cape town

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο Κέιπ Τάουν, κάθε μέρα θα είναι σαν ένα βιβλίο επιλογής-δική σας περιπέτεια: φανταστείτε την εκπληκτική θέα από την κορυφή του Table Mountain, πεζοπορώ το κεφάλι του λιονταριού στο ηλιοβασίλεμα, επισκεφθείτε τις παραλίες - υπάρχει ακόμα μια παραλία με πιγκουίνους!

Όταν μελετάτε μαζί μας στη Νότια Αφρική, θα εγγραφείτε για τρία έως πέντε μαθήματα στο κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής, το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν (UCT), το οποίο βρίσκεται σε μια ευχάριστη προαστιακή περιοχή πέντε μίλια από το κέντρο της πόλης. Το UCT είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής και έχει υποστεί απίστευτες αλλαγές από την έναρξή του, ιδιαίτερα μετά το τέλος του απαρτχάιντ, που εργάζονται για να προσφέρουν ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση στους σπουδαστές ανεξαρτήτως φυλής. Η UCT αναγνωρίζεται επίσημα για τα δυνατά της σημεία στην Αφρικανική Σπουδών, Βιολογία, Βοτανική, Επιχειρήσεις, Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Ιστορία, Μαθηματικά, Μηχανική, Κοινωνιολογία και Ανθρωπολογία.

Η εκμάθηση υπηρεσιών στο Κέιπ Τάουν και γύρω από το Κέιπ Τάουν αποτελεί βασική συνιστώσα του προγράμματος μας, καθώς σας βοηθά να κατανοήσετε μερικά από τα πιό πιεστικά κοινωνικά ζητήματα του Κέιπ Τάουν, συμβάλλοντας παράλληλα στις ικανότητές σας προς μια λύση που βασίζεται στην κοινότητα Οι επιλογές μαθημάτων μάθησης που προσφέρονται στις υπηρεσίες υγείας και κοινωνιολογίας περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση 60 ωρών εθελοντικής εργασίας και έρευνας, ενώ στο Κέιπ Τάουν.

Οι φοιτητές θα έχουν επιλογές για την υπηρεσία που βασίζεται στην κοινότητα, είτε μέσω προγραμμάτων IES Abroad είτε μέσω εθελοντισμού με άλλους τοπικούς οργανισμούς. Επιπλέον, οι μαθητές UCT συχνά συμμετέχουν στο SHAWCO, το πρόγραμμα εθελοντισμού του Πανεπιστημίου. Μέσω αυτών των ευκαιριών, θα έχετε μια πρώτη ματιά στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα της πόλης που επηρεάζουν διάφορες ομάδες στο Κέιπ Τάουν.

Το Κέιπ Τάουν θα είναι η τάξη σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας, επισκεφθείτε τους τοπικούς πολύτιμους λίθους όπως τους Εθνικούς Βοτανικούς Κήπους Kirstenbosch (φυσικό χώρο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO), το όμορφο Camps Bay Beach ή ανεβείτε στο γραφικό Table Mountain και τραβήξτε πίσω το τελεφερίκ. Σας προκαλούμε να επωφεληθείτε πλήρως από το όμορφο κλίμα και τη γεωγραφία της Νότιας Αφρικής.

Σας προσφέρουμε προαιρετικές εκδρομές στο όμορφο Garden Route του Ανατολικού Ακρωτηρίου και στο Εθνικό Πάρκο Kruger, όπου μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι με τους έμπειρους κυνηγοί παιχνιδιών. Ελπίζουμε ότι η περιπέτεια σας θα περιλαμβάνει την προβολή των "Μεγάλων Πέντε": το λιοντάρι, τον ελέφαντα, το βουβάλι του Cape, το λεοπάρδαλο και το ρινόκερο. Άλλες προαιρετικές ημερήσιες εκδρομές μπορεί να περιλαμβάνουν την επίσκεψη στο Μουσείο Περιοχής 6 και το νησί Robben, όπου ο Νέλσον Μαντέλα κρατήθηκε φυλακισμένος εδώ και πολλά χρόνια.

Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Νότια Αφρική, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από τη στέγαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Κέιπ Τάουν
 • Πόλη: Κέιπ Τάουν
 • Χώρα: Νότια Αφρική
 • Προγράμματα: 15-19 ανά εξάμηνο (3-5 μαθήματα)
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Φθινόπωρο 2018

 • 8 Ιουλίου - 15 Νοεμβρίου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

 • Άνοιξη 2019 - 01 Οκτωβρίου 2018
 • Φθινόπωρο 2019 - 01 Οκτωβρίου 2018

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν. Λαμβάνετε 15-19 ώρες πιστωτικής ανά εξάμηνο κατά την εγγραφή σας στα μαθήματα του Πανεπιστημίου του Κέιπ Τάουν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πάρετε ένα από τα μαθήματα IES Abroad . Δημιουργήστε τη δική σας ακαδημαϊκή εμπειρία επιλέγοντας από τα ακόλουθα απαιτούμενα και προαιρετικά συστατικά του προγράμματος:

 • IES Abroad Τμήμα Μάθησης Σπουδών: Το πρόγραμμα μάθησης εξυπηρέτησης επικεντρώνεται στη Νότια Αφρική και περιλαμβάνει κοινοτική υπηρεσία (60 ώρες κατά τη διάρκεια του εξαμήνου) σε έναν τοπικό οργανισμό (3 μονάδες).
 • 3-5 μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν: Εγγραφείτε σε τουλάχιστον 15-19 IES Abroad πιστώσεις στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν. Απαιτούμε ότι ένα από τα μαθήματά σας θα επικεντρώνεται στη Νότιο Αφρική. Εάν επιλέξετε να παρακολουθήσετε μαθήματα IES Abroad (3 μονάδες), τότε θα λάβετε τουλάχιστον 12 πιστωτικές κάρτες IES Abroad στο UCT, εκτός από το πρόγραμμα IES Abroad . Οι μαθητές ενθαρρύνονται να λαμβάνουν ως επί το πλείστον μαθήματα των 2000 ή των 3000 επιπέδων, με μέγιστο ένα μάθημα 1000 επιπέδων.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αφού γίνετε δεκτοί, θα δείτε μια λίστα με τις τελικές προσφορές μαθημάτων στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

Πολιτισμικές σπουδές

 • CU 221 - Διάλογοι σχετικά με τις διαφορές (πτώση, άνοιξη)

Οικονομικά

 • SL / EC / SO 335 - Πολιτική, Κοινοτική Ανάπτυξη, Αστική Ζωή στη Νότια Αφρική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Μελέτες υγείας

 • SO / SL / HL 345 - Υγεία και Κοινοτική Ανάπτυξη στη Νότια Αφρική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Εκμάθηση υπηρεσιών

 • SL / EC / SO 335 - Πολιτική, Κοινοτική Ανάπτυξη, Αστική Ζωή στη Νότια Αφρική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • SO / SL / HL 345 - Υγεία και Κοινοτική Ανάπτυξη στη Νότια Αφρική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Κοινωνιολογία

 • SL / EC / SO 335 - Πολιτική, Κοινοτική Ανάπτυξη, Αστική Ζωή στη Νότια Αφρική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • SO / SL / HL 345 - Υγεία και Κοινοτική Ανάπτυξη στη Νότια Αφρική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Συνεργάτες Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν

Το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής, το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν είναι επίσης κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα της Νότιας Αφρικής. Οι διεθνείς φοιτητές αποτελούν περίπου το 20% της συνολικής εγγραφής στο Πανεπιστήμιο. Το UCT βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το κέντρο του Κέιπ Τάουν. Ο χρόνος μεταφοράς σας στην πανεπιστημιούπολη είναι μεταξύ 15-30 λεπτών, ο οποίος είναι κοινός για τους τοπικούς φοιτητές. Τα περισσότερα μαθήματα στο UCT είναι διαλέξεις, μερικά με πολύ μεγάλες τάξεις, και συνήθως συναντώνται μεταξύ δύο και πέντε ημερών την εβδομάδα. Οι διαλέξεις συχνά συνοδεύονται από μαθήματα, τα οποία είναι πολύ μικρότερα και επιτρέπουν τη συζήτηση θεμάτων και εννοιών που καλύπτονται κατά τη διάρκεια της διάλεξης. Οι παλαιοί μαθητές βρήκαν αυτά τα μαθήματα εξαιρετικά χρήσιμα. Επιλέξτε από πολλά μαθήματα στις ακόλουθες σχολές στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν.

 • Εμπόριο - Λογιστική, Εμπορικό Δίκαιο, Οικονομικά, Οικονομικά
 • Μηχανική
 • Ανθρωπιστικές Επιστήμες - Επικοινωνία, Χορός, Δράμα, Αγγλική Λογοτεχνία και Γλώσσα, Κινηματογράφος
 • Φυσικές Επιστήμες - Αρχαιολογία, Αστρονομία, Βιολογικές Επιστήμες, Χημεία, Επιστήμη Υπολογιστών, Περιβαλλοντική

Τα μαθήματα που επικεντρώνονται στη Νότια Αφρική είναι διαθέσιμα σε τομείς όπως οι Πολιτιστικές σπουδές, ο Χορός, η Ιστορία, η Γλώσσα, η Λογοτεχνία, η Μουσική, η Φωτογραφία, η Πολιτική Επιστήμη, η Θρησκεία και η Κοινωνιολογία. Δεν επιτρέπεται να εγγραφείτε σε μαθήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Εκμάθηση υπηρεσιών

Η συμμετοχή σε μια εμπειρία εκμάθησης υπηρεσιών στο Κέιπ Τάουν είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του πολιτισμού και της κοινωνίας της πόλης. Εργαζόμενοι μαζί με τους τοπικούς ανθρώπους για έναν κοινό στόχο, θα βιώσετε από πρώτο χέρι μερικά από τα κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν το Κέιπ Τάουν, συμβάλλοντας παράλληλα στις δεξιότητές σας προς μια λύση που καθοδηγείται από την κοινότητα. Η τοποθέτηση σε υπηρεσία μάθησης αποτελείται από το χρόνο που αφιερώνεται σε έναν τοπικό οργανισμό, συνοδευόμενο από ένα εβδομαδιαίο ακαδημαϊκό σεμινάριο μάθησης για υπηρεσίες πίστωσης. Μέσα από το σεμινάριο, έχετε χρόνο δομής για προβληματισμό, συζήτηση και έρευνα σχετικά με τα θέματα της κοινότητας υποδοχής σας. Πολλές από τις κοινοτικές οργανωτικές συνδέσεις δημιουργούνται μέσω των σχέσεων με τη σχολή IES Abroad . IES Abroad θα βοηθήσει τις προσπάθειές σας διευκολύνοντας τις εισαγωγές σε οργανισμούς και μέσω του συντονισμού της ομαδικής μεταφοράς προς την τοποθεσία (για την υπηρεσία IES Abroad ). Κάθε εξάμηνο, οι σπουδαστές μας εργάζονται σε ένα διαφορετικό έργο, ανάλογα με τις ανάγκες της κοινότητας ή του οργανισμού όπου εργάζονται εθελοντικά. Θα επισκεφθείτε την κοινότητα στις αρχές του εξαμήνου και θα επιστρέψετε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του εξαμήνου για να εργαστείτε σε έργα που θα συμβάλουν στην οργάνωση πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας στο σπίτι. Στο τέλος του εξαμήνου, είστε ευπρόσδεκτοι να δώσετε ρούχα, προϊόντα περιποίησης και προμήθειες που απομένουν από το χρόνο σας στο Κέιπ Τάουν στις τοπικές οργανώσεις. Οι πρόσφατες τοποθετήσεις αφοσίωσης στην κοινότητα για σπουδαστές IES Abroad περιλαμβάνουν:

 • Sisters4Sisters
 • Το Ίδρυμα Sozo
 • Ikhamva Ubomi
 • Νοσοκομείο στο στήθος του Μπρούκλιν

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε ευκαιρίες εκμάθησης υπηρεσιών οργανωμένες από την UCT μέσω ενός οργανισμού που ονομάζεται SHAWCO (Οργανισμός Κέντρων Υγείας και Πρόνοιας των Φοιτητών του UCT). Εδώ μπορείτε να δώσετε εθελοντικά το χρόνο σας σε συνεχή εκπαιδευτικά και υγειονομικά προγράμματα. Αυτά είναι μη πιστωτικά που φέρουν, τόσο πολλοί φοιτητές του IES Abroad ενώνουν το SHAWCO ως μέρος της ζωής τους στο Κέιπ Τάουν.

Στέγαση

Ιδιωτικά σπίτια ή διαμερίσματα - Μπορείτε να ζήσετε με άλλους φοιτητές IES Abroad σε επιπλωμένο σπίτι ή διαμέρισμα κοντά στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν. Τα επιπλωμένα σπίτια και διαμερίσματα προσφέρουν μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, κοινόχρηστο σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Όλα τα σπίτια και τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ψηφιακά χρηματοκιβώτια για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Η πρόσβαση στο Internet είναι διαθέσιμη αλλά δεν είναι εγγυημένη.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός

Ο προσανατολισμός στο Κέιπ Τάουν κατανέμεται σε δύο εβδομάδες. Ξεκινά με έναν IES Abroad προσανατολισμό (3 ημέρες), όπου εισάγετε στο προσωπικό του IES Abroad Cape Town, τους συναδέλφους σας, την πόλη του Κέιπ Τάουν και τις γύρω περιοχές, εκτός από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Cape Town. Ο προσανατολισμός συνεχίζεται με ένα ταξίδι κατά μήκος της διαδρομής Garden, της νοτιο-ανατολικής ακτογραμμής της Νότιας Αφρικής, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα σπηλαιώδη συστήματα, να επισκεφθείτε όμορφες παραλίες, να κάνετε κανό, να κάνετε πεζοπορία και να ζήσετε την εκπληκτική ομορφιά του νοτιοαφρικανικού τοπίου. Κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού μας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια περιήγηση στο κέντρο του Κέιπ Τάουν και έναν τοπικό δήμο. Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσετε τον προσανατολισμό του Πανεπιστημίου του Κέηπ Τάουν (5-6 ημέρες), που σας δίνει λεπτομέρειες για ακαδημαϊκούς, εξωσχολικές δραστηριότητες και ευκαιρίες εθελοντισμού. Οι δραστηριότητες του Διεθνούς Ακαδημαϊκού Προγράμματος περιλαμβάνουν μια περιήγηση γύρω από την Χερσόνησο του Κέιπ και την ευκαιρία να συμμετάσχει σε εκδήλωση τυμπανισμού αφρικανικού τύπου. Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σχολείο στο σπίτι σας
 • 3,0 GPA ή καλύτερα σε κλίμακα 4,0 (οι συμφωνίες GPA κάτω από το σημείο 3.0 θα εξεταστούν κατά περίπτωση και θα απαιτήσουν πρόσθετα έγγραφα που περιγράφονται σε μια κατωτέρω ενότητα)
 • Δευτεροετής φοιτητής, Junior, ή ανώτερος υπάλληλος κατά την έναρξη του προγράμματος. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρία εξάμηνα σπουδών κατά την εγγραφή τους στο UCT (το πρώτο εξάμηνο του δευτερολέπτου μπορεί να ισχύει). Ορισμένα μαθήματα τοπικών πανεπιστημίων μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε φοιτητές του Sophomore.

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες. Μια φοιτητική βίζα απαιτείται να εισέλθει στη Νότια Αφρική. Κατά την εισαγωγή, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης και τυχόν σχετικές αμοιβές. Η διαδικασία αίτησης θεώρησης για πολίτες εκτός των ΗΠΑ μπορεί να είναι εξαιρετικά μακρά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κόστος

Φθινόπωρο 2018

 • Δίδακτρα: $ 13.410
 • Στέγαση: 3.795 δολάρια
 • Ασφάλιση: 395 δολάρια
 • Σύνολο: 17.600 δολάρια

Ακαδημαϊκό έτος

 • Δίδακτρα: 24,125 δολάρια
 • Στέγαση: 7.590 δολάρια
 • Ασφάλιση: $ 790
 • Σύνολο: $ 32.505

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
IES Abroad

Κοιτάξτε128 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
17,600 USD
Πρόγραμμα κόστος πτώση 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Νοέμ. 30, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Νοέμ. 30, 2019
Άλλη