Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σκέφτεστε να σπουδάσετε ισπανικά στο εξωτερικό, αλλά ψάχνετε για κάτι επιπλέον; Διακοπή αναζήτησης! Η ισπανική Harven στη Γκραν Κανάρια είναι η καλύτερη επιλογή!

Το Harven Spanish σας προσφέρει ένα συνδυασμό ισπανικών μαθημάτων, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Στη Γκραν Κανάρια, ένα από τα επτά Κανάρια Νησιά, όπου ο ήλιος λάμπει όλο το χρόνο, θα μπορείτε να μάθετε ισπανικά, να διασκεδάσετε και να μαυρίσετε ... Όλα ταυτόχρονα! Υπάρχει κάτι για κάθε γεύση στο Harven Spanish!

GRAN CANARIA

Η Γκραν Κανάρια θεωρείται μια μινιατούρα ήπειρο για το ευρύ φάσμα των απίστευτων τοπίων και των μικροκλίμα. Είναι πιο κοντά στην Αφρική από ό, τι στην Ευρώπη και έχει 60 χιλιόμετρα παραλίες σε ακτογραμμή 236 χιλιομέτρων, στην οποία θα απολαύσετε όλο το χρόνο αυτό που θεωρείται ένα από τα καλύτερα κλίματα στον κόσμο.

Μαθήματα Ισπανικής Γλώσσας Las PalmasLas Palmas είναι η πρωτεύουσα του νησιού και η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία. Η πόλη είναι κοσμοπολίτικη, δυναμική και ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε. Θα χρειαστείτε όλη την αδρεναλίνη σας για να κάνετε αθλήματα και προσφέρουμε περιπέτειες όπως αναρρίχηση, σέρφινγκ, kite-surfing, πεζοπορία και καταδύσεις. Για κάτι πιο χαλαρωτικό υπογράψτε σε ένα γήπεδο γκολφ ή έρθετε μαζί μας σε ένα από τα πολλά ιαματικά λουτρά στα κέντρα ευεξίας. Δοκιμάστε την υψηλής ποιότητας τοπική κουζίνα και τη νυχτερινή ζωή στα πολλά εστιατόρια και μπαρ που υπάρχουν. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη Vegueta, όπου θα βρείτε λιθόστρωτα δρομάκια και πολλά μουσεία. Παραλία, βουνά, πολιτισμός, αθλητισμός, ψώνια, καλό φαγητό ...

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

Πρότυπο μαθήματος

Το πρότυπο μάθημα περιλαμβάνει γενικά ισπανικά, τον πολιτισμό και τον πολιτισμό. Είναι ένα μάθημα βασισμένο στην πρακτική που βασίζεται σε διαφορετικά θέματα με μεγάλη έμφαση στις προφορικές δεξιότητες.

Τα μαθήματα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 έως τις 13.30, συμπεριλαμβανομένου ενός διαλείμματος 30 λεπτών. Τα μαθήματα διαρκούν από 2 έως 32 εβδομάδες και όσοι φοιτούν σε μια τάξη κάποτε άρχισαν το μάθημα μπορούν να ξεκινήσουν κάθε Δευτέρα. Οι αρχάριοι ξεκινούν την πρώτη Δευτέρα του μήνα.

Οι ομάδες έχουν κατ 'ανώτατο όριο 10 μαθητές ανά ομάδα. Είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μια δοκιμή τοποθέτησης για τους μαθητές που θα ανατεθούν στην κατάλληλη ομάδα.

εξειδικευμένα μαθήματα

Στο Harven Spanish προσφέρουμε επίσης την ευκαιρία να βελτιώσετε τα ισπανικά σας μέσα από τα ακόλουθα εξειδικευμένα μαθήματα:

  • Ισπανικά για τον τουρισμό
  • Ισπανικά για τον επιχειρηματικό κόσμο

Αυτά τα μαθήματα μπορούν να θεωρηθούν ως "πρόσθετα" στο πρότυπο πρόγραμμα των ισπανικών και διδάσκονται στην ακαδημία την Παρασκευή τα πρωινά. Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις μαθητές ανά διαδρομή.

Ισπανικά Plus

Τα προγράμματα Spanish Plus συνδυάζουν το πρότυπο μάθημα με αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες τα βράδια.

Προσφέρουμε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα: ισπανικό ποδόσφαιρο, ισπανικό γκολφ, ισπανική γαστρονομία και τέλος ισπανικό surf.

Πιστοποιητικά DELE

Το DELE είναι το επίσημο πιστοποιητικό πενιχρότητας στα ισπανικά, που εκδίδεται και αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ισπανίας. Το Ινστιτούτο Cervantes είναι το ίδρυμα που είναι επιφορτισμένο με την οργάνωση αυτών των εξετάσεων και το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα είναι υπεύθυνο για την προετοιμασία, την επεξεργασία και την αξιολόγηση των τελικών εξετάσεων.

Μπορείτε να προετοιμαστείτε για αυτά στα ισπανικά Harven μέσω ενός ισπανικού προγράμματος σπουδών με ένα πρόσθετο 5 ωρών ειδικής προετοιμασίας για τις εξετάσεις.

Η ακαδημία θα εγγραφεί σε φοιτητές που έχουν επιλέξει το συνδυασμένο μάθημα, έχουν φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο του Las Palmas de Gran Canaria. Οι εξετάσεις γίνονται τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο και υπόκεινται στη ζήτηση.

Ισπανικό ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να προσφέρει στους μαθητές μας ένα καλό επίπεδο ισπανικής γλώσσας παράλληλα με μια ποιοτική ποδοκίνητη εκπαίδευση. Οι μαθητές μας λαμβάνουν 10 ώρες ισπανικής στην ακαδημία μας από τις 09.00 έως τις 11.00 το πρωί και άλλες 10 ώρες εκπαίδευσης και τεχνικές ποδοσφαίρου στον κύριο ποδοσφαιρικό σύλλογο του Daniel Carnevali, μόλις 10 λεπτά μακριά από το Harven. Οι συνεδρίες ποδοσφαίρου αναπτύσσουν διαφορετικές τεχνικές που συμβάλλουν στην προώθηση τόσο του ομαδικού πνεύματος όσο και της ανταγωνιστικότητας. Οι μαθητές παίζουν τουλάχιστον έναν αγώνα την εβδομάδα κατά μιας τοπικής ομάδας και μια άλλη στην παραλία.

Ισπανικά Surf

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε λάτρεις των surf. Οι σπουδαστές συνδυάζουν το πρότυπο ισπανικό μάθημα με μαθήματα περιήγησης το απόγευμα στην υπέροχη παραλία Las Canteras. Ένα από τα απογεύματα είναι αφιερωμένο στην εξάσκηση του σέλας.

Ισπανικά & Γαστρονομία

Οι μαθητές του ισπανικού και γαστρονομικού προγράμματος μπορούν να συνδυάσουν τις γλωσσικές τους σπουδές με μια εισαγωγή στην ισπανική κουζίνα μέσω των μαθημάτων μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν τα απογεύματα από τις 16.00 έως τις 18.00. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επίσκεψη στην αγορά στο κέντρο της πόλης, μια γευστική συνεδρίαση τοπικών τυριών και μια "ξενάγηση τάπας" μέσα από την πανέμορφη παλιά πόλη Vegueta.

Ισπανικό γκολφ

Το ισπανικό πρόγραμμα γκολφ συνδυάζει ισπανικά μαθήματα το πρωί με γκολφ το απόγευμα από τις 17.00. Ο αριθμός των ημερών για να παίξετε γκολφ είναι ευέλικτος και πηγαίνει από μία μέρα σε κάθε ημέρα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Πρέπει να κάνετε κράτηση της ημέρας και των επιλογών (9 ή 18 τρύπες) μέσω του κέντρου μας κατά την κράτηση του προγράμματος.

Το υπέροχο γήπεδο γκολφ Las Palmeras απέχει μόλις 10 λεπτά από το κέντρο μας. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να πάρετε μαθήματα γκολφ, τα οποία πρέπει να κάνετε εκ των προτέρων.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Harven Spanish προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για να συμπληρώσει το πρόγραμμα εκμάθησης σας.

Το σχολείο προσφέρει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει μερικές από αυτές τις δραστηριότητες:

  • Ταξιδιού Τάπας
  • Νύχτα κινηματογράφου
  • Γεύση τυριού και οίνου
  • Αθλητικοί αγώνες
  • Σάλσα και τάξεις φλαμένκο
  • Εκδρομές γύρω από το νησί το απόγευμα και το βράδυ

Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί, να τροποποιεί ή να ακυρώνει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το Harven Spanish προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές διαμονής:

Ξενοδοχείο Aloe Canteras

Το Hotel Aloe Canteras Tenesoya είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μείνετε. Η κατοικία, η οποία προσφέρει μια ποικιλία από κοινόχρηστα και μεμονωμένα διαμερίσματα, βρίσκεται δίπλα σε εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και ένα ευρύ φάσμα επιλογών αναψυχής, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να μείνετε και να απολαύσετε την πόλη. Απέχει 10 λεπτά με το λεωφορείο από την ακαδημία και την παραλία. Υπάρχουν στούντιο και διαμερίσματα που μπορούν να μοιραστούν μέχρι τρία άτομα. Καθένα έχει ιδιωτικό μπάνιο και μικρή κουζίνα. Διαθέτουν επίσης πλυντήριο ρούχων με πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο, καθώς και όλα τα απαραίτητα για σιδέρωμα. Προσφέρει επίσης δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια. Στο ισόγειο υπάρχει σαλόνι με τηλεόραση και αυτόματο πωλητήριο και βεράντα στον τελευταίο όροφο για να απολαύσετε τον ήλιο όλο το χρόνο σε περίπτωση που δεν θέλετε να πάτε στην παραλία. Μπορείτε να νοικιάσετε μια υπηρεσία καθαρισμού και / ή σιδερώματος ξεχωριστά.

Διαμερίσματα Brisamar

Το Apartaments Brisamar είναι μια εξαιρετική επιλογή ακριβώς μπροστά από την παραλία Las Canteras, η οποία είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της πόλης στην Ισπανία. Με έκταση περίπου 4 χιλιομέτρων, είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο μέρος της πόλης. Κάθε διαμέρισμα έχει ένα ή δύο κρεβάτια και είναι πλήρως εξοπλισμένο με μικρή κουζίνα (με φούρνο μικροκυμάτων), μπάνιο και σαλόνι. Ορισμένα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μικρή βεράντα.

Ξενοδοχείο Ατλάντα 3 *

Το Hotel Atlanta 3 * βρίσκεται μόλις 50μ. Μακριά από την παραλία Las Canteras και διακρίνεται για την υπέροχη τοποθεσία του και την καλή του αξία. Το Atlanta Hotel διαθέτει δωμάτια για κάθε γούστο. Μπορείτε να βρείτε δωμάτια, διαμερίσματα και στούντιο. Υπάρχουν επίσης τρία δωμάτια κατάλληλα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα δωμάτια είναι λειτουργικά και ευρύχωρα. Είναι εξοπλισμένα με σύνδεση Wi-Fi, κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση. Τα στούντιο πληρούν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα δωμάτια, αλλά διαθέτουν επίσης κουζίνα εξοπλισμένη με σόμπα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και σκεύη. Το στούντιο περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ξεχωριστή κουζίνα ή ενιαίο χώρο που συνδέεται με ένα καθιστικό με τραπέζι και καναπέ. Τα διαμερίσματα είναι ιδανικά για οικογένειες, ζευγάρια ή ομάδες φίλων. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα και καθιστικό για τέσσερα άτομα. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για μεγαλύτερες διαμονές. Διαθέτουν Wi-Fi, κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση. Ορισμένα διαμερίσματα διαθέτουν βεράντα.

ΤΙΜΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να ζητήσετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τα διάφορα προγράμματα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Θα σας στείλουμε email σύντομα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη