Ιταλικά μαθήματα στη Νέα Υόρκη

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μάθετε ιταλικά με εξειδικευμένο και έμπειρο μας μητρική εκπαιδευτές σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον μάθησης. Υιοθετούμε διαδραστικές τεχνικές βύθισης για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε δωρεάν πολιτιστικές βραδιές μας, αλληλεπιδρούν με φυσικούς ομιλητές και πληρούν τους λάτρεις της γλώσσας σε περίπτωση ανταλλαγής χωρίς τη γλώσσα μας.

 • Μάθετε να μιλάτε Ιταλικά: μάθετε Ιταλικά συνομιλία με εντατική, τακτική ή Σαββατοκύριακο μαθήματα μας. Έχουμε επικεντρωθεί στην γλώσσα πραγματικές καταστάσεις της ζωής, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή συνομιλία.
 • Online μαθήματα Self-Μελέτη: Ιταλικά online μάθημα μας βοηθά να μάθουν τη γλώσσα τη δική σας ευκολία. Το μάθημα καλύπτει όλες τις δεξιότητες ζωτικής σημασίας για την εκμάθηση γλωσσών: ανάγνωση, γραφή, ακρόαση, ομιλία, λεξιλόγιο, γραμματική και τον πολιτισμό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΙΤΑΛΙΚΑ

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες: Η Ιταλία είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την τέχνη, την αίσθηση του σχεδιασμού της και την κουζίνα. Γνωρίζοντας ιταλική μπορεί να ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας και επιχειρηματικές ευκαιρίες, ειδικά σε κλάδους όπως η εσωτερική διακόσμηση, τη μόδα και τα τρόφιμα.

 • Πολιτιστική Εμπειρία: πλούσιο πολιτισμό της Ιταλίας και νόστιμη κουζίνα ήταν πάντα το κέντρο της προσοχής. Αν σας ενδιαφέρει η μουσική, την αρχιτεκτονική, τη μόδα και τις τέχνες, τότε αυτό είναι μια γλώσσα για να ξέρετε. Ιταλική κουλτούρα είναι επίσης γνωστό ότι είναι βαθιά ριζωμένη στην ελληνική και ρωμαϊκή πολιτισμών.
 • Πλούσια Γλώσσα: Η σημερινή ιταλική γλώσσα έχει τραβηχτεί απ 'ευθείας από τα λατινικά, τη ρίζα όλων των λατινογενείς γλώσσες. Με την εκμάθηση ιταλική, μπορείτε να καταλάβετε μια ποικιλία των ευρωπαϊκών γλωσσών, όπως τα ισπανικά, πορτογαλικά και γαλλικά.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ

Επιλέξτε από τα μαθήματά μας που κυμαίνονται από την εντατική σε τακτική, το Σαββατοκύριακο, το λογισμικό, η εικονική και περισσότερο για να εργαστούν στις τέσσερις δεξιότητες? ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση.

Καλύτερες προοπτικές εργασίας

Ιταλικά δεξιότητες είναι όλο και πιο απαραίτητο στο χώρο εργασίας. Business μαθήματα ιταλικής μας και ιταλικά μαθήματα συνομιλίας μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο σίγουροι για τη χρήση της γλώσσας και να προχωρήσουμε στην καριέρα σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Είτε ψάχνετε για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή για λόγους μετανάστευσης προς Ιταλικά χώρες ομιλία, Eton Ινστιτούτο προσφέρει μαθήματα Προετοιμασίας για τις εξετάσεις για το CILS.

Επιλέξτε την επιλογή CLASS καταλληλότερη για σας

ΙΤΑΛΙΚΗ ομαδικά μαθήματα

 • Διαδραστική τεχνικές βύθισης διδάσκονται από έμπειρους φυσικούς ομιλητές - 30 ώρες μάθημα σε μια διάρκεια από 5 έως 7,5 εβδομάδες - μέγεθος Τάξη κατά μέσο όρο 12 'Όλα τα Επίπεδα »σημαίνει ότι αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε αυτήν την ώρα και την ημερομηνία για κάθε επίπεδο της γλώσσας από τη Βασική προς τα πάνω, υπόκειται σε ελάχιστο αριθμό 4 μαθητές.

Τιμές αποκλείουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των $ 30 εφαρμόζεται σε όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις.

Ιταλικού ιδιωτικού / ημι-ιδιωτική ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα και τοποθεσία - 1 έως 3 μαθητές

ιδιωτική Μαθήματα

 • One-to-one μαθήματα με έναν ειδικό εκπαιδευτή - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία - Τυπικά βέβαια για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη

Ημι-Ιδιωτικό Μαθήματα

 • 2-3 εκπαιδευόμενοι - Επιλογή για να κλείσετε ένα ιδιωτικό τάξη για μια μικρή ομάδα φίλων ή συναδέλφων - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία για να ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα της ομάδας σας από 2-3 μαθητές, κατόπιν αιτήματος και με το ινστιτούτο - Τυπικό μάθημα για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη τιμές δεν περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των $ 30 εφαρμόζεται σε όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις.

ΙΤΑΛΙΚΗ εικονικές τάξεις

 • Εύκολο στη χρήση πλατφόρμα, δεν απαιτούνται τεχνικές ικανότητες - Απόλυτη ευελιξία, η πλατφόρμα διατίθεται σε πολλαπλές συσκευές - Συμμετοχή σε ομαδικές ή ατομικές συνεδρία ανάλογα με τις ανάγκες σας - Εξατομικευμένη μάθηση με ένα διεθνώς καταρτισμένο εκπαιδευτικό

ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ αυτο-μελέτη

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της επιτυχίας γλώσσας σε χρόνο μηδέν με διαδραστικές δραστηριότητες και διασκέδαση πολιτιστική συμβουλές. αυτο-μελέτη των προγραμμάτων σε απευθείας σύνδεση γλώσσα μας είναι κατάλληλο για εντελώς αρχάριους μέχρι προχωρημένους ηχεία.

 • 60+ ΓΛΩΣΣΕΣ μία πλατφόρμα - Απεριόριστη πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση για 12 μήνες? μάθουν πολλές γλώσσες ή να ειδικευτούν σε ένα
 • Πολύτιμα πολιτιστικά ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - Πολιτιστικές ιδέες θα ενισχύσει την κατανόηση και εκτίμηση της γλώσσας
 • Ευέλικτα πακέτα - Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα άτομο ή μια ομάδα πακέτο για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του τρόπου ζωής σας
 • ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - Διαθέσιμα μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες (desktop και φορητές συσκευές)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a ... περαιτέρω

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a dedicated team of professionals developing highly customized... Διαβάστε Λιγότερα
Ντουμπάι , Ντουμπάι , Αμπού Ντάμπι , Βιέννη , Νέο Δελχί , Χονγκ Κονγκ , Νέα Υόρκη + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη