ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το αγγλικό για ακαδημαϊκούς σκοπούς έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει διεξοδικά για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Μαλαισία και σε άλλες χώρες. Οι γλωσσικές, ακαδημαϊκές και πολιτιστικές δεξιότητες που διδάσκονται σε αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας και να εισέλθετε στην επιλεγμένη πανεπιστημιακή πορεία με εμπιστοσύνη και ικανότητα

Σοβαρό περιβάλλον

Το περιβάλλον της τάξης αντικατοπτρίζει αυτό ενός πανεπιστημίου για να σας προετοιμάσει για το ύφος των τάξεων που μπορείτε να περιμένετε εκεί. Θα είστε εκτεθειμένοι σε μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας και τα πρότυπα και τις προσδοκίες που θα αντιμετωπίσετε στο πανεπιστήμιο. Θα επωφεληθείτε επίσης από την προσοχή και την υποστήριξη ενός σχολείου πλήρως εστιασμένου στους διεθνείς φοιτητές.

Στοχοθετημένα μαθήματα

Τα μαθήματά μας είναι διαδραστικά, ενδιαφέροντα και με επίκεντρο τον σπουδαστή για να εξασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας. Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μας, θα εξοικειωθείτε και θα αισθάνεστε άνετα με τους τύπους μαθημάτων, αποστολών και άλλων ακαδημαϊκών καταστάσεων που θα αντιμετωπίσετε όταν σπουδάζετε στο πανεπιστήμιο της Μαλαισίας.

Πολιτισμικές σπουδές

Για να είναι ένας επιτυχημένος φοιτητής στη Μαλαισία απαιτεί μια ανεπτυγμένη συνείδηση ​​του πολιτισμού. Θα μάθετε για τους τόνους, την ποικιλομορφία, την κοινωνική δοξασία και όχι τη γλώσσα και άλλα σημαντικά πολιτιστικά θέματα. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικός φοιτητής και συμμαθητής στο πανεπιστήμιο.

Ακαδημαϊκά Αγγλικά

Θα αναπτύξετε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη χρήση της αγγλικής γλώσσας με τον κατάλληλο τρόπο κατά τη διάρκεια του πανεπιστημίου ή του κολλεγίου. Θα βελτιώσετε σε όλους τους τομείς - ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση - για να είστε βέβαιοι ότι είστε έτοιμοι για ζωή στο επιλεγμένο πανεπιστήμιο ή κολέγιο. Σημαντικές δεξιότητες όπως η δημιουργία και η παροχή επίσημων παρουσιάσεων, η συγγραφή δοκίμων, η συνοπτική παρουσίαση, η κριτική σε ακαδημαϊκά κείμενα και πολύ περισσότερα, θα είναι δικά σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποCalifornia KL »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 1 Μήνας
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Άλλη