Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής κουζίνας

COQUIS

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής κουζίνας

COQUIS

Μαγειρική Φυσικά οι επαγγελματίες coquis είναι ένα μονοπάτι της Ανώτατης Εκπαίδευσης χρήσιμο να αποκτήσει όλες τις γνώσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσει μια καριέρα ως σεφ. Η πορεία της μελέτης, άρθρωση και προσόντα, προβλέπει την διαίρεση σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κατάλληλη εκπαίδευση των μαθητών.

Στο τέλος της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, κάθε μαθητής θα υποστηρίξει την τελική εξέταση και αφού περάσει, θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην αποκλειστική κύκλωμα "Βρείτε coquis εργασίας". Κύκλωμα στο οποίο οι σημαντικότερες εταιρείες της Ιταλίας και της ρωμαϊκής γεύματος, επιλέξτε προσωπικό της κουζίνας τους.

παραλήπτες

Η επαγγελματική πορεία μαγειρικής προορίζεται για υψηλά κίνητρα στους νέους, οι οποίοι αναζητούν μια σταθερή σχηματισμό για να εισέλθουν στον κόσμο της εργασίας και είναι ανοιχτή και σε όσους επιθυμούν να αλλάξουν εργασία για να ακολουθήσει το πάθος τους και να το μετατρέψει σε ένα επάγγελμα. Η πρόσβαση στο μάθημα επιτρέπεται σε ένα μέγιστο των 16 συμμετεχόντων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πλήρης συμμετοχή των φάσεις λειτουργίας όλων των φοιτητών, διαιρούμενο σε μεμονωμένους σταθμούς εργασίας πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Διάρκεια και συχνότητα

Η διάρκεια του Επαγγελματικό Μάθημα μαγειρικής είναι 10 εβδομάδες (400 ώρες), καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09,15 - 17,30.

πρακτικά μαθήματα

Εξοπλισμό και την τεχνολογία στην κουζίνα: Η νέα τεχνολογία στην κουζίνα:

  • φούρνους και έκρηξη-art Paco Jet,
  • κενού,
  • Roner,
  • Καυτό μίγμα,
  • Softcooker και μικρά σκεύη

προϊόντα:

  • Βάθος γνώση των βασικών πρώτων υλών
  • εποχικότητα
  • km 0
  • βιοποικιλότητα
  • βιο στον κόσμο
  • Η ιταλική νομοθεσία
  • καρυκεύματα και τα άλατα
  • Spices: προέλευση και την εφαρμογή
  • έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: η παραγωγή, οι ποικιλίες, η χρήση και ο συνδυασμός
  • λίπος: ζώων και των φυτών
  • προϊόντα χοιρινού κρέατος: σαλάμι, τα λουκάνικα και θεραπεύεται
  • το γάλα και το τυρί

επεξεργασίας τροφίμων:

  • Οι περικοπές και η επιλογή του κρέατος για τις διάφορες χρήσεις, οι τεχνικές αποστέωση
  • Τα είδη και η ποιότητα των προϊόντων των ψαριών και οι τεχνικές επεξεργασίας
  • Οι περικοπές φρούτων και λαχανικών

μαγείρεμα τεχνικές:

  • Τηγανητό, ψητό, κοκκινιστό, στον ατμό, κενό, χαμηλή θερμοκρασία

Προετοιμασία για τις κύριες κατηγορίες:

  • Μαγειρική κεφάλαια, περιορίζεται και σάλτσες
  • ζυμαρικά: νωπά, αποξηραμένα, αυγό και αλεύρι ολικής αλέσεως
  • ρύζι
  • δημητριακά
  • λαχανικό
  • ψάρια: λευκό, μπλε, σούπα, τα οστρακοειδή, καρκινοειδή και οστρακοειδή
  • κρέας: λευκό, κόκκινο, τα πουλερικά, το παιχνίδι, τα εντόσθια
  • αυγά
  • λαχανικά

κουζίνα:

  • γνώση των προϊόντων και πιάτα από όλες τις περιφέρειες της Ιταλίας.

ζύμη:

  • Τα βασικά της ζαχαροπλαστικής.

Διατήρηση και αποθήκευση των πρώτων και μαγειρεμένα τρόφιμα. Η παρουσίαση:

  • Η επιλογή της πλάκας
  • η παροχή τροφίμων
  • διακόσμηση.

HACCP: Η εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στον Οργανισμό κουζίνα Εργασίας: Ο χώρος εργασίας στην κουζίνα, την προετοιμασία (mise en θέση), την υπηρεσία.

Οι μαρτυρίες της επιτυχίας με τον σεφ.

διαλέξεις

Το περιβάλλον της κουζίνας:

  • Ιστορία της ιταλικής κουζίνας
  • τα διάφορα τμήματα της κουζίνας
  • οργανόγραμμα της ταξιαρχίας κουζίνα

διαχείριση εστιατόριο:

  • για συστήματα διαχείρισης επιχειρήσεων
  • οικονομική διαχείριση μιας εταιρείας catering
  • ποιοτικός έλεγχος
  • approvviggionamento, αποθήκη και σχέσεις με τους προμηθευτές
  • το μενού
  • το σχεδιασμό μενού
  • σύνθεση από τις συνταγές, τα βάρη στην προετοιμασία
  • το κόστος του πιάτου (κόστος των τροφίμων)
  • η τιμή πώλησης του προϊόντος
  • εναλλακτικές μενού για ειδικές δίαιτες.

Υγιεινά τρόφιμα και τη διατροφή:

  • Βασικές αρχές της διατροφής
  • δυσανεξίες και ασθένειες που σχετίζονται με την «εξουσία
  • ασθενειών που σχετίζονται με: το διαβήτη και την παχυσαρκία
  • τροφική δυσανεξία: αλλεργιών και κοιλιοκάκης.

HACCP Ασφάλεια των Τροφίμων:.. Μάθημα 12 ώρες με πιστοποιητικό HACCP και τροφιμογενών νόσων Καν 852/04 και 178/02 Καν Σύμφωνα με Delib. Reg 825 της 28/11/2009 Ο κόσμος της εργασίας.:

  • Γράψτε το βιογραφικό σας σημείωμα
  • η συνέντευξη για δουλειά
  • επαφές με εταιρείες
  • εισαγωγή στην απασχόληση

εκπαιδευτικές επισκέψεις

εκπαιδευτικές επισκέψεις σε διάφορες εταιρείες του κλάδου

τελικές εξετάσεις

  • Εργασία σε ένα θέμα της επιλογής σας που λαμβάνονται από το πρόγραμμα μαθημάτων - Γραπτές εξετάσεις - πρακτικές εξετάσεις - Κατασκευή πλήρες μενού Στο τέλος του προγράμματος κατάρτισης, η τελική εξέταση έχει προγραμματιστεί στο σχολείο coquis, έχουν πρόσβαση μόνο οι σπουδαστές που έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 90% των τάξεων.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελείται από έναν έναστρο σεφ, ένα στέλεχος του Πανεπιστημίου της ιταλικής coquis κουζίνα και υπεύθυνη σεφ πορεία.

κάθισμα

Οι θεωρητικές και πρακτικές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στην έδρα μας στη Via Flaminia 575, 00191 Ρώμη.

Η coquis κάθισμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, τεχνολογία αιχμής και καινοτομίας, ναυαρχίδα του Πανεπιστημίου. Οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν σχεδιαστεί σαν την κουζίνα ενός εστιατορίου, με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και πλήρης, με ζεστό και κρύο γραμμές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ιταλικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
10 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
6,150 EUR
Locations
Ιταλία - Rome, Lazio
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Rome, Lazio
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών