Ισπανικά μαθήματα στο Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μάθετε να μιλάτε τα ισπανικά: Πάρτε ισπανική τάξη συνομιλία μας ή να επιλέξουν από μια σειρά μαθημάτων παρακάτω. Οι εκπαιδευτές μας παρέχουν ένα ευχάριστο περιβάλλον διδασκαλίας που θα αναπτύξουν ισπανική δεξιότητες συνομιλίας σας και να οικοδομήσουν το λεξιλόγιό σας.

Online μαθήματα Self-Μελέτη: Μάθετε ισπανικά σε απευθείας σύνδεση με μια διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα μάθησης σε απευθείας σύνδεση γλώσσας. Μελετήσει το δικό σας ρυθμό και να τελειοποιήσει την προφορά σας με τη βοήθεια μιας μοναδικής τεχνολογίας φωνής σύγκριση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα ισπανικά είναι μια από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο. Είναι η επίσημη γλώσσα σε 22 χώρες και η δεύτερη μεγαλύτερη γλώσσα σε όλο τον κόσμο. Με την εκμάθηση της γλώσσας, θα είστε σε θέση να επικοινωνήσει με πάνω από 400 εκατομμύρια ανθρώπους.

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες: Γνωρίζοντας ισπανικά προσφέρει μια σειρά από επιχειρηματικές ευκαιρίες, ειδικά στους κλάδους της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και των κατασκευών, η οποία μετρά πολλές μητρική ισπανόφωνους εργαζόμενους. Εκμάθηση ισπανικών μπορεί επίσης να σας κάνει πιο απασχολήσιμοι και να ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας, με την αυξανόμενη ανάγκη για δίγλωσσο ομιλητές στο παγκόσμιο εμπόριο.

Ταξίδια: Μάθηση ισπανικά σας επιτρέπει να βυθιστείτε στον ισπανικό πολιτισμό και να σμίξει με τους ντόπιους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Αποφύγετε τα τουριστικά σημεία? ενισχύσει την εμπειρία των διακοπών σας με την επίσκεψη θέσεις μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν και να κάνουν φίλους σε όλο τον κόσμο.

Πολιτιστική Εμπειρία: Ισπανικά είναι γνωστή για την μαγευτική κουλτούρα της, παθιασμένοι άνθρωποι, νοστιμότατο φαγητό, επιδεικτική και ζωντανό χορό φλαμένκο και πολλά άλλα. Μάθετε την ισπανική γλώσσα και να εξοικειωθείτε με τον ισπανικό πολιτισμό, τις παραδόσεις, την κουζίνα και φιέστες!

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ

Επιλέξτε από τα μαθήματά μας που κυμαίνονται από την εντατική σε τακτική, το Σαββατοκύριακο, το λογισμικό, η εικονική και περισσότερο για να εργαστούν στις τέσσερις δεξιότητες? ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση.

Καλύτερες προοπτικές εργασίας

Ισπανικά δεξιότητες είναι όλο και πιο απαραίτητο στο χώρο εργασίας. Business μαθήματα Ισπανικών μας και μαθήματα ισπανικών συνομιλία μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο σίγουροι για τη χρήση της γλώσσας και να προχωρήσουμε στην καριέρα σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Είτε ψάχνετε για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή για λόγους μετανάστευσης προς ισπανόφωνες χώρες, Eton Ινστιτούτο προσφέρει μαθήματα Προετοιμασίας για τις εξετάσεις για DELE.

Επιλέξτε την επιλογή ΠΟΡΕΙΑ καταλληλότερη για σας

ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ GROUP

  • Διαδραστική τεχνικές βύθισης διδάσκονται από έμπειρους φυσικούς ομιλητές - 30 ώρες μάθημα σε μια διάρκεια από 5 έως 7,5 εβδομάδες - μέγεθος Τάξη κατά μέσο όρο 12 'Όλα τα Επίπεδα »σημαίνει ότι αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε αυτήν την ώρα και την ημερομηνία για κάθε επίπεδο της γλώσσας από τη Βασική προς τα πάνω, υπόκειται σε ελάχιστο αριθμό 4 μαθητές.

Τιμές αποκλείουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των 150 AED ισχύει για όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις.

Ισπανικού ιδιωτικού / ημι-ιδιωτική ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα και τοποθεσία - 1 έως 3 μαθητές

ιδιωτική Μαθήματα

  • One-to-one μαθήματα με έναν ειδικό εκπαιδευτή - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία - Τυπικά βέβαια για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη

Ημι-Ιδιαίτερα Μαθήματα

  • 2-3 εκπαιδευόμενοι - Επιλογή για να κλείσετε ένα ιδιωτικό τάξη για μια μικρή ομάδα φίλων ή συναδέλφων - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία για να ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα της ομάδας σας από 2-3 μαθητές, κατόπιν αιτήματος και με το ινστιτούτο - Τυπικό μάθημα για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη τιμές δεν περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των 150 AED ισχύει για όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις.

τέλος μεταφοράς των AED 750 ισχύει και για τα μαθήματα 20 ωρών που λαμβάνονται εκτός του Ινστιτούτου.

ΙΣΠΑΝΙΚΗ εικονικές τάξεις

  • Εύκολο στη χρήση πλατφόρμα, δεν απαιτούνται τεχνικές ικανότητες - Απόλυτη ευελιξία, η πλατφόρμα διατίθεται σε πολλαπλές συσκευές - Συμμετοχή σε ομαδικές ή ατομικές συνεδρία ανάλογα με τις ανάγκες σας - Εξατομικευμένη μάθηση με ένα διεθνώς καταρτισμένο εκπαιδευτικό

Μαθήματα ισπανικών αυτο-μελέτη

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της επιτυχίας γλώσσας σε χρόνο μηδέν με διαδραστικές δραστηριότητες και διασκέδαση πολιτιστική συμβουλές. αυτο-μελέτη των προγραμμάτων σε απευθείας σύνδεση γλώσσα μας είναι κατάλληλο για εντελώς αρχάριους μέχρι προχωρημένους ηχεία.

  • 60+ ΓΛΩΣΣΕΣ μία πλατφόρμα - Απεριόριστη πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση για 12 μήνες? μάθουν πολλές γλώσσες ή να ειδικευτούν σε ένα
  • Πολύτιμα πολιτιστικά ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - Πολιτιστικές ιδέες θα ενισχύσει την κατανόηση και εκτίμηση της γλώσσας
  • Ευέλικτα πακέτα - Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα άτομο ή μια ομάδα πακέτο για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του τρόπου ζωής σας
  • ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - Διαθέσιμα μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες (desktop και φορητές συσκευές)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a ... περαιτέρω

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a dedicated team of professionals developing highly customized... Διαβάστε Λιγότερα
Ντουμπάι , Ντουμπάι , Αμπού Ντάμπι , Βιέννη , Νέο Δελχί , Χονγκ Κονγκ , Νέα Υόρκη + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη