Πώς θα μεταμορφώσετε αυτό το καλοκαίρι;

Η απάντηση είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο οι συμμετέχοντες αμφισβητούνται για να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους. Σε ένα περιβάλλον τόνωσης, που ευνοεί τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, το θερινό σχολείο UÉvora είναι μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ανακαλύπτοντας την πανεπιστημιούπολη της Uévora και την πόλη της Évora. Συνδεθείτε με συνομηλίκους από όλη την Πορτογαλία και σε όλο τον κόσμο. Απολαύστε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις μοναδικές δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στην πανεπιστημιούπολη και στην πολιτιστικά πλούσια πόλη της Évora. Το θερινό σχολείο UÉvora είναι μια εμπνευσμένη πρόταση για να διαμορφώσετε το μέλλον σας.

Η συνταγή για μια μεγάλη εμπειρία στο Πανεπιστήμιο της Évora

  • Μαθήματα για όλους: προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές από πορτογαλικά και διεθνή ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πορτογάλους μαθητές γυμνασίου, επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, ερευνητές και το κοινό εν γένει.
  • "Προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες", όπου κάθε συμμετέχων μπορεί να εγγραφεί σε ένα ή περισσότερα μαθήματα ανάλογα με τους στόχους και τους τομείς ενδιαφέροντος.
  • Ένα μοναδικό κοινωνικο-πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει συζητήσεις με επιστήμονες, καλλιτέχνες, αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Évora και πολλαπλές πολιτιστικές δραστηριότητες στο Πανεπιστήμιο και την πόλη.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Portuguese (Portugal)
Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη