Η Σχολή των επιμελητών Σπουδών Βενετίας είναι ένα φιλόδοξο και απαιτητικό έργο που προωθείται από το 2004 και σχεδιάστηκε ως ένα σχολείο δεσμευτεί για πειραματισμό και διεπιστημονικής σκέψης. Οι κύριοι στόχοι είναι η διάδοση των γνώσεων στον τομέα των εικαστικών τεχνών και να εισάγει τους μαθητές στα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κόσμο της τέχνης, με έμφαση στην σύγχρονη επιμελητική θεωρία και την πρακτική και σύγχρονης μουσειολογίας. Οι δραστηριότητες της Σχολής σήμαινε για όλους όσους ενδιαφέρονται και πάθος της τέχνης, μεταπτυχιακούς φοιτητές ή επαγγελματίες που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες. Το προσωπικό αποτελείται από τους Ιταλούς και διεθνείς επαγγελματίες, μελετητές, ιστορικούς και κριτικούς τέχνης αναγνωρισμένη εμπειρία.

Η πορεία Καλοκαίρι στην επιμελητών πρακτική είναι ένα αγγλο-διδάσκονται, εντατικό πρόγραμμα για την ιστορία των σύγχρονων εικαστικών τεχνών και των πρακτικών της έκθεσης αποφάσεων, που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της 56ης Διεθνούς Μπιενάλε Τέχνης της Βενετίας σε επιμέλεια Okwui Enwezor. Μέσα από διεπιστημονική διαλέξεις, κατά τη διάρκεια παρέχει πρακτική κατάρτιση και εμπειρία στα μουσεία και τις ρυθμίσεις έκθεσης. Διεθνή σχολή του περιλαμβάνει επιμελητές και επαγγελματίες μουσείων, καλλιτέχνες και κριτικούς. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τους μαθητές την κατανόηση των πνευματικών και τεχνικά καθήκοντα του σχήματος επιμελητή που σχετίζονται με το σύνολο των εκθέσεων και των έργων. Οι διαλέξεις καλύπτουν τόσο θεωρητικά και πρακτικά θέματα που πηγαίνουν από την Ιστορία του έκθεση σε έκθεση διαχείρισης.

Οι μαθητές συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες δραστηριότητες, όπως επισκέψεις στούντιο καλλιτέχνη, περιηγήσεις εκθεσιακών χώρων, εκδηλώσεις δικτύωσης, καθώς και εργαστήρια με μια ποικιλία από ειδικούς και επαγγελματίες. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με τη συγκρότηση μιας έκθεσης ή ενός γεγονότος τέχνη και τη δημοσίευση ενός τυπωμένου καταλόγου.

Το Θερινό Σχολείο περιλαμβάνει επισκέψεις των ειδικών χώρους τέχνης σε όλη την πόλη της Βενετίας κατά τη διάρκεια της 56ης Διεθνούς Μπιενάλε Τέχνης. Μια σειρά από επιλεγμένες μελέτες περιπτώσεων θα προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές να παρατηρούν την εξέλιξη της σύγχρονης τέχνης. Στόχος της Σχολής είναι να ευθυγραμμιστούν οι συγκεκριμένες θεωρητικές διαλέξεις με μια πρακτική προσέγγιση. Εκτός από τις θεωρητικές διαλέξεις, μια σειρά εργαστηρίων και εργαστηρίων έχει ως στόχο να εισαγάγει τους φοιτητές στις εργασίες της κρίσιμης συγγραφή κειμένων, τα δελτία τύπου και να δομήσει όλες τις διαφορετικές πτυχές των εκδόσεων. Οι μαθητές θα πρέπει να προσφέρεται η δυνατότητα κατάρτισης γκαλερί και να δημιουργήσει μαζί - με έναν από τους δασκάλους μας, τη δική τους έκθεση στη Βενετία, ως ένα τελικό σχέδιο του μαθήματος.

Διάρκεια και δομή Το μάθημα έχει διάρκεια 450 ωρών. Διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, εννέα και τριάντα το πρωί με 13:30 μ.μ. και 14:30 μ.μ. - 17.30μμ. Θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται τα πρωινά. Το απόγευμα οι μαθητές θα παρακολουθήσουν σεμινάρια, εργαστήρια, ξεναγήσεις σε μουσεία και την Μπιενάλε, στούντιο καλλιτεχνών και εκθέσεων που ζωντανεύουν την πλούσια πολιτιστική ζωή της Βενετίας. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν θέματα, καθώς και τις έννοιες, την οργάνωση, την απόκτηση, την επικοινωνία και τη συγκεκριμένη εφαρμογή των δεξιοτήτων τους μαζί με το γκολφ διευθυντή και διεθνείς πελάτες (καλλιτέχνες, επιμελητές, αρχιτέκτονες, κριτικούς, καλές τέχνες επιστήμονες και οι εκδότες των περιοδικών τέχνης). Ημερομηνία έναρξης και διάρκεια: Ωρολόγιο Πρόγραμμα: 8 Ιούνιος-8 Αύγουστος 2015 1 μονάδα: 8 Ιούν με 8 Αυγ 2015 2 μονάδα: 19 Αυγ έως 21 Σεπ 2015 3 ενότητα: 24 με 30 Σεπτέμβριος 2015 Η πρώτη ενότητα: Η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει 350 ώρες επαφής: 1. Ιστορία των επιμελητών πρακτικές 2. Σχεδιασμός Εκθέσεων 3. Αισθητική και Θεωρία του Πολιτισμού 4. Σύγχρονη Ιστορία της Τέχνης 5. Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Διοίκηση και Οργάνωση 6. Την επιμέλεια εκθέσεων 7. Καλών Τεχνών Διαχείρισης.

  1. Εξεύρεσης Πόρων και Μάρκετινγκ / Εργαστήριο 9. Στρατηγικές Επικοινωνίας και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων Προώθηση / Εργαστήριο 10. Νέα Μέσα και οι ψηφιακές τεχνολογίες 11. Ημερίδα με θέμα Κρίσιμη γραφής 12. Καλλιτέχνης Επισκέψεις στούντιο και Επισκέψεις της 56ης Διεθνούς Μπιενάλε Τέχνης Η δεύτερη ενότητα: Η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη στην έρευνα και τη διάρθρωση του τελικού έργου. Το έργο θα πρέπει να συζητηθούν με τους επιμελητές και τους διαχειριστές του έργου κατά τη διάρκεια αρκετών συναντήσεων κατέχουν μία και δύο φορές την εβδομάδα. Οι εβδομαδιαίες επισκευές είναι στιγμές αντιπαράθεσης και εξέταση της θεωρητικής και πρακτικής έργο που παράγεται από τους μαθητές μέσω της αυτόνομης έρευνας. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι μαθητές θα πρέπει να αντιμετωπίζουν πρακτικά καθήκοντα, όπως το συντονισμό των καλλιτεχνών, τη διαχείριση των πολιτικών μεταφοράς και ασφάλισης, την προώθηση και την επιμέλεια της τελικής δημοσίευσης.

Η τρίτη ενότητα: Το τελευταίο μέρος του μαθήματος έγκειται στην παραγωγή της εκδήλωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου όλες οι εργασίες που αφορούν την τελική εκδήλωση θα λάβει χώρα. Οι μαθητές θα συντονίσει την άφιξη και την εμφάνιση των έργων τέχνης και να εποπτεύει όλες τις διαφορετικές πτυχές που συνδέονται με την εκδήλωση, όπως η προώθηση, την οργάνωση, τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη δημοσίευση, το άνοιγμα. Μετά την παρουσίαση στο κοινό, ο φοιτητής θα πρέπει να δοθεί τα εργαλεία για να τεκμηριώσει επαγγελματικά με την εκδήλωση.

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Η αίτηση για το καλοκαίρι επιμελητών πρόγραμμα είναι τώρα ανοικτό! Η προθεσμία έχει οριστεί στις 31 του Μάρτη του 2015. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα μας είναι σχεδιασμένο για άτομα με κάποια εμπειρία σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιοχές της σύγχρονης τέχνης: επιμελητική μελέτες, τη θεωρία και τη φιλοσοφία της τέχνης, ιστορία της τέχνης, τη διαχείριση της τέχνης και παραγωγής της τέχνης, εικαστικές τέχνες, καλές τέχνες, τεχνών και νέων μέσων, αρχιτεκτονική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, τη φωτογραφία, εσωτερική διακόσμηση, την εγκατάσταση, το σχεδιασμό, το θέατρο, γραφικό σχεδιασμό και μουσική, καθώς και πτυχιούχοι πανεπιστημίου στον τομέα της πολιτιστικής μελέτες και λογοτεχνικές σπουδές. Το πρόγραμμα είναι επίσης κατάλληλο για τους υποψηφίους οι οποίοι έχουν αποκτήσει ορισμένες επιμελητική δεξιοτήτων μέσω της πρακτικής εμπειρίας.

Για να ισχύσει αυτό είναι απαραίτητο για να υποβάλετε το έντυπο αίτησης μαζί με ένα βιογραφικό σημείωμα και ένα σύντομο βιογραφικό εξηγώντας τους λόγους που ισχύουν για το γκολφ πριν από την 31 Μάρτη, 2015.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη