Κέιπ Τάουν - Πανεπιστήμιο Κέιπ Τάουν

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

cape town

Γιατί η Νότια Αφρική;

Στο Κέιπ Τάουν, κάθε μέρα θα είναι σαν ένα βιβλίο επιλογής-δική σας περιπέτεια: Φανταστείτε την πεζοπορία στο Lion's Head κατά το ηλιοβασίλεμα, περπατώντας στην αγορά της Αφρικής στην πλατεία Greenmarket, προσπαθώντας να ολοκληρώσετε ένα σάντουιτς Gatsby, επισκέπτοντας παραλίες - πιγκουίνους! Και περισσότεροι.

Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Νότια Αφρική, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από τη στέγαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό.

Τι θα μελετήσετε

Όταν σπουδάζετε μαζί μας στη Νότια Αφρική, θα εγγραφείτε για τρία έως πέντε μαθήματα στο κορυφαίο πανεπιστήμιο έρευνας της Νότιας Αφρικής, το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν (UCT), το οποίο βρίσκεται σε μια ευχάριστη προαστιακή περιοχή πέντε μίλια από το κέντρο της πόλης. Το UCT είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής και έχει υποστεί απίστευτη αλλαγή από την έναρξή του, ιδιαίτερα μετά το τέλος του απαρτχάιντ, που εργάζονται για να προσφέρουν ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση στους σπουδαστές ανεξάρτητα από το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο. Η UCT αναγνωρίζεται επισήμως για τα δυνατά της σημεία στις αφρικανικές σπουδές, την ανθρωπολογία, τη βιολογία, τη βοτανική, τις επιχειρήσεις, τη μηχανική, τις περιβαλλοντικές επιστήμες, την ιστορία, τα μαθηματικά και την κοινωνιολογία.

Η υπηρεσία-μάθηση μέσα και γύρω από το Κέιπ Τάουν είναι βασική συνιστώσα του προγράμματος μας, καθώς σας βοηθά να κατανοήσετε μερικά από τα πιό πιεστικά κοινωνικά ζητήματα του Κέιπ Τάουν, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στις ικανότητές σας προς μια λύση που βασίζεται στην κοινότητα. Οι επιλογές μαθημάτων παροχής υπηρεσιών-μάθησης στις μελέτες υγείας και στην κοινωνιολογία περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση 60 ωρών εθελοντικής εργασίας και έρευνας, ενώ στο Κέιπ Τάουν.

Οι φοιτητές θα έχουν επιλογές για την υπηρεσία που βασίζεται στην κοινότητα, είτε μέσω προγραμμάτων IES Abroad είτε μέσω εθελοντισμού με άλλους τοπικούς οργανισμούς. Επιπλέον, οι μαθητές UCT συχνά συμμετέχουν στο SHAWCO, το πρόγραμμα εθελοντισμού του Πανεπιστημίου. Μέσω αυτών των ευκαιριών, θα έχετε μια πρώτη ματιά στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα της πόλης που επηρεάζουν διάφορες ομάδες στο Κέιπ Τάουν.

Καθημερινή ζωή

Το Κέιπ Τάουν θα είναι η τάξη σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας, επισκεφθείτε τους τοπικούς πολύτιμους λίθους όπως τους Εθνικούς Βοτανικούς Κήπους Kirstenbosch (φυσικό χώρο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO), την όμορφη παραλία Camps Bay ή ανεβείτε στο γραφικό Table Mountain και τραβήξτε πίσω το τελεφερίκ. Σας προκαλούμε να επωφεληθείτε πλήρως από το όμορφο κλίμα και τη γεωγραφία της Νότιας Αφρικής.

Σας προσφέρουμε προαιρετικές εκδρομές στο όμορφο Garden Route του Ανατολικού Ακρωτηρίου και στο Εθνικό Πάρκο Kruger, όπου μπορείτε να απολαύσετε παιχνιδιάρικους έμπειρους κυνηγούς. Ελπίζουμε ότι η περιπέτεια σας θα περιλαμβάνει την προβολή των "Big Five": το λιοντάρι, τον ελέφαντα, το βουβάλι του Cape, το λεοπάρδαλο και το ρινόκερο. Επιπλέον, προσφέρουμε μια επιλογή από προαιρετικές εκδρομές για να γνωρίσετε το Κέιπ Τάουν, τον πολιτισμό, Ανθρωποι.

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν.

Παίρνετε 15-19 ώρες πιστωτικών μονάδων ανά εξάμηνο καθώς εγγράφεστε στα μαθήματα του Πανεπιστημίου του Κέιπ Τάουν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λάβετε ένα από τα μαθήματα IES Abroad .

Δημιουργήστε τη δική σας ακαδημαϊκή εμπειρία επιλέγοντας από τα ακόλουθα απαιτούμενα και προαιρετικά συστατικά του προγράμματος:

 • IES Abroad Learning Learning Course: Στοχεύοντας είτε στην Υγεία είτε στην Κοινωνιολογία στη Νότιο Αφρική, το πρόγραμμα IES Abroad θα περιλαμβάνει 60 ώρες εθελοντικής και ερευνητικής εργασίας κατά τη διάρκεια του εξαμήνου σε τοπικό οργανισμό (3 μονάδες).
 • 3-5 Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν: Εγγραφείτε σε τουλάχιστον 15-19 IES Abroad πιστώσεις στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν. Απαιτούμε ότι ένα από τα μαθήματά σας θα επικεντρώνεται στη Νότιο Αφρική. Εάν επιλέξετε να παρακολουθήσετε μαθήματα IES Abroad (3 μονάδες), τότε θα λάβετε τουλάχιστον 12 πιστωτικές κάρτες IES Abroad στο UCT, εκτός από το πρόγραμμα IES Abroad . Οι μαθητές ενθαρρύνονται να λαμβάνουν ως επί το πλείστον μαθήματα των 2000 ή των 3000 επιπέδων, με μέγιστο ένα μάθημα 1000 επιπέδων.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Μια τελική λίστα των προσφορών μαθημάτων θα σας δοθεί στη διάθεσή σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

 • Διάλογοι για τη διαφορά
 • Κοινοτική ανάπτυξη στο πλαίσιο
 • Κοινοτική Υγεία στο Πλαίσιο
 • Διάλογοι για τη διαφορά
 • Κοινοτική ανάπτυξη στο πλαίσιο
 • Κοινοτική Υγεία στο Πλαίσιο

Ίδρυμα (ες) εταίρου

Πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν

Το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής, το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν (UCT) είναι επίσης κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα της Νότιας Αφρικής. Οι διεθνείς φοιτητές αποτελούν περίπου το 20% της συνολικής εγγραφής στο Πανεπιστήμιο. Το UCT βρίσκεται στα 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης του Κέιπ Τάουν. Ο χρόνος μετακίνησης στην πανεπιστημιούπολη είναι μεταξύ 15-30 λεπτών, ο οποίος είναι κοινός για τους τοπικούς φοιτητές.

Τα περισσότερα μαθήματα στο UCT είναι διαλέξεις, μερικά με πολύ μεγάλες τάξεις, και συνήθως συναντώνται μεταξύ δύο και πέντε ημερών την εβδομάδα. Οι διαλέξεις συχνά συνοδεύονται από μαθήματα, τα οποία είναι πολύ μικρότερα και επιτρέπουν τη συζήτηση θεμάτων και εννοιών που καλύπτονται κατά τη διάρκεια της διάλεξης. Οι παλαιοί μαθητές βρήκαν αυτά τα μαθήματα εξαιρετικά χρήσιμα.

Επιλέξτε από πολλά μαθήματα στις ακόλουθες σχολές στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν.

 • Εμπόριο - Λογιστική, Εμπορικό Δίκαιο, Οικονομικά, Οικονομικά
 • Μηχανική
 • Ανθρωπιστικές Επιστήμες - Επικοινωνία, Χορός, Δράμα, Αγγλική Λογοτεχνία και Γλώσσα, Κινηματογράφος
 • Φυσικές Επιστήμες - Αρχαιολογία, Αστρονομία, Βιολογικές Επιστήμες, Χημεία, Επιστήμη Υπολογιστών, Περιβάλλον

Τα μαθήματα που επικεντρώνονται στη Νότια Αφρική είναι διαθέσιμα σε τομείς όπως οι Πολιτιστικές σπουδές, ο Χορός, η Ιστορία, η Γλώσσα, η Λογοτεχνία, η Μουσική, η Φωτογραφία, η Πολιτική Επιστήμη, η Θρησκεία και η Κοινωνιολογία. Δεν επιτρέπεται να εγγραφείτε σε μαθήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Εκμάθηση υπηρεσιών

Η συμμετοχή σε μια εμπειρία εκμάθησης υπηρεσιών στο Κέιπ Τάουν είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του πολιτισμού και της κοινωνίας της πόλης. Εργαζόμενοι μαζί με τους τοπικούς ανθρώπους για έναν κοινό στόχο, βιώνετε από πρώτο χέρι μερικά από τα κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν το Κέιπ Τάουν, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στις ικανότητές σας προς μια λύση που βασίζεται στην κοινότητα.

Μια τοποθέτηση υπηρεσιών μάθησης αποτελείται από το χρόνο που αφιερώνεται σε έναν τοπικό οργανισμό, συνοδευόμενο από ένα εβδομαδιαίο ακαδημαϊκό σεμινάριο μάθησης για τις υπηρεσίες πίστωσης. Μέσα από το σεμινάριο, έχετε δομημένο χρόνο για προβληματισμό, συζήτηση και έρευνα για τα θέματα της κοινότητας υποδοχής σας. Πολλές από τις κοινοτικές οργανωτικές συνδέσεις δημιουργούνται μέσω σχέσεων με τη σχολή IES Abroad . IES Abroad θα βοηθήσει τις προσπάθειές σας διευκολύνοντας τις εισαγωγές σε οργανισμούς και μέσω του συντονισμού της ομαδικής μεταφοράς προς την τοποθεσία (για την υπηρεσία IES Abroad ).

Κάθε εξάμηνο, οι σπουδαστές μας εργάζονται σε διαφορετικά προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες της κοινότητας ή του οργανισμού όπου εργάζονται εθελοντικά. Θα επισκέπτεστε την κοινότητα κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου για να εργαστείτε σε έργα που θα συμβάλουν στην οργάνωση πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας στο σπίτι.

Οι πρόσφατες τοποθετήσεις αφοσίωσης στην κοινότητα για σπουδαστές IES Abroad περιλαμβάνουν:

 • Sisters4Sisters
 • Το Ίδρυμα Sozo
 • Ikhamva Ubomi
 • ΜΚΟ που σχετίζονται με την υγεία

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε ευκαιρίες εκμάθησης υπηρεσιών που οργανώνονται από την UCT μέσω ενός οργανισμού που ονομάζεται SHAWCO. Εδώ μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας σε συνεχή εκπαιδευτικά και υγειονομικά προγράμματα. Αυτά είναι μη πιστωτικά που φέρουν, τόσοι πολλοί φοιτητές του IES Abroad ενώνουν το SHAWCO ως μέρος της ζωής τους στο Κέιπ Τάουν.

Εκδρομές

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει στο Κέιπ Τάουν, τα ταξίδια μας στην περιοχή σας θα σας οδηγήσουν πέρα από την πόλη για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας. Πιστεύουμε στη βιωματική μάθηση και τα ταξίδια μας στοχεύουν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τον νοτιοαφρικανικό πολιτισμό, τη γεωγραφία, την άγρια φύση, την ιστορία και τους ανθρώπους. Εκτός από τις εκδρομές και τις δραστηριότητες στο Cape Town και γύρω από το Cape Town (όπως μια περιήγηση στο Langa Township, ένα ταξίδι γύρω από το Peninsula Cape, μια περιήγηση περιοδείας Six District και μια επίσκεψη στο νησί Robben) μια ποικιλία πολιτισμών και εμπειριών.

Διαδρομή κήπου

3 Ημέρες | Προσανατολισμός

Ταξιδέψτε κατά μήκος των νότιων ακτών της Νότιας Αφρικής, γνωστότερο ως ο δρόμος του κήπου. Εξερευνήστε το σύστημα Cango Cave και επισκεφθείτε ένα αγρόκτημα στρουθοκαμήλου και ένα καταφύγιο ζώων. Ζήστε την ομορφιά και την ποικιλομορφία του νοτιοαφρικανικού τοπίου καθώς περπατάτε και κανό κατά μήκος της διαδρομής Garden. Το ταξίδι αυτό επιδοτείται εν μέρει από το IES Abroad .

Εθνικό Πάρκο Kruger

4 μέρες

Εξερευνήστε την ομορφιά και τους πολιτισμούς της Νότιας Αφρικής. Αυτό το ταξίδι ξεκινάει με μια πτήση προς το Nelspruit και δύο μέρες στο σαφάρι στο παγκοσμίου φήμης Εθνικό Πάρκο Kruger, το οποίο φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία ζώων, συμπεριλαμβανομένων των ελεφάντων, των λιονταριών, των λεοπαρδάλων, των τσιτάχ, των ιπποπόταμων, των καμηλοπαρδάλων, των kudus και των ρινόκερων. Στη συνέχεια, μεταβείτε δυτικά στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό γεύμα στο χωριό Soweto και μια επίσκεψη στο Μουσείο του Apartheid. Το ταξίδι αυτό επιδοτείται εν μέρει από το IES Abroad .

Καθημερινή ζωή

Μέρος που σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Κέιπ Τάουν κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και να φροντίσετε. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα προσανατολισμού που σας κάνει να αισθάνεστε προετοιμασμένοι, για στέγαση που βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και άνετα, είτε για εκδρομές πεζοπορίας και πεζοπορίες που σας μεταφέρουν σε μέρη μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι - είμαστε όλοι για τις φοιτητικές υπηρεσίες μας.

Προσανατολισμός

Ο προσανατολισμός στο Κέιπ Τάουν κατανέμεται σε δύο εβδομάδες. Ξεκινά με έναν IES Abroad προσανατολισμό (τρεις μέρες) όπου εισάγετε το προσωπικό του IES Abroad Cape Town, τους συμμαθητές σας, την πόλη του Κέιπ Τάουν και τις γύρω περιοχές, εκτός από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Cape Town.

Ο προσανατολισμός συνεχίζεται με μια διαδρομή κατά μήκος της διαδρομής Garden, της νότιας ακτής της Νότιας Αφρικής, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα σπηλαιώδη συστήματα, να επισκεφθείτε όμορφες παραλίες, να κάνετε κανό, να κάνετε πεζοπορία και να ζήσετε την εκπληκτική ομορφιά του νοτιοαφρικανικού τοπίου. Κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού μας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια γραφική διαδρομή μέσα από μέρη του Κέιπ Τάουν και μια επίσκεψη σε ένα τοπικό δήμο με επικεφαλής τα μέλη αυτής της κοινότητας.

Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσετε τον προσανατολισμό του Πανεπιστημίου του Κέηπ Τάουν (πέντε ημέρες) που σας δίνει λεπτομέρειες για ακαδημαϊκούς, εξωσχολικές δραστηριότητες και ευκαιρίες εθελοντισμού. Περιλαμβάνει επίσης μια περιήγηση στην πανεπιστημιούπολη και την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα εκδηλωτικό εκδηλώσεων στην Αφρική.

Ο συνολικός μας προσανατολισμός

Παρέχονται επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τον πολιτισμό, την υγεία και την ασφάλεια, καθώς και άλλα σημαντικά θέματα.

Στέγαση

Residence Hall - Ζήστε σε μια ιδιωτική αίθουσα κατοικίας με το IES Abroad , τη Νότια Αφρική και άλλους διεθνείς φοιτητές. Οι φοιτητές ζουν σε ένα επιπλωμένο μονόκλινο δωμάτιο με μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και ψηφιακό θυρίδα ασφαλείας. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι κοινόχρηστοι και στο ξενοδοχείο υπάρχει γυμναστήριο. Διατίθεται πρόσβαση στο Internet. Τα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται.

Κοινόχρηστα Σπίτια - Ζήστε μαζί με άλλους φοιτητές IES Abroad σε επιπλωμένο σπίτι. Τα επιπλωμένα σπίτια προσφέρουν μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, κοινόχρηστο σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Όλα τα σπίτια είναι εξοπλισμένα με ψηφιακά χρηματοκιβώτια για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Η πρόσβαση στο Internet είναι διαθέσιμη αλλά όχι απεριόριστη. Τα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται.

Και στις δύο επιλογές στέγασης, ένας IES Abroad Resident Assistant ζει σε κάθε φοιτητική κατοικία και μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας μεγάλος πόρος για συμβουλές για την ένταξη στην τοπική κουλτούρα.

Κόστος

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Άνοιξη 2020

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Άνοιξη 2020 14.865 δολάρια $ 4.220 395 δολάρια 19.480 δολάρια

Ακαδημαϊκό έτος

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Ακαδημαϊκό έτος 26.210 δολάρια $ 8,270 $ 790 35.270 δολάρια

Υποτροφίες

Υποτροφίες για συγκεκριμένα προγράμματα

John Gearen Ανάγκη με βάση το Δουβλίνο ή Αναπτυσσόμενες Περιφέρειες Υποτροφία

Έως $ 1.000. χορηγείται σε 2 φοιτητές κάθε χρόνο.

Ο John Gearen, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του IES Abroad για πολλά χρόνια και προηγούμενος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για έξι χρόνια, είναι ο κορυφαίος δικηγόρος ακινήτων και ο Ρόδος Scholar που εμπλέκεται σε πολυάριθμες φιλανθρωπικές αιτίες. Ο κ. Gearen καθιέρωσε γενναιόδωρα αυτή την υποτροφία για να υποστηρίξει σπουδαστές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε ένα κέντρο IES Abroad σε αναπτυσσόμενη περιοχή του κόσμου (Αργεντινή, Χιλή, Κίνα, Ισημερινός, Ιρλανδία, Μαρόκο ή Νότια Αφρική).

Robert McNeill Ανάγκη με βάση τη διεθνή επιχειρηματική υποτροφία

Έως $ 3.000? χορηγείται σε 2 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτή η υποτροφία ονομάζεται προς τιμήν του Robert McNeill, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του IES Abroad για 25 χρόνια (6 χρόνια ως Πρόεδρος). Ανοικτή σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις διεθνείς επιχειρήσεις. Οι κύριοι μπορούν να περιλαμβάνουν τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, την οικονομία, τη χρηματοδότηση, τις διεθνείς σχέσεις και τις κοινωνικές και συμπεριφορικές επιστήμες.

Dr. William Louis Gaines Ιστορία που βασίζεται στις ανάγκες ή Υποτροφίες Διεθνών Σχέσεων

Έως $ 1.875. απονέμεται σε 4-6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτή η υποτροφία ονομάζεται προς τιμή του Δρ. William Louis Gaines, Προέδρου του IES Abroad από το 1974-1992. Ο Δρ Gaines ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της IES Abroad «s ακαδημαϊκά πλαίσια, διευρύνοντας το πεδίο εφαρμογής της IES Abroad θέσεις, και τη διασφάλιση της χρηματοοικονομικής ίδρυση του οργανισμού.

Ανοικτή στους φοιτητές που ασχολούνται με την Ιστορία ή τις Διεθνείς Σχέσεις.

Υποτροφίες Σπουδών στο Εξωτερικό για μελλοντικούς μηχανικούς

Μέχρι 10.000 δολάρια? χορηγείται σε 6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Η Υποτροφία Υποτροφίας για τους Μελλοντικούς Μηχανικούς ιδρύθηκε από έναν ανώνυμο δωρητή για να ενθαρρύνει περισσότερους φοιτητές μηχανικών να έχουν την εμπλουτιστική και μεταβαλλόμενη ζωή εμπειρία της στο εξωτερικό.

Το Κέντρο μας

Το Κέντρο IES Abroad Κέιπ Τάουν υποστηρίζεται από το προσωπικό του IES Abroad και είναι ένας χώρος όπου οι μαθητές μπορούν να σταματήσουν και να μιλήσουν με το προσωπικό, να χρησιμοποιήσουν το WiFi, να πάρουν το ταχυδρομείο τους και να σπουδάσουν στο Student Lounge. IES Abroad μαθήματα IES Abroad προσφέρονται επίσης στην αίθουσα του κέντρου και μπορούν να πραγματοποιηθούν ειδικές διαλέξεις επισκεπτών και άλλες εκδηλώσεις στο χώρο του Κέντρου.

Χαρακτηριστικά στο Κέντρο μας περιλαμβάνουν:

 • ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
 • Φοιτητικό Σαλόνι
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Χώρος συνάντησης
 • Γραφεία προσωπικού
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... περαιτέρω

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Amsterdam , Αρλ , Ώκλαντ , Βαρκελώνη , Πεκίνο , Βερολίνο , Μπουένος Άιρες , Κέιπ Τάουν , Christchurch , Δουβλίνο , Freiburg , Γρανάδα , Λονδίνο , Μαδρίτη , Μιλάνο , Ναγκόγια , Ναντ , Νέα Υόρκη , Ομορφη , Παρίσι , Οξφόρδη , Quito , Ραμπάτ , Ρώμη , Σαλαμάνκα , Σαντιάγκο , Σαγκάη , Σιένα , Σίδνεϊ , Τόκιο , Puerto Ayora , Βιέννη , Χονγκ Κονγκ , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη