Ισπανικά

Αν ενδιαφέρεστε για εθελοντισμό στην Κόστα Ρίκα, εξερευνώντας τον λατινοαμερικανικό πολιτισμό και τις τοπικές κοινότητες και ξοδεύοντας μέρος του χρόνου σας στο εξωτερικό αφιερωμένο στη βοήθεια άλλων, τότε η Intercultura Language School είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τα έργα μας εστιάζονται στην ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την υγεία, την κοινωνική εργασία και το περιβάλλον. Προσφέρουμε ευκαιρίες εθελοντισμού για ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω που μπορούν να δεσμευτούν τουλάχιστον για 2 έως 4 εβδομάδες ισπανικών μαθημάτων και τουλάχιστον για άλλες 2-4 εβδομάδες στο πρόγραμμα εθελοντών. Η χρονική δέσμευση και το απαιτούμενο ισπανικό επίπεδο διαφέρουν μεταξύ των σχεδίων.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στα προγράμματά μας και να συμβάλλετε στην πολιτισμική κατανόηση μέσω της παγκόσμιας ανταλλαγής, ευαισθητοποίησης και κοινωνικής

Θυμηθείτε, ο εθελοντισμός είναι συχνά περισσότερο για το τι μπορεί να σας διδάξει η εμπειρία, παρά για το πόσο θα μπορέσετε να βοηθήσετε την τοπική κοινότητα. Κάνοντας μια διαφορά για τους άλλους απαιτεί χρόνο, αφοσίωση ή / και συγκεκριμένες δεξιότητες, ενώ κάνοντας τη διαφορά στη ζωή σας μπορεί να συμβεί απλά ανοίγοντας τα μάτια σας με τον τρόπο που εργάζονται και ζουν άλλοι πολιτισμοί. Παρ 'όλα αυτά, πολλοί εθελοντές βρίσκουν πραγματικά την θέση τους μέσα στην κοινότητα και συμβάλλουν με πολύ νόημα. Δεν θα αλλάξετε τον κόσμο σε μια εβδομάδα ή δύο, αλλά ίσως να καταλάβετε πώς να ξεκινήσετε!

Ισπανικά

Παραλία Sámara - το ιδανικό μέρος για να μάθετε πώς να σερφάρετε - και ακόμα πιο βολικό από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην παραλία!

Ψάχνετε να μάθετε περισσότερα από τα ισπανικά; Όπως να πηγαίνετε σερφ πριν ή μετά τις ισπανικές τάξεις σας;

Όχι μόνο η ισπανική σχολή μας δίπλα στην παραλία αλλά και όλες οι σχολές σέρφινγκ στην πόλη είναι ακριβώς στην παραλία και σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη μας, καθιστώντας τον συνδυασμό ισπανικών και surfing πολύ εύκολο.

Μόλις μπείτε στην πόλη, μπορείτε είτε να έρθετε και να μας μιλήσετε στη ρεσεψιόν και να ρωτήσετε για τις σχολές surf και πώς θα ήταν ένα μάθημα σερφ ή μπορείτε να πάτε κατευθείαν σε κάποιο από τα surf schools και να ελέγξετε για τιμολόγηση και παλίρροια. Ορισμένες σχολές σέρφινγκ δίνουν μια ειδική έκπτωση στους σπουδαστές Intercultura, οπότε μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι όταν ζητάτε τιμές. Ωστόσο, σας συνιστούμε να περιμένετε πρώτα μέχρι να έχετε το ισπανικό πρόγραμμα για την εβδομάδα και στη συνέχεια σχεδιάστε τα μαθήματα σερφ ανάλογα.

Γιατί δεν συνιστούμε να οργανώσουμε ένα πακέτο μαθημάτων surf πριν από καιρό;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα προγράμματα περιήγησής σας: παλίρροια, έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους ή τροπικές καταιγίδες. Υπάρχουν επίσης πολλές σχολές surf για να διαλέξετε και κάθε μαθητής μπορεί να έχει τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις όσον αφορά την ποιότητα και την ατμόσφαιρα του σχολείου.

Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι ότι οι μαθητές δεν γνωρίζουν αυτούς τους παράγοντες πριν την άφιξή τους. Όταν ξεκινάτε, θα πρέπει γενικά να κάνετε ένα ή δύο μαθήματα σερφ και στη συνέχεια να εξασκηθείτε μόνος σας για τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Επίσης, δεν συνιστούμε να προγραμματίσετε πάρα πολλά μαθήματα σερφ σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού οι αρχάριοι πρέπει πρώτα να μάθουν για τις πραγματικές ικανότητές τους και το ρυθμό μάθησης. Δώστε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο. Απαιτεί πολλή πρακτική!

Ισπανικά

Εκτός από την εβδομαδιαία ομάδα λατινοαμερικάνικου χορού και περιστασιακές ομαδικές εκδρομές, μπορείτε να πάρετε μαθήματα EXTRA Latin dance για να εξασκήσετε ακόμα περισσότερο, ανάλογα με το επίπεδο και τον επιθυμητό ρυθμό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει τα παπούτσια χορού σας και να πάρετε footloose!

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΣΤΟ ΚΑΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΡΗΤΙΑΣ

Ψάχνετε να μάθετε περισσότερα από τα ισπανικά; Προσθέστε ιδιωτικά μαθήματα χορού στο ισπανικό σας μάθημα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και στους επιθυμητούς τύπους λατινικών χορού. Ο λαϊκός μας δάσκαλος χορού Kike θα μεταφέρει τις ικανότητές σας σε ένα άλλο επίπεδο.

Ο συνδυασμός μας Spanish PLUS Dance έχει σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα ισπανικών ομιλητών και για όλα τα επίπεδα χορού, από αρχάριους έως προχωρημένους. Επιστρέψτε στο σπίτι όχι μόνο με μια μεγαλύτερη ισπανική κατανόηση αλλά με κάποιες πικάντικες λατινικές κινήσεις χορού.

Εκτός από τα δωρεάν μαθήματα λατινικών χορευτών για όλους τους μαθητές μας, μπορείτε να εργαστείτε στις ικανότητές σας για χορό προσθέτοντας μία ώρα την ημέρα, μέχρι και τέσσερις ώρες την εβδομάδα, που προσφέρονται από Δευτέρα έως Πέμπτη. Τα μαθήματα χορού μπορούν να προγραμματιστούν το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ, ανάλογα με το πρόγραμμα ισπανικής κλάσης και τη διαθεσιμότητα. Θα μελετήσετε salsa, merengue, bachata, marcado, bolero, cumbia (latin swing) ή / και reggaetón, ή μπορείτε να εστιάσετε μόνο στις περιοχές που επιλέγετε.

Οι επιλογές σας:

  • Πάρτε τα μαθήματα χορού στην πανεπιστημιούπολη με την επί τόπου εκπαιδευτή χορού Kiki.
  • Πάρτε μαθήματα χορού στο σχολείο χορού Merecumbé στην Heredia και απολαύστε το όφελος της μάθησης με τους τοπικούς σπουδαστές tico. Αυτή η επιλογή μπορεί να είναι κατάλληλη για όλους τους φοιτητές που θα ήθελαν μαθήματα με μια γυναίκα εκπαιδευτή. Ο επί τόπου καθηγητής μας, Kike, διδάσκει επίσης στο Merecumbé και θα σας συνοδεύσει την πρώτη σας ημέρα για να σας παρουσιάσουμε. Εναλλακτικά, ένας εκπρόσωπος της Intercultura Student Services θα κανονίσει τη μεταφορά σας και θα σας δώσει οδηγίες σχετικά με τα μαθήματά σας και την άφιξή σας.
  • Προσθέστε μια ιδιωτική συνοδεία χορευτική εκδρομή εβδομαδιαίως σε ένα τοπικό λατινικό χορευτικό σύλλογο, όπου μπορείτε να εξασκηθείτε στις νέες κινήσεις σας με τους χορευτές της Costa Rican (οι μαθητές πληρώνουν για τη μεταφορά και την είσοδο στο club)!

Ισπανικά

Ιατρικά μαθήματα ισπανικής γλώσσας προσαρμοσμένα στις μαθησιακές σας ανάγκες και επαγγέλματα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε ισπανικές γλωσσικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον βύθισης και να μάθετε να επικοινωνείτε κατάλληλα με τους ασθενείς σας στα ισπανικά.

Εκτός από τις ετήσιες μαθήματα για ενήλικες όλων των ηλικιών, η Intercultura Costa Rica προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα για όσους πρέπει να πληρούν ακαδημαϊκές απαιτήσεις ή / και να είναι σε θέση να εργαστούν πιο αποτελεσματικά στον τομέα τους.

Αν ψάχνετε για ένα συνδυασμό ισπανικής μελέτης με μεγάλη έμφαση στην ιατρική ισπανική και την έκθεση σε τοπικές ιατρικές κλινικές και λατινοαμερικάνους ασθενείς, η Intercultura Costa Rica προσφέρει ακριβώς αυτό στο Heredia City Campus.

Η δομή του ιατρικού ισπανικού προγράμματος ποικίλλει ανάλογα με το ισπανικό επίπεδο σπουδαστών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIntercultura Costa Rica »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 28, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 12 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
275 USD
ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ 20 Heredia Campus: 275 $ / εβδομάδα (1-3 εβδομάδες), Samara Campus: 315 $ / εβδομάδα (1-3 εβδομάδες). Οι δραστηριότητες δεν συμπεριλαμβάνονται
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη