Τα μαθήματα των επαγγελματιών υγείας σχεδιάζονται έτσι ώστε οι μαθητές μας να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες από τις πρώτες ώρες της τάξης στις τέσσερις δεξιότητες που περιγράφονται και εξετάζονται στη γραπτή έκφραση, την κατανόηση της κατανόησης και τα κείμενα, την ακουστική ικανότητα και την προφορική αλληλεπίδραση. Αυτό συνδυάζεται με λεξιλόγιο, εκφράσεις και ιατρικά θέματα για την εκπαίδευση των μαθητών μας σε αυτό το συγκεκριμένο πεδίο.

Στα προγράμματα υγείας μας η γραμματική δεν αγνοείται, αλλά εξετάζεται κάθε μέρα, αλλά ξεκινώντας από τη λειτουργία της, το ενδιαφέρον μας δεν είναι πόσοι από αυτούς τους όρους ο σπουδαστής γνωρίζει, αλλά μπορεί να κάνει μαζί τους ειδικά στις ιατρικές του επιδόσεις.


Διαμορφώνουμε τα μαθήματα στα Α1 Α2, Β1 Β2 και C1 C2.


Στο A1 A2, το επίπεδο αρχαρίων, ο φοιτητής θα είναι σε θέση να διατυπώσει και να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις στους ασθενείς του σχετικά με τις προσωπικές και οικογενειακές τους πληροφορίες, θα αναφέρει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις στις συνήθειες υγιεινής και διατροφής για τη διατήρηση της καλής υγείας. Θα γνωρίζετε πώς να θεραπεύετε τους ασθενείς σας ανάλογα με τις ειδικές τους συνθήκες. Επιπλέον, θα αναγνωρίζει τα τμήματα, τα δωμάτια, τις ιατρικές συσκευές και το εξειδικευμένο προσωπικό σε νοσοκομειακά ή κλινικά κέντρα όπου εργάζονται. Θα μπορείτε επίσης να διακρίνετε μια αίσθηση από έναν φυσικό πόνο και θα γνωρίζετε τη θέση του σε διάφορα μέρη του σώματος.


Στο ενδιάμεσο επίπεδο Β1 Β2, ο φοιτητής θα μπορεί να υποβάλει πιο λεπτομερείς ερωτήσεις για την ανίχνευση κληρονομικών ή συγγενών ασθενειών, προκειμένου να περιγράψει συγκεκριμένες διαγνώσεις για κάθε κλινικό πράγμα. Θα είναι σε θέση να συμπληρώνουν και να διατηρούν γραπτό έλεγχο των ασθενών τους ενώ παράλληλα θα συμβουλεύουν σαφέστερα, όπως συμβαίνει με τις γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό, την περίθαλψη και την πρόληψη ατυχημάτων, την ανάπτυξη παιδιών, τη φροντίδα ασθενών με θεραπείες κανονικών και χρόνιων παθήσεων, έλεγχο σε περίπτωση ιών, βακτηρίων και άλλων ασθενειών μετάδοσης της σωματικής και σεξουαλικής επαφής.


Σε προχωρημένο ή υψηλότερο επίπεδο, ο σπουδαστής θα πρέπει να παράγει με περισσότερη ακρίβεια και ακρίβεια γραπτή έκφραση με πιο συνδεδεμένες παραγράφους και με μεγαλύτερο όγκο στην προφορική του έκφραση για να προειδοποιεί τους ασθενείς του για μελλοντικές συνέπειες στη σωματική, ψυχική και συναισθηματική υγεία τους. Μπορείτε να κάνετε συνέντευξη από τους συναδέλφους σας ή άλλους ειδικούς επί του παρόντος ή με άλλα μέσα επικοινωνίας, να διατυπώσετε φόρουμ και να συμμετάσχετε σε συμπόσια για να συζητήσετε τα τρέχοντα θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος και να υπερασπιστείτε τις ιδέες τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • ισπανικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποElec Spanish School »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 11, 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Άλλη