Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιαπωνικό Λουθηρανικό Θεολογικό Σεμινάριο

Ευαγγελιστές που μεταφέρουν το ευαγγέλιο της ανθρώπινης απελευθέρωσης, ποιητή που φέρνει την θεραπεία της ψυχής

Αν και η οικονομία, η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν αναπτυχθεί θαυμάσια, είναι ένας κόσμος που δεν μπορεί να συνειδητοποιηθεί ότι κάθε άνθρωπος έγινε ευτυχισμένος. Αντίθετα, το άθροισμα των ανθρώπων εξασθενεί, ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από την καρδιά αυξάνεται και ο σκοπός της ζωής είναι δύσκολο να δει κανείς. Η αγάπη είναι κρύα, η ελπίδα είναι αβέβαιη. Ακόμη και η θρησκεία είναι μια εποχή που μπορεί να δει με τσούξινα μάτια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλω να κοιτάξω βαθιά σε ανθρώπους, μπροστά από τον απόλυτο θεό, σε αυτό το φως και να ακούσω τον λόγο του Θεού να ξανακερδίσει την αληθινή ανθρωπότητα. Οι προσευχές και οι αφηγητές είναι απαραίτητες, ώστε να προστεθεί στον κόσμο αυτό η αγάπη και η συμπόνια, η δικαιοσύνη και η ειρήνη, ώστε να απελευθερωθούμε από το έγκλημα της διαβρώσεως των ανθρώπων και να αποκαταστήσουμε την χαρούμενη φρεσκάδα στην ψυχή. Το σεμινάριο θα εκπαιδεύσει τους ποιμένες για το σκοπό αυτό.

Μόνιμη επιχείρηση για την παράδοση της θρησκευτικής μεταρρύθμισης

Ιδρύθηκε το 1909 (Meiji 42) για να εκπαιδεύσει ευαγγελιστές και ποιμένες της λουθηριακής εκκλησίας, οι οποίες βασίζονται στην πίστη του θρησκευτικού μεταρρυθμιστή Martin Luther (Luther) και στη ροή της θεολογίας. Το σύνθημα της θρησκευτικής μεταρρύθμισης "μόνο πίστη, μόνο χάρη, μόνο η Αγία Γραφή" είναι το σύνθημα του σεμιναρίου. Θα μάθω τη Βίβλο στην αρχική γλώσσα Εβραϊκά, στα ελληνικά βαθιά, θα σταθώ σε σταθερή ευαγγελική θεολογία και θα επιδιώξω να καλλιεργήσω μια σταθερή και χρήσιμη πρακτική εξειδίκευση στο χώρο της εκκλησίας.

Διάφοροι φοιτητές του Θεού

Υπάρχουν όχι μόνο οι νέοι που πηγαίνουν στο σχολείο από ルーテル学院大学 Χριστιανισμού του ルーテル学院大学 , αλλά και εκείνοι που έρχονται στο σεμινάριο σε ευθεία γραμμή από άλλα πανεπιστήμια, από ένα ευρύ φάσμα ηλικιακών ομάδων που προχωρούν προς τα εμπρός αναζητώντας μια δεύτερη ζωή μέσα από διάφορες κοινωνικές εμπειρίες Υπάρχουν άνθρωποι. Τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, τόσο ανύπαντρες όσο και παντρεμένες, οι άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο και συνθήκες σπουδάζουν σε τετραετή σεμινάριο.

Το Ιαπωνικό Λουθηρανικό Θεολογικό Σεμινάριο είναι ένα τέτοιο σχολείο

Ένα σεμινάριο με μακρά παράδοση 100 χρόνων που ιδρύθηκε το προσεχές έτος. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που τελεί υπό την ιδιότητα του επαγγελματία παράλληλα για δύο χρόνια με ένα τετραετές κολέγιο ( ルーテル学院大学 , θεολογικό τμήμα) και επιπλέον δύο χρόνια. Αν και θα είναι διάφορα σχολεία στο σύστημα, προσπαθούμε να είμαστε ίσοι με το μεταπτυχιακό δίπλωμα στο ακαδημαϊκό επίπεδο εκεί, και όταν αποφοιτούμε στο εξωτερικό, οι απόφοιτοι κολλεγίων μας αναφέρουν πραγματικά το M. Div. · Θεότητα, Δάσκαλος Θεολογίας) Μπορείτε να προχωρήσετε στο διδακτορικό μάθημα που θεωρείται ίσο με την ολοκλήρωση.

Σχολική επισκόπηση

Οι ιδρυτές είναι η εκκλησία Luther (Lutheran), η πηγή του χριστιανικού προτεστάντος, η Ιαπωνική Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία και η Ιαπωνική Lutheran Culture. Η θεολογική παιδεία με τη μορφή σχολής αναισθησίας, την οποία και οι δύο εκκλησίες άρχισαν να εκπαιδεύουν τους πάστορες και τους ευαγγελιστές που εργάζονται στην εκκλησία, είναι η ευκαιρία. Μαζί με το ルーテル学院大学 λειτουργεί από το σχολικό σωματείο Lutheran College, είναι μια συνεκτική εκπαίδευση για 4 χρόνια με ένα μέρος του πράσινου Musashino, όπου αποκτάτε πίστη, ακαδημαϊκούς και εμπειρία ως πνευματικό ηγέτη της εκκλησίας.

Ο κ. Τόγκο Μουράνο απονέμεται στην Σχολική Περιφέρεια · Μετάλλιο Πολιτισμού 7000 tsubo Ένα σχολικό κτίριο που σχεδιάστηκε · Οι κοιτώνες κοινοτικής διαβίωσης μοιράζονται με τα πανεπιστήμια.

Σήμερα, 14 φοιτητές το 2014 είναι και οι 14 άνδρες. Ο διευθυντής είναι ο καθηγητής Shiro Ishii (που ταυτόχρονα υπηρετεί ως καθηγητής της σχολής).

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Για δύο ακόμη χρόνια μετά την ολοκλήρωση της βασικής θεολογικής εκπαίδευσης, ισοδύναμη με το προπτυχιακό επίπεδο δύο χρόνια, τα τελευταία δύο χρόνια, στοχεύουμε σε πιο πρακτική κατάρτιση, πιο προηγμένη θεολογική εκμάθηση, κατανόηση ακαδημαϊκών και πρακτική.

Εκτός από τις πιστώσεις των 34 μονάδων, θα επιβληθεί διδακτορική διατριβή (επίπεδο διατριβής) και εκπαίδευση ιεραποστολών (7 μήνες).

Συγκεκριμένα, στις ασκήσεις κήρυξης ως πλήρες σώμα βιβλικών μελετών και προχαρολογίας, καταρχήν, αποσπάσματα από το βιβλικό κείμενο της αρχικής γλώσσας (ελληνικά, εβραϊκά), που κηρύχθηκαν από την πραγματική εκκλησιαστική υπηρεσία και μαζί με τον ποιμένα Θα το επανεξετάσω αυστηρά.

Το φθινόπωρο του δεύτερου έτους, υπό την κλινική ποιμαντική εκπαίδευση (CPE) υπό την καθοδήγηση ειδικών σε νοσοκομεία κλπ. Για 10 εβδομάδες, σχηματισμός προσωπικότητας κατάλληλου για τον πάστορα / ευαγγελιστή και βοήθεια σε άλλους Θα μάθω τα πραγματικά γεγονότα με εμπειρία.

Τον έβδομο μήνα από τα μέσα Ιουλίου, κατά το τρίτο έτος έως τα μέσα Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, θα φροντίσουμε μία από τις εκκλησίες σε διάφορα μέρη της χώρας και θα διεξαγάγουμε με προσοχή την ιεραποστολή στην εκκλησία. Είναι πρακτική εκπαίδευση, ενώ λαμβάνει καθοδήγηση και συμβουλές από πάσχοντες και πιστούς.

Εκτός αυτού, είναι αυτονόητο ότι θα μάθετε τα θέματα των θεολογικών πεδίων, συμπεριλαμβανομένων των θεολογικών ασκήσεων. Υπάρχει μια διατριβή διατριβή που οι σπουδές και τα θέματα μελετώνται, ενώ λαμβάνουν την καθοδήγηση προσεκτικά για ένα και ενάμιση χρόνο στο πιο τελειώνοντας πράγμα.

Λατρεία · Εκπαίδευση πίστης

Ωστόσο, πρόκειται για ένα σεμινάριο σεμιναρίων. Το κέντρο της σχολικής ζωής είναι καθημερινή λατρεία, προσευχή πρωί και βράδυ. Στην κοινότητα, εμβαθύνουμε την πίστη μας στον Χριστό, ενώ παίρνουμε την αφοσίωση για να αφιερώσουμε τον εαυτό μας στην ευαγγελισμό του ευαγγελίου.

1. Επιλεξιμότητα για σπουδές και προσόντα εισόδου και μετακίνησης

1ος χρόνος εισαγωγής: 10 άτομα

 • Όσοι αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο (συμπεριλαμβανομένων των προοπτικών)
 • Πρόσωπο που ζει στην εκκλησία για 3 ή περισσότερα χρόνια μετά το πλύσιμο, ο οποίος έχει συστάσεις της Ιαπωνικής Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησίας ή πάστορα Ιαπωνικής λουθηρανικής λατρείας και εκκλησίας

2η δυνατότητα εισόδου: λίγοι άνθρωποι

 • Εκτός από τα παραπάνω, όσοι έχουν πάρει ορισμένες μονάδες σε άλλα θεολογικά ιδρύματα (οι λεπτομέρειες διεξάγονται μεμονωμένα)

2. Εξετάσεις

<Εγγραφή πρώτου έτους>

Ένα δοκίμιο σχετικά με τον επαγγελματισμό σας, συμπεριλαμβανομένου του βιβλικού και του θρησκευτικού υπόβαθρου (που υποβλήθηκε κατά τη στιγμή της κατάθεσης), συνέντευξη * Η βιβλική εξέταση αφορά τη βιβλική γνώση

<Είσοδος 2ου έτους>

Ένα δοκίμιο σχετικά με τον επαγγελματισμό σας, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων, των αγγλικών, των εκλεκτών θεμάτων, του θρησκευτικού υποβάθρου (υποβληθέντος κατά την κατάθεση), της συνέντευξης * Η βιβλική εξέταση θα διεξαχθεί στην παλαιά Καινουργική Διαθήκη ※ Προαιρετικά μαθήματα επιλέγονται από την ιστορία της εκκλησίας, 1 υποκείμενο που έχει προηγουμένως επιλέξει ο αιτών

3. Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

(1) Απαιτούμενα έγγραφα

 1. Αίτηση εισδοχής
 2. Βιογραφικό σημείωμα (εκπαίδευση, εργασιακή εμπειρία)
 3. Ακαδημαϊκό αντίγραφο του τελευταίου μεταπτυχιακού σχολείου
 4. Ένα δοκίμιο σχετικά με την εκδοχή σας, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας πίστης (A4 έκδοση 1 σελίδα, 1.200 χαρακτήρες × 5 τεμάχια)
 5. Συμπληρωματική επιστολή από τον πάστορα και το διοικητικό συμβούλιο της εκκλησίας σας (ο συνιστάμενος είναι αυστηρά σφραγισμένος)
 6. * Πρόσωπο που ζει σήμερα μια εκκλησιαστική ζωή σε ένα μέρος μακριά από τη μητέρα εκκλησία, να υποβάλει δύο επιστολές μαζί με την επιστολή του ποιμένα για την εκκλησία.
 7. Δύο ετικέτες διεύθυνσης αλληλογραφίας (εκείνοι που διευκρίνισαν τα στοιχεία επικοινωνίας του ίδιου του ατόμου)
 8. Αντίγραφο απόδειξης κατάθεσης

※ 1, 2, 5, 6 ακολουθούν τη μορφή που καθορίζεται από το πανεπιστήμιο μας.

(2) Περίοδος εφαρμογής

 • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 - Τρίτη, 17 Ιανουαρίου
 • Σε περίπτωση αποστολής ταχυδρομικής επιστολής την ημέρα αποτελεσματική
 • Σε περίπτωση κράτησης την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 - Τρίτη, 17 Ιανουαρίου
 • Ώρες υποδοχής μόνο από τις 9:00 έως τις 16:30

※ Ωστόσο, δεχόμαστε τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 11:45 έως τις 12:45 στις καθημερινές (μεσημεριανό διάλειμμα)

(3) Υποβολή στο

Ιαπωνική Λουθηρανική Θεολογική Υπηρεσία Εισδοχής (Trinity Hall 1F Γενικό Γραφείο)

(4) Τέλος εισόδου

35.000 γιεν (τραπεζική μεταφορά)
Τόπος μεταβίβασης Λογαριασμός αποταμίευσης υποκαταστήματος υποκαταστήματος Mizuho Bank Mitaka 0818834
Λογαριασμός σχολείο όνομα σχολείο Lutheran Ακαδημία (Αλλαγή απόδειξη για την πληρωμή απόδειξη)

* Ωστόσο, για τα έξοδα εισόδου εξετάζονται οι αποφοίτοι του ルーテル学院大学 και οι φοιτητές (υποψήφιοι απόφοιτοι).

4. Ημερομηνία εξέτασης, ημερομηνία κυκλοφορίας και διαδικασία εγγραφής

(1) Ημερομηνία δοκιμής

13 Φεβρουαρίου 2017 (Δευτέρα) Τμήμα Εξέτασης Πανεπιστήμιο Ατόμι

<Εγγραφή πρώτου έτους>

<Είσοδος 2ου έτους>

14 Φεβρουαρίου 2017 (Τρίτη) Συνέντευξη: Πανεπιστημιακό Κολλέγιο

10: 00 ~ Όλοι οι μαθητές
※ Δεδομένου ότι η ώρα έναρξης της συνέντευξης μπορεί να επιταχυνθεί ανάλογα με τον αριθμό των φοιτητών, παρακαλείστε να ελέγξετε με το εισιτήριο εισόδου.

(2) Η ανακοίνωση εγκρίθηκε

14 Φεβρουαρίου 2017 (Τρι) στις 3 μ.μ. (πίνακας ανακοινώσεων του σεμιναρίου Trinity Hall)
※ Τα έγγραφα διαδικασίας αποδοχής και αποδοχής θα αποστέλλονται με ρητή παράδοση την 15η μέρα την επόμενη ημέρα.

(3) Περίοδος Διαδικασίας Εισδοχής

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 - 27 Φεβρουαρίου (Δευτέρα) Ταχυδρομική σφραγίδα αποτελεσματική

5. Πληρωμή φοιτητών κλπ.

(1) Η πληρωμή των φοιτητών έχει ως εξής.

Τέλη εγγραφής 100.000 γιεν (κατά την είσοδο) Φορολογική αμοιβή 800.000 γιεν (έτος)
Εξοπλισμός κοστίζει 80.000 γιεν (ετήσια) Τέλη διευκόλυνσης 100.000 γιεν (κατά τη στιγμή της εισδοχής)
Συνολικά 1.080.000 γιεν
※ Εκτός από αυτό, απαιτούνται 10.000 γιεν για τα τέλη εγγραφής σπουδαστών (για 4 χρόνια) και 530 γιέν ετησίως ως ασφάλιστρο για καταστροφές κατά τη διάρκεια σπουδών στο εξωτερικό. Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τη διαδικασία αποδοχής.

(2) Οι απόφοιτοι του ルーテル学院大学 και οι υποψήφιοι απόφοιτοι, καθώς και οι σημερινοί φοιτητές, απαλλάσσονται από το τέλος εγγραφής.

(3) Όσοι παρακολουθούν μαθήματα στο πανεπιστήμιο αντιμετωπίζονται ως πανεπιστημιακοί φοιτητές κλπ. Και απαλλάσσονται τα τέλη τους. Εντούτοις, τα τέλη καθοδήγησης για πρακτικές δεξιότητες εκκλησιαστικής μουσικής, σχετικά με θέματα πληροφορικής κ.λπ., καθώς και τα έξοδα που απαιτούνται για ειδικά προγράμματα όπως η εκπαίδευση στο εξωτερικό κ.λπ., θα συλλέγονται χωριστά σύμφωνα με την καταχώριση της εγγραφής κ.λπ.

(4) Για τις συνδρομές των φοιτητών, οι επιστροφές που θα προκύψουν σύμφωνα με τον βαθμό μεταβίβασης θα επιστραφούν μετά την εγγραφή τους.

(5) Όσοι έχουν περάσει την εξέταση εισόδου και επιθυμούν να αρνηθούν την είσοδό τους μετά την καταβολή της πληρωμής του φοιτητή, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το γραφείο εισδοχής στις 17:00 στις 31 Μαρτίου 2017 και να εκτελέσετε τις απαραίτητες διαδικασίες. Μετά τη διαδικασία, θα επιστρέψουμε τα έγγραφα πληρωμής των φοιτητών και τη διαδικασία, με εξαίρεση τα έξοδα εισόδου.

6. Εκκλησιαστική υποτροφία (Ιαπωνική Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία · Ιαπωνική Λουθηρανική Εκκλησία)

(1) Εκπαιδευτικό Συμβούλιο του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Εκκλησιαστικής Σχολής της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησίας Τον Απρίλιο, όταν αναγνωρίστηκε ως αίτηση διδασκαλίας μαθητής του Θεού της εκκλησίας και της μισθώσεως της υποτροφίας, οι φοιτητές που αποκλείουν το τέλος εγγραφής μέχρι 1,2 εκατομμύρια γιέν ετησίως Πληρωμή, δανεισμός με βάση την υποψηφιότητα για υποτροφία λόγω αμοιβής φοιτητών / φοιτητών. Για τη Φάση ΙΙ (3-4 ετών), προσφέρουμε επίσης ένα κόστος γεύματος 360.000 γιέν ετησίως. Ωστόσο, οι υποτροφίες (εκτός από τα έξοδα διατροφής) που χορηγούνται στη φάση ΙΙ απαλλάσσονται από τις επιστροφές σύμφωνα με τον αριθμό των ετών υπηρεσίας ως διδακτικού προσωπικού και απαλλάσσονται εξ ολοκλήρου για 15 ή περισσότερα έτη υπηρεσίας. Οποιοδήποτε πρόσωπο σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση για αυτό το αποδέκτη υποτροφίας και το οποίο δεν μπορεί να πληρώσει την πληρωμή του φοιτητή εξαιρώντας το ποσό εγγραφής μεταξύ της φοιτητικής πληρωμής των παραπάνω 5- (1) Θα υποβάλαμε την "αίτηση αναβολής πληρωμής πληρωμής / αίτησης πληρωμής" σε προκαθορισμένη μορφή.

(2) Υποτροφίες ισοδύναμες με τις σχολικές δαπάνες, τα έξοδα διαμονής και τα έξοδα διατροφής ισοδύναμες με τις σχολές σεμιναρίων θα καταβάλλονται εάν αναγνωριστούν ως εθελοντές φοιτητές της λατρείας από το Λουθηρανικό Θεολογικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης της Ιαπωνίας.

7. Ξενώνας φοιτητών

(1) JELC Θεοί φοιτητές (αρσενικοί και θηλυκοί), φοιτητές Θεού κοριτσιών NRK υποτίθεται ότι αρχίζουν να μπαίνουν στον κοιτώνα κοιτώνα [Luther dorm (αρσενικό κοιτώνα), Margaret house (κορίτσια dorm])]. Σε ειδικές περιστάσεις, προσφορά στο Θεολογικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης της JELC.

(2) Ο μαθητής του σχολείου NRK boy εισέρχεται στο Luther House (Fuchu-shi) υπό την καθοδήγηση της επιτροπής θεολογικής εκπαίδευσης NRK (Ωστόσο, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 εισήλθε στον κοιτώνα Luther).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Ιαπωνικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,080,000 JPY
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Απρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη