Καλοκαιρινό μάθημα - Δουβλίνο Business Academy

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

126746_2545-20191126-101010-_DSC1412.jpg

Dublin Business Academy: Μάθετε την τέχνη του ψηφιακού μάρκετινγκ από την καλύτερη στον κόσμο

Για να επιτύχουμε το σημερινό ανταγωνιστικό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον χωρίς να είναι δυνατή η ψηφιακή παρουσία. Αλλά η κλασική επιχειρηματική εκπαίδευση συχνά προσεγγίζει το ψηφιακό μάρκετινγκ ως θεωρητική έννοια και προσφέρει πολύ περιορισμένη πρακτική γνώση. Η επιχειρηματική ακαδημία του Δουβλίνου μεταφέρει το επίκεντρο της επιχειρηματικής εκπαίδευσης από την παραδοσιακή εκμάθηση βιβλίων στην πρακτική εμπειρία στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο. Με σαφή στόχο να δώσουμε στους επιχειρηματίες όπως εσείς ο ίδιος το πιο ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ που διατίθεται σήμερα: η δημιουργικότητα στον πανταχού ψηφιακό κόσμο.

Επιχειρηματική Ακαδημία του Δουβλίνου για Επιχειρηματίες που επιθυμούν

Το Δουβλίνο είναι μία από τις μεγαλύτερες ψηφιακές επιχειρηματικές πρωτεύουσες του κόσμου, που επίσης αναφέρεται ως Silicon Valley της Ευρώπης. Με εταιρείες όπως το Google, το Facebook, το PayPal, το eBay, το LinkedIn, το Twitter, το Yahoo και το Airbnb έχουν την έδρα τους στην Ευρώπη, το Δουβλίνο προσφέρει πολλές ευκαιρίες να μάθει από το καλύτερο στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Επιχειρηματική Εκπαίδευση για τον 21ο Αιώνα

Το ABC Academy Dublin's Business School συνδυάζει την επιχειρηματική εκπαίδευση με την πρακτική εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Θα μαθαίνετε από προσκεκλημένους ομιλητές και εμπειρογνώμονες στο ψηφιακό μάρκετινγκ, οι οποίοι έχουν εργαστεί σε / με κορυφαίες εταιρείες. Θα επισκεφθείτε μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο για να μάθετε πώς αντιμετωπίζουν τις ταχέως μεταβαλλόμενες σύγχρονες αγορές. Και θα αντιμετωπίσετε μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε επιχειρηματίας προκειμένου να αναπτυχθεί η επιχείρησή του - να αναπτύξει μια βιώσιμη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας όλα τα πιο αποτελεσματικά σύγχρονα κανάλια και ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα.

Το μέλλον σας ξεκινά από το Θερινό Σχολείο του Δουβλίνου

Η στρατηγική που δημιουργείτε με τη βοήθεια των ειδικών συμβούλων μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη δική σας (μελλοντική) επιχείρηση ή να σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο επιτυχημένο σας βήμα στον υφιστάμενο επιχειρηματικό κόσμο. Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης εκδηλώσεις δικτύωσης για να συνδεθείτε με συναδέλφους και άλλους συμμετέχοντες - και να ξεκινήσετε την οικοδόμηση του επιχειρηματικού μέλλοντός σας ακριβώς στην καρδιά της ευρωπαϊκής ψηφιακής επιχειρηματικής πρωτεύουσας.

126744_2545-20191126-101030-_DSC4769.jpg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful ... περαιτέρω

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful entrepreneurs. Our world-class educators & mentors are entrepreneurs, founders, business owners and investors who teach the skills, mindsets, and frameworks necessary in today’s competitive environment. Διαβάστε Λιγότερα
Τορόντο , Μόναχο , Σαν Χοσέ , Δουβλίνο + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη