Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θεωρίες διαχείρισης και ανάπτυξης αστικών περιοχών

Οι θεωρίες διαχείρισης και ανάπτυξης του αστικού χώρου (UMDT) είναι σχεδιασμένες για άτομα που συμβάλλουν ή επιθυμούν να συμβάλουν στην ολιστική και δίκαιη αειφόρο ανάπτυξη των πόλεων. Κατευθύνει τους συμμετέχοντες μέσω οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών αστικών θεωριών και τις συνδέει με τις τελευταίες θεωρίες διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των θεωριών για τις πολιτικές, τα σχέδια, τα οικονομικά και τις δομές διακυβέρνησης. Προσφέρει τη γνώση για την ανάλυση της αστικής ανάπτυξης και τη διαχείριση των πόλεων του μέλλοντος.

Τι θα μάθω;

Το μάθημα παρέχει μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένες αστικές θεωρίες διαχείρισης και ανάπτυξης που θα δείτε αντανακλάται μέσω της πρακτικής στις μεγάλες πόλεις κατά τις ακαδημαϊκές εκδρομές στις Κάτω Χώρες. Θα δείτε πως η εξωραϊσμός, η αστική κληρονομιά, οι πράσινες πόλεις και άλλες σημαντικές θεωρίες μπορούν να εφαρμοστούν για τη διαχείριση των πόλεων.

Το UMDT είναι επίσης χρήσιμο για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ανταλλάξουν εμπειρίες και να βελτιώσουν την εμπειρία τους με διεθνείς φοιτητές και εμπειρογνώμονες. Το μάθημα είναι διαδραστικό και θα μάθετε μέσω της πρακτικής. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα μάθετε πώς να αξιολογείτε κριτικά τις θεωρίες και να αξιολογείτε τη συνάφεια τους με τις συνθήκες της πόλης σας. Μέχρι το τέλος του μαθήματος θα μάθετε πώς να αναλύετε αστικές πολιτικές, να υιοθετείτε μια προσέγγιση με πολλούς παράγοντες, να αναλύετε τη διακυβέρνηση και να σχεδιάζετε δομές και να ενσωματώνετε πολλαπλές θεωρίες με την κατανόηση του φυσικού τους αντίκτυπου στη δημιουργία πόλεων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος θα λάβετε 16,5 ECTs.

Πώς θα μάθω;

Οι συμμετέχοντες στο UMDT παρακολουθούν τους πρώτους τρεις μήνες του προγράμματος UMD που σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δείγμα από το σεβαστό πρόγραμμα πλοίαρχος του IHS.

Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας χρησιμοποιούνται για την παροχή αποτελεσματικής και ευχάριστης μάθησης. Εκτός από τις διαλέξεις στην τάξη, οι μαθησιακές δραστηριότητες περιλαμβάνουν ατομικές και ομαδικές εργασίες, εργαστήρια, παρουσιάσεις, συζητήσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια και κυρίως εκδρομές βασισμένες στη θεωρία.

Κατά τη διάρκεια των εκδρομών, οι μαθητές πηγαίνουν στις επιλεγμένες περιοχές στις πόλεις όπου βλέπουν μια πρακτική αντανάκλαση των θεωριών που έχουν μελετήσει. Τα κύρια μαθήματα στο μάθημα είναι οι αστικές θεωρίες, η αστική διακυβέρνηση και ο πολιτικός σχεδιασμός, η χρηματοδότηση και οι επενδύσεις των τοπικών κυβερνήσεων και η ακαδημαϊκή γραφή στις αστικές θεωρίες.

Πιστοποίηση

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Εταίρος

Το διεπιστημονικό έργο διεξάγεται με τοπικούς φορείς στην Ολλανδία και ιδιαίτερα με τον Δήμο του Ρότερνταμ και το Smart City Amsterdam. Ο Δήμος του Ρότερνταμ και το Υπουργείο Ολλανδικού Πολιτισμού παρέχουν σημαντικό περιεχόμενο αυτού του μαθήματος.

Απαιτήσεις εισδοχής

• Τουλάχιστον πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο σε τομέα που σχετίζεται με την επιλεγείσα πορεία.

• Απαιτούνται αποτελέσματα δοκιμών αγγλικής γλώσσας (είτε TOEFL είτε IELTS).

TOEFL Βαθμολογία: βασισμένη σε χαρτί: 575, βασισμένη σε υπολογιστή: 232, βασισμένη στο διαδίκτυο: 90 (με γράψιμο subtestat τουλάχιστον 20)

Αποτέλεσμα IELTS: 6,5, χωρίς υπο-δοκιμασία μικρότερη από 5,5 (Υπο-δοκιμή γραφής τουλάχιστον 6,0)

• Τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας σχετικής με το μάθημα.

Υποβάλετε την ερώτησή σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ημερομηνίες του μαθήματος , τις ευκαιρίες υποτροφιών και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Το Ρότερνταμ σας περιμένει!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποIHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam »

Τελευταία ενημέρωση September 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
5,750 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη