Λονδίνο Άμεση Εγγραφή - Queen Mary, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

53156_westminster-717846__340.jpg

Γιατί το Λονδίνο;

Υπάρχει κάτι ακαταμάχητο για το Λονδίνο. Ίσως είναι τα αξιοθέατα όπως το Big Ben ή η Πύλη του Πύργου που ήδη αισθάνονται οικεία. Ή ο διεθνής χαρακτήρας που είναι εμφανής σε κάθε γειτονιά, όπου ζουν και εργάζονται άνθρωποι διαφορετικού πολιτισμικού, εθνοτικού και κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου. Ό, τι και αν σας έχει τραβήξει στο Λονδίνο, μην κοιτάτε πίσω τώρα - το Λονδίνο περιμένει!

Τι θα μελετήσετε

Η Queen Mary, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (QMUL) σας προσφέρει τα καλύτερα δύο κόσμων: την πολυσύχναστη πόλη του Λονδίνου και μια αυτοδύναμη, ακμάζουσα πανεπιστημιούπολη. Βρίσκεται στο διαφορετικό East End, QMUL διατηρεί τη δική του ταυτότητα και κοινότητα, και όμως οι μαθητές του δεν είναι ποτέ περισσότερο από μια βολική βόλτα με το μετρό στο κέντρο του Λονδίνου.

Ως ένα μεγάλο ίδρυμα (πάνω από 25.000 μαθητές), η QMUL προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προκλητικών ακαδημαϊκών επιλογών. Επιπλέον, το κολέγιο έχει μακρά ιστορία διεθνισμού: σχεδόν το 30% του φοιτητικού σώματος και του προσωπικού προέρχονται από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, με περισσότερες από 160 χώρες να εκπροσωπούνται στον διεθνή φοιτητικό πληθυσμό.

Καθημερινή ζωή

IES Abroad London είναι αφιερωμένο στην ενίσχυση της εμπειρίας σας στο εξωτερικό στο εξωτερικό με τις ανώτερες φοιτητικές υπηρεσίες και τις ευκαιρίες για πλήρη εμπειρία στη ζωή στο Λονδίνο. Το προσωπικό μας στο Λονδίνο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο εξωτερικό.

Το Λονδίνο θα είναι η τάξη σας. Η συμμετοχή στην τοπική κοινότητα ή σε μια φοιτητική λέσχη εμπλουτίζει τις μαθησιακές σας εμπειρίες και παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για πολιτιστική ολοκλήρωση.

Θέλουμε να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας στην Αγγλία, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στο Λονδίνο. Οι δυνατότητες στέγασης σας προσφέρουν ευκαιρίες να συναντήσετε και να δημιουργήσετε νέους φίλους, ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις σας εξοικειώσουν με την πόλη του Λονδίνου.

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή του IES Abroad είναι απλή: να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με την Queen Mary, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η ακαδημαϊκή ζωή στο QMUL περιλαμβάνει μια σειρά εκπαιδευτικών στυλ (διαλέξεις, σεμινάρια, σεμινάρια) καθώς και μεθόδους αξιολόγησης (εξετάσεις, δοκίμια, έργα). Το κολλέγιο αναγνωρίζεται ευρέως για την αριστεία τόσο στην έρευνα όσο και στη διδασκαλία και αναμένεται να συμβάλλετε στο ζωντανό μαθησιακό περιβάλλον.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε τέσσερα 4-πιστωτικά μαθήματα ανά εξάμηνο, αν και ορισμένες τάξεις μπορεί να έχουν προϋποθέσεις. Υπάρχει ένα εντυπωσιακό φάσμα ακαδημαϊκών επιλογών στο QMUL, αλλά ιδιαίτερα τα εξαιρετικά τμήματα περιλαμβάνουν:

 • Επιχείρηση
 • Αγγλικά
 • Ταινία
 • Ιστορία
 • Βιβλιογραφία
 • Σύγχρονες ευρωπαϊκές γλώσσες
 • Φυσικές επιστήμες
 • Πολιτικές επιστήμες

Μπορείτε να εγγραφείτε σε μαθήματα σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό τμήμα, αν και ορισμένες τάξεις μπορεί να έχουν προϋποθέσεις.

Οι τρέχουσες λίστες μαθημάτων διατίθενται στον κατάλογο των ενοτήτων του Πανεπιστημίου.

Όταν φιλτράρετε τις επιλογές μαθημάτων στον κατάλογο των ενοτήτων, ανατρέξτε στις παρακάτω οδηγίες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο "σημειώσεις προσανατολισμού" στην κύρια σελίδα.

 • Βήμα 1 - Ενδιαφέρομαι ... - επιλέξτε Συσχετισμένες ενότητες σπουδαστών
 • Βήμα 2 - Φιλτράρετε με:
  • Σχολείο - Επιλέξτε το κατάλληλο σχολείο για τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν
  • Εξάμηνο - Επιλέξτε Εξάμηνο 1 για Φθινόπωρο ή Εξάμηνο 2 για Άνοιξη
   • Επίπεδο - επιλέξτε 4, 5 ή 6
   • 4 αντιστοιχεί σε μαθήματα 100 επιπέδων ΗΠΑ, μαθήματα 5 έως 200 επιπέδων και μαθήματα 6 έως 300 επιπέδων

Για τις μεγάλες πιστώσεις, συνιστάται οι σπουδαστές να εγγραφούν σε μαθήματα επιπέδου 6

Ίδρυμα (ες) εταίρου

Queen Mary, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Πανεπιστημιακά δεδομένα

 • Επίσημα σχηματίστηκε το 1785, εισήχθη στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 1915
 • Ρίζες σε τέσσερα κολέγια: Κολλέγιο Queen Mary, Κολλέγιο Westfield, Ιατρικό Νοσοκομείο Αγίου Βαρθολομαίου
 • College, και το Ιατρικό Κολλέγιο του Λονδίνου

Τοποθεσία

Ανατολικά από το κεντρικό Λονδίνο, η πανεπιστημιούπολη QMUL βρίσκεται στο Mile End, μία από τις πιο εθνικές και κοινωνικά πολύμορφες γειτονιές του Λονδίνου. Η πανεπιστημιούπολη είναι αυτοδύναμη, αλλά οι μαθητές αξιοποιούν πλήρως τις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουν την απίστευτη ποικιλία των τοπικών πολιτιστικών προσφορών.

Συμβουλεύοντας

Σε ένα πρόγραμμα άμεσης εγγραφής, εγγραφείτε ως φοιτητής πλήρους φοίτησης σε ένα από τα διεθνή ιδρύματα-εταίρους μας. Παρόλο που το τοπικό ίδρυμα φιλοξενίας σας είναι εκεί όπου θα πάρετε τα μαθήματά σας, είμαστε ακόμα εδώ για να σας υποστηρίξουμε πλήρως.

Συμβουλεύοντας

Η επιλογή και η άμεση εγγραφή σε μαθήματα στο εξωτερικό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και συντριπτική πείρα - σας προσφέρουμε συμβουλές προκατόχου που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και εγγραφής.

Προσωπικό στο χώρο

Ως IES Abroad των φοιτητών που εγγράφονται απευθείας σε ένα τοπικό βρετανικό πανεπιστήμιο, έχετε πρόσβαση στα IES Abroad Λονδίνου Κέντρο και το προσωπικό που είναι ειδικά αφιερωμένο στις ανάγκες σας. Το προσωπικό μας στο χώρο εργασίας σας συνεργάζεται μαζί σας και το τοπικό σας ίδρυμα για να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις, τη στέγαση, την ευημερία και την ασφάλεια.

Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες υποστήριξής μας για φοιτητές άμεσης εγγραφής έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας στο εξωτερικό. Ξέρουμε ότι οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μια περιπέτεια και, κατά περιόδους, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια ή απλά κάποιον που να μιλήσει - γι 'αυτό το προσωπικό μας είναι εκεί για σας.

Εκδρομές

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει στο Λονδίνο, τα ταξίδια μας και τα ταξίδια που σχετίζονται με τα μαθήματα σας οδηγούν πέρα από την πόλη για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας. Αυτά τα ταξίδια επιδοτούνται εν μέρει από το IES Abroad . Εδώ είναι μερικοί πιθανοί προορισμοί.

Στόουνχεντζ

2 Ημέρες | Πτώση

Επισκεφθείτε το μυστηριώδες Stonehenge και τα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά στο Bath. Απολαύστε τη συλλογή της μόδας της παγκόσμιας κλάσης στο Μουσείο μόδας και εξερευνήστε το Κέντρο Jane Austen.

Μπράιτον

1 ημέρα | Πτώση

Εξερευνήστε τον ιστορικό λαβύρινθο των στριφογυριστικών διαδρόμων και επωφεληθείτε από την επίσκεψη στο Royal Pavilion, ένα από τα πιο εξωτικά βασιλικά παλάτια της Ευρώπης.

Cambridge

1 ημέρα | Πτώση

Επισκεφθείτε αυτή την ιστορική πανεπιστημιακή πόλη, με τα γραφικά κολέγια της και περιστρέψτε (σε γόνδολα) στον ποταμό.

Λίβερπουλ

1 ημέρα | Πτώση

Περάστε ένα Σάββατο που βιώνει τη Λίβερπουλ. Απολαύστε περιηγημένη περιήγηση στην πόλη, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο Μουσείο Beatles.

Stratford-Upon-Avon

1 ημέρα | Πτώση

Επισκεφθείτε το σπίτι του Σαίξπηρ, που ήταν ο τόπος γέννησής του, και την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, όπου είναι θαμμένος.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα ταξίδι ανά εξάμηνο που σας επιτρέπει να κατανοήσετε καλύτερα από πρώτο χέρι τις προκλήσεις της κοινοτικής υγειονομικής περίθαλψης σε μια αναπτυσσόμενη οικονομία. Απαιτούνται ταξίδια που σχετίζονται με το μάθημα, ολοκληρωμένα ακαδημαϊκά στοιχεία αυτού του προγράμματος. Το κόστος των ταξιδιών που σχετίζονται με το μάθημα περιλαμβάνεται στο τέλος προγράμματος του IES Abroad .

Καθημερινή ζωή

Μέρος που σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας στο Λονδίνο είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε να αισθανθείτε ασφαλείς και να φροντίσετε. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα προσανατολισμού που σας κάνει να αισθάνεστε προετοιμασμένοι, για στέγαση που βρίσκεται καλά και άνετα, είτε για εκδρομές στην περιοχή που σας απομακρύνουν από το πεπατημένο μονοπάτι - είμαστε όλοι για τις φοιτητικές υπηρεσίες μας.

Προσανατολισμός

IES Abroad Προσανατολισμός

Κατά την άφιξή σας στο Λονδίνο, συμμετέχετε σε ένα εισαγωγικό προσανατολισμό με το προσωπικό του IES Abroad London. Σχεδιασμένο ειδικά για φοιτητές άμεσης εγγραφής, το πρόγραμμα προσανατολισμού σας εισάγει στο πρόγραμμα άμεσης εγγραφής σας, στους συναδέλφους σας και στο Λονδίνο.

Πανεπιστημιακός προσανατολισμός

Παρακολουθείτε επίσης τον προσανατολισμό της Βασίλισσας Μαρίας, που σας γνωρίζει με την υλικοτεχνική υποστήριξη της ζωής των μαθητών.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Λονδίνο, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Ως μέρος των άμεσων υπηρεσιών εγγραφής μας, προσφέρουμε άνετη και άνετη στέγαση για όλους τους φοιτητές, γιατί η εξασφάλιση στέγασης ανεξάρτητα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. IES Abroad λύσεις στέγασης του IES Abroad πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας και ασφάλειας.

Queen Mary Student Village - Ενώ παρακολουθείτε το QMUL, μένετε στις σύγχρονες, βραβευμένες αίθουσες κατοικιών Queen Mary Student Village. Εσείς και πέντε άλλοι φοιτητές (διεθνείς και βρετανοί φοιτητές) μοιράζονται ένα ασφαλές, αυτοτελές μεικτό φύλο. Έχετε το δικό σας επιπλωμένο μονόκλινο δωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο. Οι χώροι κουζίνας και τραπεζαρίας μοιράζονται μεταξύ των έξι μαθητών. Έχετε την επιλογή να προετοιμάσετε τα γεύματά σας ή να δειπνήσετε έξω.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επωφεληθείτε από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στο Λονδίνο, όπως:

 • Παρακολουθείτε τοπικές αθλητικές εκδηλώσεις, όπως η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ
 • Πηγαίνοντας σε εκδρομές στις διάφορες αγορές του Λονδίνου
 • Πηγαίνοντας στις παγκόσμιες εμφανίσεις σε πολλούς χώρους διασκέδασης του Λονδίνου

Πανεπιστημιακούς συλλόγους

Η εμπλοκή στην τοπική κοινότητα εμπλουτίζει την μαθησιακή σας εμπειρία και δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες για πολιτιστική ολοκλήρωση.

Η φοιτητική ένωση QMUL φιλοξενεί πάνω από 100 σωματεία και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χώρους συγκέντρωσης (χώροι φαγητού, αρκετές παμπ και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης). γυμναστήριο (γυμναστήριο, σάουνα και γήπεδα σκουός). ένα κατάστημα ευκολιών. και υπολογιστικών, δεσμευτικών και φωτοτυπικών υπηρεσιών. Έχετε επίσης πρόσβαση στο Student Central του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Κόστος

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Άνοιξη 2020

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Άνοιξη 2020 14.210 δολάρια $ 6,520 $ 230 20.960 δολάρια

Υποτροφίες

Υποτροφίες για συγκεκριμένα προγράμματα

Dr. William Louis Gaines Ιστορία που βασίζεται στις ανάγκες ή Υποτροφίες Διεθνών Σχέσεων

Έως $ 1.875. απονέμεται σε 4-6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτή η υποτροφία ονομάζεται προς τιμή του Δρ. William Louis Gaines, Προέδρου του IES Abroad από το 1974-1992. Ο Δρ Gaines ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της IES Abroad «s ακαδημαϊκά πλαίσια, διευρύνοντας το πεδίο εφαρμογής της IES Abroad θέσεις, και τη διασφάλιση της χρηματοοικονομικής ίδρυση του οργανισμού.

Ανοικτή στους φοιτητές που ασχολούνται με την Ιστορία ή τις Διεθνείς Σχέσεις.

Edward Mowatt Δωρεά Υποτροφία

Μέχρι 2.000 δολάρια το καθένα. απονέμεται σε 4-6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτές οι υποτροφίες απευθύνονται σε φοιτητές στο πρόγραμμα IES Abroad London semester και year.

Υποτροφίες Σπουδών στο Εξωτερικό για μελλοντικούς μηχανικούς

Μέχρι 10.000 δολάρια? χορηγείται σε 6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Η Υποτροφία Υποτροφίας για τους Μελλοντικούς Μηχανικούς ιδρύθηκε από έναν ανώνυμο δωρητή για να ενθαρρύνει περισσότερους φοιτητές μηχανικών να έχουν την εμπλουτιστική και μεταβαλλόμενη ζωή εμπειρία της στο εξωτερικό.

Το Κέντρο μας

Το IES Abroad London Centre, που βρίσκεται στην κεντρική περιοχή του Λονδίνου Bloomsbury, απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από το Βρετανικό Μουσείο.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

 • Γεωργιανό κτίριο του 18ου αιώνα
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Πόροι βιβλιοθήκης
 • Ασύρματο Internet
 • Εγκαταστάσεις εκτύπωσης
 • Εξωτερική αυλή
 • Γραφεία προσωπικού
 • Φοιτητικό σαλόνι
 • Γυμναστήρια ουδέτερα μπάνια

Το Κέντρο IES Abroad London αναγνωρίζεται από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση (QAA) για να ανταποκριθεί ή να υπερβεί τις προσδοκίες του Ηνωμένου Βασιλείου ως ποιοτικός πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... περαιτέρω

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Amsterdam , Αρλ , Ώκλαντ , Βαρκελώνη , Πεκίνο , Βερολίνο , Μπουένος Άιρες , Κέιπ Τάουν , Christchurch , Δουβλίνο , Freiburg , Γρανάδα , Λονδίνο , Μαδρίτη , Μιλάνο , Ναγκόγια , Ναντ , Νέα Υόρκη , Ομορφη , Παρίσι , Οξφόρδη , Quito , Ραμπάτ , Ρώμη , Σαλαμάνκα , Σαντιάγκο , Σαγκάη , Σιένα , Σίδνεϊ , Τόκιο , Puerto Ayora , Βιέννη , Χονγκ Κονγκ , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη