ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Μάθετε τις βασικές τεχνικές και στυλ απεικόνισης που θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε ιδέες και έννοιες μέσω του σχεδίου.

Θα θέλατε να γίνετε επαγγελματίας εικονογράφος; Με το ανώτερο πτυχίο στην εικονογράφηση, θα μάθετε να αναπτύξετε μια οπτική γλώσσα που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε ιδέες και έννοιες μέσα από το σχέδιο, κάνοντας εικονογραφήσεις με διαφορετικές τεχνικές και καλλιτεχνικά στυλ. Επιπλέον, θα ξεκινήσετε στις θεμελιώδεις στρατηγικές της γραφικής αφήγησης για την ανάπτυξη δημοσιεύσεων ή εικονογραφημένων σεναρίων (ιστορίες). Μέσα από μια πρακτική μεθοδολογία, θα αναπτύξετε τη δική σας γλώσσα που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε έργα σε διάφορους τομείς όπως η διαφήμιση, ο σχεδιασμός, ο εκδοτικός κόσμος ή η τέχνη.

illustration

Απευθύνεται σε εκείνους τους νέους που επιθυμούν να αναπτύξουν το έργο τους στους τομείς της εικονογράφησης, να κατακτήσουν τις βασικές τεχνικές γραφικής έκφρασης σε επαγγελματικό επίπεδο και να επιλέξουν το καταλληλότερο για κάθε ανάθεση, σύμφωνα με το πλαίσιο της επικοινωνιακής πρότασης.

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Με αυτόν τον τίτλο μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο πτυχίο Advanced in Graphic Design, που πληροί τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε όσα μαθαίνετε σε αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια εξοπλισμένα με τις τελευταίες τεχνολογίες, μέσω της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και συμμετέχοντας σε πραγματικά έργα με εταιρείες.

Βασιζόμαστε στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και στην ανάπτυξη πραγματικών έργων με επιχειρήσεις ως ευκαιρία για μάθηση και δικτύωση.

Στοίχημα για μια μικτή εκπαίδευση μέσω των καθηγητών μας, μια ισορροπία μεταξύ ειδικευμένων τεχνικών και αναγνωρισμένων ενεργών επαγγελματιών, χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης μεθοδολογίας που διδάσκεται στο IED Μαδρίτης.

Μελετώντας στο IED Madrid σημαίνει να ζείτε με όλους τους κλάδους του σχεδιασμού σε έναν προνομιούχο χώρο, μια δημιουργική εμπειρία και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε στους μαθητές μας.

Επαγγελματικά αποτελέσματα: Εκδοτικές εταιρείες. Διαφημιστικά γραφεία. Μελέτες μελέτης Πίνακας ιστοριών για τον κινηματογράφο, τη διαφήμιση ή την τηλεόραση. Κωμική και διαδοχική τέχνη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Spanish (Spain)

Κοιτάξτε46 περισσότερα μαθήματα αποIED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,600 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη