Κατά τη διάρκεια της βραδιάς επαγγελματική ζαχαροπλαστικής

COQUIS

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς επαγγελματική ζαχαροπλαστικής

COQUIS

Το πάθος για τη ζαχαροπλαστική μπορεί να γίνει ένα σημαντικό επάγγελμα!

Η Επαγγελματική ζαχαροπλαστικής μάθημα προσφέρει ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χωρίζεται σε θεωρία και πρακτική, προκειμένου να μάθουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Είναι ένα υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης που απαιτούνται για την άσκηση ενός επαγγέλματος Pastry Chef.

παραλήπτες

Το Επαγγελματικό Μάθημα ζαχαροπλαστικής είναι για εκείνους που έχουν την επιθυμία να μάθουν τα βασικά και τις τεχνικές της ζαχαροπλαστικής για να χωρέσει σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, με το επίπεδο των προσόντων που αναγνωρίζονται από τη βιομηχανία.

Η πρόσβαση στο μάθημα επιτρέπεται ένα μέγιστο αριθμό 16 συμμετεχόντων, για να εξασφαλιστεί η πλήρης συμμετοχή στη λειτουργία όλων των φοιτητών, διαιρούμενο σε μεμονωμένους σταθμούς εργασίας πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διάρκεια και συχνότητα

Η διάρκεια της βραδιάς Ζαχαροπλαστικής Επαγγελματικό Μάθημα είναι 320 ώρες, με εβδομαδιαίες κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18,30 - 22,30.

πρακτικά μαθήματα

Εξοπλισμό και την τεχνολογία Συστατικό Ζαχαροπλαστικής:

  • Γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα
  • κρέμα
  • γιαούρτι
  • βούτυρο
  • burroli
  • ζάχαρη
  • σοκολάτα
  • πυκνωτικά
  • ζύμη
  • τα πρόσθετα τροφίμων
  • αυγά
  • άλευρα και άμυλα

βάσεις ζαχαροπλαστικής:

  • ζαχαροπλαστικής και κρούστα
  • Σφολιάτα
  • μάζες τοποθετούνται
  • παντεσπάνι
  • μπισκότο
  • μαρέγγα
  • choux ζύμη
  • daquoise
  • frangipane
  • με βάση σεμιφρέντο σκέτο
  • μάζες τοποθετούνται
  • προζύμι ζύμες
  • τραγανή πραλίνα

Κρέμες:

  • ζαχαροπλαστική
  • Αγγλικά
  • ganache
  • σάλτσες
  • coulis
  • icings
  • μαρμελάδες και μαρμελάδες

Σοκολάτα Περιφερειακής Ζαχαροπλαστικής Τούρτες HACCP αλμυρή ζύμη: Εφαρμογή των κανόνων υγιεινής για την Διατήρηση ζαχαροπλαστικής βασικών προϊόντων, ημιτελικών και τελικών προϊόντων Οργάνωσης Εργασίας:

  • ο χώρος εργασίας
  • Η προετοιμασία και το φινίρισμα

Προσομοίωση ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες για ένα εργαστήριο με την παρουσίαση αντιπρόσωπο.

διαλέξεις

Το περιβάλλον ζύμη: Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Χημείας εστιατόριο στη ζύμη:

  • εξισορρόπηση
  • ζύμη και μαγιά

Η σωστή ανάγνωση και τη γραφή των συνταγών HACCP Ασφάλεια των Τροφίμων:.. Μάθημα 12 ώρες με το πιστοποιητικό για το σύστημα HACCP και τροφιμογενών νοσημάτων Καν 852/04 και 178/02 Καν Σύμφωνα με Delib. Reg 825 της 28/11/2009 Nutrition.:

  • Βασικές αρχές της διατροφής
  • δυσανεξίες και ασθένειες σχετίζονται με τα τρόφιμα

Ο κόσμος της εργασίας:

  • Γράψτε το βιογραφικό σας σημείωμα
  • η συνέντευξη για δουλειά
  • επαφές με εταιρείες
  • ένταξη στην αγορά εργασίας.

κάθισμα

Οι θεωρητικές και πρακτικές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στην έδρα μας στη Via Flaminia 575, 00191 Ρώμη. Η coquis κάθισμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, τεχνολογία αιχμής και καινοτομίας, ναυαρχίδα του Πανεπιστημίου. Οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν σχεδιαστεί σαν την κουζίνα ενός εστιατορίου, με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και πλήρης, με ζεστό και κρύο γραμμές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ιταλικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
27 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
3,950 EUR
Locations
Ιταλία - Rome, Lazio
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Rome, Lazio
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών