Κέιπ Τάουν - Υγεία, Πολιτισμός

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

59215_pexels-photo-614225.jpeg

Γιατί η Νότια Αφρική;

Η Νότια Αφρική είναι μια πλούσια και ζωντανή περιοχή και έχει καταστεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομικές ζώνες του κόσμου παρά τις προκλήσεις της φτώχειας, των ασθενειών και της οικονομικής ανισορροπίας. Η εκκολαπτόμενη οικονομία, ο νεανικός πληθυσμός, η οικολογική και εθνοτική ποικιλομορφία και η εξελισσόμενη πολιτική καθιστούν την ήπειρο έναν όλο και πιο σημαντικό παράγοντα στον κόσμο του 21ου αιώνα. Το ειδυλλιακό τοπίο του Cape Town στις ακτές της Νότιας Αφρικής το καθιστά την ιδανική βάση από την οποία μπορείτε να μελετήσετε αυτήν την συναρπαστική περιοχή και την υγεία,

Τι θα μελετήσετε

Έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα με άλλους φοιτητές του IES Abroad σε διάφορους κλάδους. Αυτά τα μαθήματα αγγλικών που διδάσκονται στο IES Abroad δημιουργήθηκαν με μια συγκριτική και αλληλένδετη διδακτέα ύλη για να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τη Νότια Αφρική και τις γειτονικές της χώρες. Επιλέξτε από διάφορα μαθήματα Επιστήμης Υγείας ή Κοινωνιολογίας που διδάσκονται από τοπικούς λέκτορες και μάθετε πώς η παγκοσμιοποίηση, η ανάπτυξη και η ασθένεια επηρεάζουν διαφορετικές κοινότητες. Μπορείτε επίσης να μελετήσετε τις σχετικές πολιτισμικές πτυχές της Νότιας Αφρικής βιβλιογραφίας, μουσικής, χορού ή γλώσσας ή να μάθετε για τη δύναμη της διαμαρτυρίας, του φύλου και της σεξουαλικότητας ή για το περιβάλλον στην περιοχή. Μέσα από τους εκπαιδευτικούς σας, θα μάθετε νέες προοπτικές επικεντρωμένες στην εμπειρία της Νότιας Αφρικής. Τα ταξίδια που σχετίζονται με το μάθημα θα σας δώσουν επιπλέον γνώση και θα ενισχύσετε αυτό που έχετε μάθει στην τάξη.

Καθημερινή ζωή

Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Κέιπ Τάουν, ώστε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από τη στέγαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και περιηγήσεις στην πόλη και σε τοπικές τοποθεσίες, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό και να σας προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε τη Νότια Αφρική και μερικούς από τους πλησιέστερους γείτονές της.

Δύο εκπληκτικές πολυήμερες εκδρομές στη Νότια Αφρική και τις γειτονικές χώρες θα διευρύνουν περαιτέρω την κατανόησή σας για την περιοχή, με επισκέψεις σε πολλά εκπληκτικά όμορφα και πολιτιστικά σημαντικά μέρη όπως το Όρος Drakensberg και το εθνικό πάρκο Chobe στην Μποτσουάνα.

Το τελικό ταξίδι στον τόπο τελειώνει στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα. Το Κέιπ Τάουν θα είναι η τάξη σας, καθώς και η βάση σας. Θα έχετε επίσης πολλές ευκαιρίες για να επωφεληθείτε από αυτό που προσφέρει αυτή η διαφορετική, όμορφη πόλη - τους συναρπαστικούς ανθρώπους και γλώσσες, την πολιτική και τον πολιτισμό, τις υπαίθριες περιπέτειες και πολλά άλλα.

Ακαδημαϊκοί

Προσφέρουμε μοναδικά μαθήματα που διερευνούν τις Μελέτες Υγείας, την Κοινωνιολογία, τις Πολιτιστικές και Αφρικανικές Σπουδές, την Πολιτική Επιστήμη, την Ψυχολογία και πολλά άλλα μέσα από μια εμπεριστατωμένη και πρακτική προσέγγιση. Αυτά τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν συγκριτικές προοπτικές βασισμένες σε παραδείγματα της Νότιας Αφρικής. Οι καθηγητές μας παγκόσμιας κλάσης ενισχύουν την ακαδημαϊκή εμπειρία σας και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη.

Ενώ στο Κέιπ Τάουν, παίρνετε 15 μονάδες ανά εξάμηνο? όλα τα μαθήματα ανέρχονται σε 3 μονάδες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Μια τελική λίστα των προσφορών μαθημάτων θα σας δοθεί στη διάθεσή σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

 • Η Λογοτεχνία της Αλλαγής
 • Εξουσία
 • Παιδική ηλικία
 • Σεξουαλικότητα και Φύλο
 • Περιβάλλον, Υγεία
 • Ο αντίκτυπος της παγκοσμιοποίησης στην υγεία
 • Σεξουαλικότητα και Φύλο
 • Περιβάλλον, Υγεία
 • Ενδημικές ασθένειες
 • Υγεία
 • Εξουσία
 • Η Λογοτεχνία της Αλλαγής
 • Η αφήγηση του εθνικού ουράνιου τόξου: μια πολιτική ιστορία του μεταπαρτχάιντ Νότια Αφρική
 • Παιδική ηλικία
 • Ο αντίκτυπος της παγκοσμιοποίησης στην υγεία
 • Ενδημικές ασθένειες
 • Υγεία
 • Η αφήγηση του εθνικού ουράνιου τόξου: μια πολιτική ιστορία του μεταπαρτχάιντ Νότια Αφρική

Εκδρομές

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει στο Κέιπ Τάουν, τα ταξίδια μας στην περιοχή σας θα σας οδηγήσουν πέρα από την πόλη για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας και πέραν αυτής. Εκτός από ταξίδια και δραστηριότητες στο Κέιπ Τάουν (όπως μια περιήγηση με τα πόδια στο χωριό Langa, ένα ταξίδι γύρω από το Χερσονήσου του Cape, μια περιοδεία περιοδειών Six District και μια επίσκεψη στο νησί Robben), ο ανατολικός γύρος ανατολικών γειτόνων και ο βόρειος γείτονες ταξίδι σας ανοίγει σε μια σειρά πολιτισμών και εμπειριών μέσα και έξω από τη Νότια Αφρική. Τόσο οι εκδρομές στα ανατολικά γειτονικά όσο και οι βόρειοι γείτονες είναι επιδοτούμενες πλήρως από το IES Abroad και περιλαμβάνονται στο τέλος προγράμματος. Υπάρχει επίσης το προαιρετικό ταξίδι στο Route Route, το οποίο πραγματοποιείται στην αρχή του προγράμματος και επιδοτείται μερικώς από το IES Abroad :

Διαδρομή κήπου

3 Ημέρες | Προσανατολισμός

Αυτό το προαιρετικό, μερικώς επιδοτούμενο ταξίδι λαμβάνει χώρα λίγο μετά τον προσανατολισμό. Ταξιδέψτε κατά μήκος των νότιων ακτών της Νότιας Αφρικής, γνωστότερο ως ο δρόμος του κήπου. Εξερευνήστε το σύστημα Cango Cave και επισκεφθείτε ένα αγρόκτημα στρουθοκαμήλου και ένα καταφύγιο ζώων. Ζήστε την ομορφιά και την ποικιλομορφία του νοτιοαφρικανικού τοπίου καθώς περπατάτε και κανό κατά μήκος της διαδρομής Garden.

Ανατολικό ταξίδι γειτόνων

8-10 ημέρες | Στο εξάμηνο

Ζήστε μια σειρά πολιτισμών της Νότιας Αφρικής. Ξεκινώντας από το Durban, μπορείτε να εξερευνήσετε την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Αφρικής, να κάνετε ποδηλασία κατά μήκος του παραλιακού δρόμου και να μάθετε για την έντονη ινδική ταυτότητα της πόλης. Από εδώ μπορείτε να φτάσετε στην ενδοχώρα μέσα από την κοιλάδα των χιλιάδων λόφων, όπου επισκέπτεστε μια κοινοτική οργάνωση επικεντρωμένη στον ιό HIV / AIDS, πριν βγείτε στα βουνά Drakensberg. Στη συνέχεια, εισέρχεστε στο Βασίλειο του Λεσόθο (μια ορεινή μεσόγειος χώρα εντός των συνόρων της Νότιας Αφρικής). Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε βόρεια προς Zululand, όπου θα μάθετε περισσότερα για τον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία του Zulu. Στη συνέχεια, επισκέπτεστε ένα έργο κοινοτήτων και δημόσιας υγείας στη μικρή χώρα της Σουαζιλάνδης και εισέρχεστε στη Μοζαμβίκη για να δείτε την ομορφιά της και να μάθετε για τη μοναδική πολιτιστική της ταυτότητα, πριν επιστρέψετε τελικά στο Κέιπ Τάουν.

Το κόστος αυτού του ταξιδιού περιλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος.

Βόρειο ταξίδι γειτόνων

5 Ημέρες | τέλος του εξαμήνου

Αυτό το ταξίδι στο τέλος του εξαμήνου ξεκινάει από την πτήση προς τους Καταρράκτες της Βικτώριας στη Ζιμπάμπουε, έναν από τους πιο συναρπαστικούς κόμβους περιπέτειας της Νότιας Αφρικής. Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε Mosi-ao-Tunya ένας από τους μεγαλύτερους καταρράκτες στον κόσμο σε περίπου διπλάσιο του μεγέθους των Καταρράκτες του Νιαγάρα. Θα μάθετε για τον πολιτισμό της Ζιμπάμπουε και θα δοκιμάσετε μερικά από τα νόστιμα φαγητά της χώρας. Έπειτα κατευθυνθείτε δυτικά και διασχίζετε τα σύνορα στη Μποτσουάνα. Στην πόλη Kasane, μπορείτε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα στον ποταμό που σηματοδοτεί τα σύνορα μεταξύ Μποτσουάνα και Ναμίμπια. Την επόμενη μέρα επιβιβάζεστε σε οχήματα με σαφάρι και κατευθυνθείτε στο εθνικό πάρκο Chobe για να δείτε τους διάσημους ελέφαντες του αποθεματικού, καθώς και λιοντάρια, ιπποπόταμους, καμηλοπάρδαλες και άλλες άγριες φύσεις. Το ταξίδι στο τέλος τελειώνει στο Γιοχάνεσμπουργκ όπου και το πρόγραμμα τελειώνει. Θα πετάξετε από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Το κόστος αυτού του ταξιδιού περιλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος.

Καθημερινή ζωή

Μέρος που σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Κέιπ Τάουν κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και να φροντίσετε. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα προσανατολισμού που σας κάνει να αισθάνεστε προετοιμασμένοι, για στέγαση που βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και άνετα, είτε για εκδρομές πεζοπορίας και πεζοπορίες που σας μεταφέρουν σε μέρη μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι - είμαστε όλοι για τις φοιτητικές υπηρεσίες μας.

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα αρχίζει με έναν προσανατολισμό που σας εισάγει στο προσωπικό του IES Abroad Cape Town, τους συμμαθητές σας, τα ακαδημαϊκά θέματα και την πόλη του Κέιπ Τάουν και τις γύρω περιοχές.

Ο προσανατολισμός συνεχίζεται με ένα προαιρετικό ταξίδι κατά μήκος της Garden Route, της νότιας ακτής της Νότιας Αφρικής, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα σπηλαιώδη συστήματα, να επισκεφθείτε όμορφες παραλίες, κανό, πεζοπορία και να ζήσετε την εκπληκτική ομορφιά του νοτιοαφρικανικού τοπίου. Κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού μας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια γραφική διαδρομή μέσα από μέρη του Κέιπ Τάουν και μια επίσκεψη σε ένα τοπικό δήμο με επικεφαλής τα μέλη αυτής της κοινότητας.

Ο συνολικός μας προσανατολισμός

Παρέχονται επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τον πολιτισμό, την υγεία και την ασφάλεια, καθώς και άλλα σημαντικά θέματα.

Στέγαση

Residence Hall - Ζήστε σε μια ιδιωτική αίθουσα κατοικίας με το IES Abroad , τη Νότια Αφρική και άλλους διεθνείς φοιτητές. Οι φοιτητές ζουν σε ένα επιπλωμένο μονόκλινο δωμάτιο με μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και ψηφιακό θυρίδα ασφαλείας. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι κοινόχρηστοι και στο ξενοδοχείο υπάρχει γυμναστήριο. Διατίθεται πρόσβαση στο Internet. Τα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται.

Ένας βοηθός κατοικίας IES Abroad ζει μέσα ή από την κατοικία σας και μπορεί να χρησιμεύσει ως μια μεγάλη πηγή για συμβουλές για την ένταξη στην τοπική κουλτούρα.

Κόστος

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Άνοιξη 2020

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Άνοιξη 2020 14.865 δολάρια $ 4.220 395 δολάρια 19.480 δολάρια

Το Κέντρο μας

Το Κέντρο IES Abroad Κέιπ Τάουν υποστηρίζεται από το προσωπικό του IES Abroad και είναι ένας χώρος όπου οι μαθητές μπορούν να σταματήσουν και να μιλήσουν με το προσωπικό, να χρησιμοποιήσουν το WiFi, να πάρουν το ταχυδρομείο τους και να σπουδάσουν στο Student Lounge. IES Abroad μαθήματα IES Abroad προσφέρονται επίσης στην αίθουσα του κέντρου και μπορούν να πραγματοποιηθούν ειδικές διαλέξεις επισκεπτών και άλλες εκδηλώσεις στο χώρο του Κέντρου.

Χαρακτηριστικά στο Κέντρο μας περιλαμβάνουν:

 • ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
 • Φοιτητικό Σαλόνι
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Χώρος συνάντησης
 • Γραφεία προσωπικού
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... περαιτέρω

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Amsterdam , Αρλ , Ώκλαντ , Βαρκελώνη , Πεκίνο , Βερολίνο , Μπουένος Άιρες , Κέιπ Τάουν , Christchurch , Δουβλίνο , Freiburg , Γρανάδα , Λονδίνο , Μαδρίτη , Μιλάνο , Ναγκόγια , Ναντ , Νέα Υόρκη , Ομορφη , Παρίσι , Οξφόρδη , Quito , Ραμπάτ , Ρώμη , Σαλαμάνκα , Σαντιάγκο , Σαγκάη , Σιένα , Σίδνεϊ , Τόκιο , Puerto Ayora , Βιέννη , Χονγκ Κονγκ , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη