ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Advanced Degree in Web Application Development , που ειδικεύεται στην ψηφιακή σχεδίαση και την εμπειρία του χρήστη, σας εκπαιδεύει να γίνετε προγραμματιστής με προηγμένες γνώσεις στον ψηφιακό σχεδιασμό, ένα από τα πιο απαιτητικά προφίλ στην αγορά. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές και δημιουργικές δεξιότητές σας και μάθετε, μέσα από συγκεκριμένες τεχνολογίες και περιβάλλοντα ανάπτυξης, να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις εφαρμογές πληροφορικής για όλα τα λειτουργικά συστήματα και τις κινητές πλατφόρμες. Θα προσεγγίσετε έννοιες όπως η χρηστικότητα και η εμπειρία των χρηστών, ενώ θα εμβαθύνετε στο ψηφιακό σχεδιασμό και τα συστήματα πληροφοριών, δημιουργώντας τεχνολογικές λύσεις για όλους τους τύπους πλατφορμών.

web app

Απευθύνεται σε νέους που θέλουν να καθοδηγήσουν την επαγγελματική τους εργασία στον τομέα του προγραμματισμού και της ανάπτυξης λογισμικού στον τομέα των δημιουργικών βιομηχανιών. Το IED Madrid, ως ανώτερο κέντρο σχεδιασμού, συμπληρώνει μια τεχνική εκπαίδευση με ειδική εκπαίδευση στον ψηφιακό σχεδιασμό, δημιουργώντας επαγγελματίες με διπλό προφίλ.

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Εκπαιδεύουμε προγραμματιστές εξειδικευμένους στον ψηφιακό σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε αυτόνομα με την ανάπτυξη ειδικών οπτικών στοιχείων για οποιαδήποτε ανάπτυξη λογισμικού.

Διαθέτουμε ένα εργαστήριο εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες προγραμματισμού σε περιβάλλοντα πολλαπλών πλατφορμών.

Βασιζόμαστε στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και στην ανάπτυξη πραγματικών έργων με τις επιχειρήσεις ως ευκαιρία μάθησης.

Στοίχημα για μια μικτή εκπαίδευση μέσω των καθηγητών μας, μια ισορροπία μεταξύ ειδικευμένων τεχνικών και αναγνωρισμένων ενεργών επαγγελματιών, χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης μεθοδολογίας που διδάσκεται στο IED Μαδρίτης.

Μελετώντας στο IED Madrid σημαίνει να ζείτε με όλους τους κλάδους του σχεδιασμού σε έναν προνομιούχο χώρο, μια δημιουργική εμπειρία και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε στους μαθητές μας.

Ευκαιρίες καριέρας: Ανάπτυξη λογισμικού στον τομέα των δημιουργικών βιομηχανιών. Εφαρμογή συγκεκριμένων οπτικών στοιχείων για την ανάπτυξη λογισμικού. Προγραμματιστής εφαρμογών πολυμέσων, παιχνιδιών και εφαρμογών προσαρμοσμένων για κινητές συσκευές. Δημιουργός γραφικών περιεχομένων και εξαρτημάτων πολυμέσων για την ενσωμάτωσή του σε διάφορες εφαρμογές. Διαχειριστής και διαχειριστής βάσεων δεδομένων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Spanish (Spain)

Κοιτάξτε46 περισσότερα μαθήματα αποIED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,500 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη