Κατά τη διάρκεια της βραδιάς επαγγελματική κουζίνα

COQUIS

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς επαγγελματική κουζίνα

COQUIS

Μάθετε την enogastronomy τέχνη, γυρίστε το πάθος τους σε ένα επάγγελμα, ασχολούνται με τον κόσμο της μαγειρικής αποκτήσει όλες τις γνώσεις σε βάθος, μέσα από μια σειρά αρθρωτών και ειδική μελέτες, διαιρούμενο σε θεωρία και την πρακτική μαθήματα: η κουζίνα Επαγγελματικό Μάθημα coquis διδάσκει τις βασικές δεξιότητες πιθανό να συνεχίσει μια επαγγελματική σεφ από το μηδέν, και στη συνέχεια να ξεκινήσει την καριέρα που εργάζονται στη βιομηχανία εστιατόριο.

παραλήπτες

Μαγειρική Φυσικά οι επαγγελματίες Night είναι για εκείνους που δεν έχουν εργασιακή εμπειρία και έχει την επιθυμία να μάθουν τα βασικά της κουζίνας για να εισέλθει αμέσως σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, με το επίπεδο των προσόντων που αναγνωρίζονται από τη βιομηχανία.

Η πρόσβαση στο μάθημα επιτρέπεται σε ένα μέγιστο αριθμό 16 συμμετεχόντων, για να εξασφαλιστεί η πλήρης συμμετοχή στη λειτουργία όλων των φοιτητών, διαιρούμενο σε ενιαίο σταθμούς εργασίας, πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Διάρκεια και συχνότητα

Η διάρκεια της Φυσικά οι επαγγελματίες Night Kitchen είναι 26,5 εβδομάδες (320 ώρες), τρεις φορές την εβδομάδα Συχνότητα: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18,30 - 22,30.

πρακτικά μαθήματα

Εξοπλισμό και την τεχνολογία στην κουζίνα: Η νέα τεχνολογία στην κουζίνα: φούρνους και έκρηξη-art Paco Jet, κενό, Roner, ζεστό μείγμα, μικρά σκεύη για το μαγείρεμα Συστατικό:

  • εποχικότητα
  • km 0
  • βιοποικιλότητα
  • βιο στον κόσμο
  • Η ιταλική νομοθεσία

επεξεργασίας τροφίμων:

  • Οι περικοπές και η επιλογή του κρέατος για τις διάφορες χρήσεις, οι τεχνικές αποστέωση
  • Τα είδη και η ποιότητα των προϊόντων των ψαριών και οι τεχνικές επεξεργασίας
  • Οι περικοπές φρούτων και λαχανικών

τεχνικές μαγειρέματος: τηγανητά, ψητό, κοκκινιστό, στον ατμό, κενό, Παρασκευή χαμηλής θερμοκρασίας για τις κύριες κατηγορίες:

  • Μαγειρική κεφάλαια, περιορίζεται και σάλτσες
  • ζυμαρικά: νωπά, αποξηραμένα, αυγό και αλεύρι ολικής αλέσεως
  • ρύζι
  • δημητριακά
  • λαχανικό
  • ψάρια: λευκό, μπλε, σούπα, τα οστρακοειδή, καρκινοειδή και οστρακοειδή
  • κρέας: λευκό, κόκκινο, τα πουλερικά, το παιχνίδι, τα εντόσθια
  • αυγά
  • λαχανικά

ψησίματος:

  • προζύμι
  • Ψωμί για την τροφοδοσία

ζύμη:

  • Τα βασικά της ζαχαροπλαστικής
  • επιδόρπια και γλυκά για το εστιατόριο

Οι διάφορες διαδικασίες για τη διατήρηση των ωμά τρόφιμα και μαγειρεμένα HACCP: Η εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στον Οργανισμό κουζίνα Εργασίας: Ο χώρος εργασίας στην κουζίνα, την προετοιμασία (mise en θέση), η υπηρεσία εστιατόριο των φοιτητών: Διαχείριση ένα αλήθεια στην υπηρεσία εστιατόριο

διαλέξεις

Το περιβάλλον της κουζίνας:

  • Ιστορία της ιταλικής κουζίνας
  • τα διάφορα τμήματα της κουζίνας
  • οργανόγραμμα της ταξιαρχίας κουζίνα

προϊόντα:

  • Καρυκεύματα και τα άλατα
  • Spices: προέλευση και την εφαρμογή
  • έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: η παραγωγή, οι ποικιλίες, η χρήση και ο συνδυασμός
  • λίπος: ζώων και των φυτών
  • προϊόντα χοιρινού κρέατος: σαλάμι, τα λουκάνικα και θεραπεύεται
  • το γάλα και το τυρί
  • πυκνωτικά: παράγοντες σχηματισμού γέλης και γαλακτωματοποιητές

Σύνθεση των συνταγών: Από τα βάρη προετοιμασία • το κόστος του πιάτου (κόστος τροφής) | προετοιμασία ενός πλήρους μενού Κουζίνα Υγιεινή και Διατροφή:

  • Βασικές αρχές της διατροφής
  • δυσανεξίες και ασθένειες που σχετίζονται με τη διατροφή
  • υγιεινή διατροφή αυτές τις μέρες, το μαγείρεμα και την επιλογή των πρώτων υλών

HACCP ασφάλειας των τροφίμων | 12 ώρες μάθημα με πιστοποίηση για HACCP και τροφιμογενών νοσημάτων Καν. 852/04 και Καν. 178/02 Σύμφωνα με Delib. Reg 825 της 28/11/2009 Ο κόσμος της εργασίας.:

  • Γράψτε το βιογραφικό σας σημείωμα
  • η συνέντευξη για δουλειά
  • επαφές με εταιρείες
  • εισαγωγή στην απασχόληση

εκπαιδευτικές επισκέψεις

εκπαιδευτικές επισκέψεις σε διάφορες εταιρείες του κλάδου

τελικές εξετάσεις

  • Εργασία σε ένα θέμα της επιλογής σας που λαμβάνονται από το πρόγραμμα μαθημάτων - γραπτή εξέταση - Πρακτική εξέταση - Υλοποίηση της ένα πλήρες μενού Η εξεταστική επιτροπή αποτελείται από ένα αστέρι σεφ, ο διευθυντής του Πανεπιστημίου της ιταλικής coquis κουζίνα και διευθυντής του Chef φυσικά.

κάθισμα

Οι θεωρητικές και πρακτικές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στην έδρα μας στη Via Flaminia 575, 00191 Ρώμη.

Η coquis κάθισμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, τεχνολογία αιχμής και καινοτομίας, ναυαρχίδα του Πανεπιστημίου. Οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν σχεδιαστεί σαν την κουζίνα ενός εστιατορίου, με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και πλήρης, με ζεστό και κρύο γραμμές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ιταλικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
27 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
4,900 EUR
Locations
Ιταλία - Rome, Lazio
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Rome, Lazio
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών