Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εάν έχετε ειδικές ανάγκες γλώσσα ή εάν οι ώρες εργασίας σας δεν είναι συμβατή με τα προγράμματα σταθερής φυσικά, ιδιαίτερα μαθήματα είναι η απάντηση: - Το πρόγραμμα μαθημάτων και το πρόγραμμα καθορίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  • Μπορείτε να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε την πορεία, και να αναβάλει ή να ακυρώσει τα μαθήματα με ελάχιστες διατυπώσεις.

Δεν είναι μόνο φυσικά στόχο σας, αλλά και το προσωπικό στυλ μάθησης σας θα καθορίσει τον τρόπο που διδάσκουμε, προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Μια δωρεάν αξιολόγηση των αναγκών και το επίπεδο ανάλυσης που διεξάγεται κατά την έναρξη των σπουδών σας και τακτικές αξιολογήσεις θα μετρήσει την πρόοδό σας καθ 'όλη τη διάρκεια.

Επιπλέον, οι μαθητές συμμετείχαν σε ένα ιδιωτικό μάθημα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο Learning Centre Multimedia χωρίς επιπλέον χρέωση. MMLC μας είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βίντεο και ασκήσεις ακρόασης, καθώς και ένα ευρύ φάσμα των υλικών για όλα τα επίπεδα σε μια ποικιλία γλωσσών.

Είτε ο στόχος σας είναι να επιβιώσει στη γλώσσα, να ανανεώσει την παθητική γνώση ή να το χρησιμοποιήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, καταρτισμένοι καθηγητές μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Οι τιμές για μια συνδρομή 15 ώρες

1 ή 2 συμμετέχοντες: - π 1500 .-- (π 100 - ανά 60 λεπτά). - Εγγραφή και υλικά χρέωση: π 100.- ανά άτομο

Τα Μαθήματα

Το σχολείο προσφέρει στους επισκέπτες της Γενεύης ιδιωτικά μαθήματα σε όλα τα επίπεδα, καθώς και ομαδικά μαθήματα (20 μαθήματα ανά εβδομάδα) στα αγγλικά και γαλλικά.

Διαμονή & Υπηρεσίες

IH Γενεύη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμονής του ξενοδοχείου, τα οποία βρίσκονται κοντά στο σχολείο. Homestay είναι επίσης διαθέσιμα.

Γενεύη προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από ενδιαφέροντα αξιοθέατα και δραστηριότητες για να καταλάβουν οι επισκέπτες έξω από την τάξη και προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την πολιτιστική και γλωσσική εμβάπτιση.

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποASC International House Language School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
100 CHF
ανά 60 λεπτά
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη