Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κινέζοι Μάθημα: Ιδιωτική Tailor-Made γκολφ

Ιδιωτική tailor-made προγράμματα μας είναι για τους φοιτητές που θέλουν να απολαύσουν τα πλήρη οφέλη της ατομικής προσοχής και ένα ευέλικτο χρονοδιάγραμμα, ενώ η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού. Μπορείτε να αποφασίσει το χρόνο της κατηγορίας, οποιαδήποτε στιγμή από τις 8:30 π.μ.-21:00pm,Monday μέχρι την Κυριακή (αν θέλετε). Όταν κάνετε κράτηση για ένα ιδιωτικό μάθημα, μπορείτε απλά να επικεντρωθεί στην δική σας αδύνατα σημεία και να σας δώσει περισσότερη ατομική προσοχή. Ο καθηγητής σας πραγματοποιεί μια ανάλυση των αναγκών μαζί σας και μαζί, να αποφασίσει σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών σας και materials.Beginners μπορούν να έχουν ταχεία πρόοδο και προχωρημένους μπορεί να εστιάσει τη συγκεκριμένη περιοχή οι μαθητές θα ήθελαν να.

Ποιος είναι κατάλληλος για;

Οι αλλοδαποί που ζουν στο Πεκίνο, αλλά δεν έχουν το χρόνο να παρακολουθήσουν κανονικά μαθήματα της ομάδας, εκείνοι που θέλουν να βελτιώσουν αποτελεσματικά οι υπάρχουσες κινεζικές επίπεδο τους ή ότι έχουν συμφέρον στην κινεζική κουλτούρα.

Είναι μια ιδιωτική tailor-made σωστή πορεία για σας;

Αυτό φυσικά θα σας βοηθήσει να:

  • Γίνετε πιο άπταιστα ομιλητή, καθώς αλληλεπιδράτε με τον δάσκαλό σας
  • Βελτιώστε τις περιοχές της γνώσης γλώσσας (γραμματική, λεξιλόγιο, προφορά) και τα θέματα που θέλετε να επικεντρωθεί σε
  • Ανάπτυξη πυρήνα σας γλωσσικές δεξιότητες: ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή
  • Εστίαση σε συγκεκριμένες περιοχές της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού που σας ενδιαφέρουν

Τι θα έχετε μελετήσει;

Όταν κάνετε κράτηση για ένα ιδιωτικό γήπεδο, θα επικεντρωθεί στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις γλώσσα. Ο καθηγητής σας πραγματοποιεί μια ανάλυση των αναγκών μαζί σας και μαζί να αποφασίσει σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και τα υλικά σας. Είτε πορεία σας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη το επίπεδο γνώσης της γλώσσας ή σε πρακτική ευχέρεια εξαρτάται από τις συγκεκριμένες γλωσσικές ανάγκες σας. Το περιεχόμενο των ιδιωτικών tailor-made φυσικά είναι εντελώς ευέλικτη και καθορίζεται από τις ανάγκες σας και το προτιμώμενο στυλ μάθησης σας.

Επίπεδο

Αρχάριοι

Αυτό το επίπεδο ξεκινά από Hanyu Pinyin μάθηση, στη συνέχεια, στη βασική ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης και γραφής. Θα είστε σε θέση να έχουν απλές συζητήσεις με τις κινεζικές ανθρώπους στην καθημερινή θέματα της ζωής.

Επίπεδο 1

Σε αυτό το επίπεδο, θα μάθετε 250 συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις, 25 των προτάσεων και 150 καταδίκες σε κοινή χρήση, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγει τον εαυτό σας, ώστε σε ένα εστιατόριο και να επικοινωνούν με υπηρέτριες σπίτι σας κ.λπ.

Επίπεδο 2

Θα μάθετε 350 νέες λέξεις, 35 των προτάσεων και 200 ​​καταδίκες σε κοινή χρήση. Μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σχετικά με τα τρόφιμα, κούρεμα κλπ και να είναι σε θέση να συζητήσει τα μελλοντικά σχέδια.

Ενδιάμεσο επίπεδο

Αυτό το επίπεδο είναι κυρίως για μιλήσει κινέζικα χρησιμοποιείται στην καθημερινή επικοινωνία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευφράδεια με ανθρώπους σε διάφορα θέματα κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Επίπεδο 3

Θα μάθετε 300 νέες λέξεις, 45 των προτάσεων και 250 καταδίκες σε κοινή χρήση. Θα μάθετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να περιγράφουν καταστάσεις της ζωής.

Επίπεδο 4

Θα συνεχίσουν να επεκτείνουν το λεξιλόγιο σας. Σε αυτό το επίπεδο, θα μάθει 350 λέξεις, 55 των προτάσεων και 300 καταδίκες σε κοινή χρήση. Θα είναι σε θέση να εκφράσουν απόψεις για διάφορα πράγματα και να γίνει πιο εξοικειωμένοι με την κινεζική κουλτούρα.

Προχωρημένο επίπεδο

Θα επεκτείνουν το λεξιλόγιο σας και να βελτιωθεί η ευχέρεια στον προφορικό κινεζική να είναι στο ίδιο επίπεδο με έναν φυσικό ομιλητή. Θα γίνει επίσης πιο εξοικειωμένοι με την κινεζική κουλτούρα και την κοινωνία.

Επίπεδο 5

Θα μάθετε 400 νέες λέξεις, 70 των προτάσεων και 350 καταδίκες σε κοινή χρήση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των σχετικών λέξεων καθώς και τον τρόπο για να εκφράσουν την άποψή σας.

Επίπεδο 6

Θα μάθετε περίπου 500 λέξεις, 80 των προτάσεων και 400 καταδίκες σε κοινή χρήση. Θα μάθετε επίσης περισσότερα για το κινεζικό πολιτισμό, τοπικά έθιμα και συνήθειες.

Επίπεδο Proficiency

Κοντά σε έναν φυσικό ομιλητή, θα μάθουν να χρησιμοποιούν αργκό και ιδιώματα.

Επίπεδο 7

Θα μάθετε την κοινή χρήση των ιδιωμάτων, φράσεις και αργκό, και να διαβάσετε εφημερίδες και βιβλία στα κινέζικα.

Επίπεδο 8

Συνεχίστε με φυσικούς ομιλητές κατά τη συζήτηση ειδήσεις και τα τρέχοντα γεγονότα και εκφράζοντας τις απόψεις και τις γνώμες τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

  • Επίπεδα που προσφέρονται: Ανεπαρκής στο Proficiency
  • Αριθμός μαθητών: Ατομική δίδακτρα ή ιδιωτική ομάδα
  • Υλικό: Εξαρτάται από τις ανάγκες σας
  • Ξεκινήστε την ημέρα: Κάθε μέρα
  • Ώρα μαθήματος: Κάθε χρόνο από τις 8:00 πμ-21.00 μ.μ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

Τα ποσοστά του μαθήματος θα είναι υψηλότερο εάν η προγραμματισμένη νωρίτερα από 8.00 π.μ. ή το αργότερο στις 21:00.

Αν απαιτούν δίδακτρα μακριά από την (το σπίτι σας ή άλλο επιλεγμένη τοποθεσία) σχολείο μπορεί να υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση για τη μεταφορά. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο.

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποMY Chinese Study »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη