης Μαθήματα
  • Εισαγωγή στην Ψυχολογία
  • Μέθοδοι Έρευνας στην Ψυχολογία
  • Ανθρώπινη Ζωή Span Ανάπτυξης ή Εκπαιδευτική Ψυχολογία (απαιτείται μόνο για μαθητές που επιθυμούν να εργαστούν με τα παιδιά στα σχολεία)
  • Προσωπικότητα

Σημειώσεις:

  • Ένα οικοτροφείο στη θεραπεία τέχνη συνιστάται ανεπιφύλακτα

Οι υποψήφιοι για τα προγράμματα MAAT υποβάλλουν χαρτοφυλάκια τουλάχιστον 15 έργα τέχνης. Ορισμένα προγράμματα θέλουν να δουν τη δύναμη σε μια ποικιλία μέσων (τρεις), ενώ άλλοι θέλουν μια πιο εστιασμένη καλλιτεχνική ανάπτυξη σε έναν ή δύο τομείς της δουλειά στο στούντιο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών