Γιατί είναι η Θερινή Σχολή που σας ενδιαφέρει;

Εδώ στο Fundesem Business School , έχουμε αναπτύξει ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριών εβδομάδων για φοιτητές και νέους πτυχιούχους που επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν γνώση των επιχειρήσεων και να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι τάξεις δίνονται από τους ίδιους εκπαιδευτικούς με εκείνους στα προγράμματα MBS του FBS και ακολουθούν την ίδια μεθοδολογία μελετών περιπτώσεων. Τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά λόγω του μεγάλου αριθμού αλλοδαπών μαθητών που προσελκύει το σχολείο. Οι περιπτωσιολογικές μελέτες που συζητούνται και αναλύονται είναι εκείνες που επινοήθηκαν από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο, όπως το Harvard, το MIT, το IE, το Stanford, το IESE, το Kellogg κ.λπ.

Γιατί να επιλέξετε FBS;

Το FBS είναι σχολείο με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια, έχοντας αναγνωρισμένο Prestige, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το σχολείο διαθέτει εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως με αίθουσες διδασκαλίας σε αίθουσες διδασκαλίας, μεγάλα μαυροπίνακα και την τεχνολογία πολυμέσων που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών των φοιτητών που επιθυμούν να σπουδάσουν σε μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων.

Επιπλέον, η FBS βρίσκεται στο Αλικάντε, μία από τις πόλεις με τον καλύτερο τρόπο ζωής στην Ευρώπη. Το Αλικάντε έχει εξαιρετικό κλίμα και θεωρείται το Μαϊάμι της Ευρώπης. Η πόλη προσφέρει μεγάλες παραλίες και ένα μοναδικό περιβάλλον, γεγονός που τον καθιστά φθόνο άλλων μεσογειακών πόλεων.

Οι μαθητές που παρακολουθούν το Summer School μπορούν να απολαύσουν μια κοσμοπολίτικη πόλη, μοναδική στην Ισπανία και την Ευρώπη. Το Αλικάντε είναι η τέταρτη πόλη της Ισπανίας όσον αφορά το ΑΕγχΠ.

Το πρόγραμμα Θερινής Σχολής περιλαμβάνει τόσο ακαδημαϊκά όσο και μαθήματα ενεργοποίησης, όπως η βελτίωση και η μάθηση των προσωπικών δεξιοτήτων, καθώς και ο προγραμματισμός της σταδιοδρομίας και η αξιολόγηση για να προσφερθεί αυτή η πρώτη εργασία.

Ποιες είναι οι ημερομηνίες της Θερινής Σχολής;

Το Θερινό Σχολείο ξεκινά στις 8 Ιουλίου και τελειώνει στις 26 Ιουλίου με τελετή παρουσίασης διπλωμάτων.

Πόσο κοστίζει η Καλοκαιρινή Σχολή;

€ 2.000

Συμπεριλαμβανομένων: τάξεις θεωρίας, εργαστήρια και εξωτερικές δραστηριότητες. Έκπτωση για την εφαρμογή πρώιμων πτηνών: ισχύει έκπτωση 500 ευρώ εάν η πλήρης πληρωμή του προγράμματος γίνει πριν από τις 31 Μαΐου 2019.

Υπάρχουν εγκαταστάσεις διαμονής για τους μαθητές;

Ναι, η FBS μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές με τη στέγαση τους (σε διαμερίσματα κοντά στο σχολείο) μέσω των συμφωνιών με τους κτηματομεσίτες.

Οι μαθητές που παρακολουθούν το Summer School μπορούν να απολαύσουν μια κοσμοπολίτικη πόλη, μοναδική στην Ισπανία και την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Μάιος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη